merhabe bebim hiç kpss hakkında bilgim yok bu kpss1 kpss2 fln deniyor ne oluyoru biz maden mühendilseri için tek puan yok mu yani yardımcı olursanız sevinirim
İLK atamalarda kaç kişi atanır sizce ??? geçen sene 2004-2006 kpss bakılarak atama bu senede 2006-2008 kpss ye e göre mi alım yapılacak??
teşekkürler...
Konu selim tarafından (05-09-2008 Saat 16:54 ) değiştirilmiştir.
İÇİMİZDEKİ DÜŞMANLAR
merhabe bebim hiç kpss hakkında bilgim yok bu kpss1 kpss2 fln deniyor ne oluyoru biz maden mühendilseri için tek puan yok mu yani yardımcı olursanız sevinirim
Efe kardeş yazdıklarımızı okursan genel bir bilgin olur.. Paylaşımlarınız beklıyoruz. Bu arada DSİ ilk atamadan bildigim kadarı ile 6 Maden Mühendisi alacak. Hayırlı olsun
Saygılar
[B][COLOR="DarkRed"]Maden Yüksek Mühendisi
merhaba arkadaşlar kamu kuruluşlarında çalışan arkadaşlara sesleniyorum lütfen çalıştığınız kurumlar hakkında bizlere bilgi verbilirmisiniz.tercih yapacaklar için bunlar çok önemli.çalışma şartları,maaşları.lojan durumu vs...sizce hangi kurumlar daha iyi şimdiden teşekkürler.
Merhaba Mehmet;
Sen benim kurumumu ve durumumu biliyorsun. DSİ deyim ve DSİ bu sen eilk atamada 6 Maden Muh. daha alacak. Hangi bölgelere alır bilmiyoruım ama DSİ de söz sahibi olmak ıstıyorsak bu kurumda yer almamız lazzım. Son zamlar ile meaaşlar kucumsenmeyecek kadar güzel. Şu an yenı gıren bir muh. 1740 YTL felan maaş alıyor. Bunun yanında 3 ayda bır alınan 290 ytl özel hizmet tazminatı ve ayrıcada günlük arazıye cıktıgınızda aldıgınız her gun için 7 ytl arazi harcirahı var. Lojman konusu boş yer var ise cıkıyor. Fiyatları ve ımkanları uygun. Sosyal tesisler olarak askeriyeden sonra 2. sırada diyebilirim. Çalışma şartları sabah 8 akşam kacta işin biterse.. İsteyene her zaman iş var. Çalışırsak ve birşeyler uretirsek DSİ de söz sahibi olabiliriz. Kamuda herkez kendi sorumlulugu dışında her işe bakabiliytor. Cunku Muhendis sınıfında çalışlıyor. Bu yuzden emek harcayıp söz sahibi olabiliriz.
Saygılar
çok teşekkür ederim ramazan bey verdiğin bilgiler için
kamuda çalışan diğer arkadaşlardanda paylaşımlarını bekliyoruz
selamlar
merhaba benim şu anda bu başlıkta okudugum ve anladıgım kadarıyla maden mühendisleri için her yıl kpss sınavı yapılmıyor dogru anlamışım yani ugraşmaya gerek yok ama benim anlamadıgım birşey var zaten biz kpss birinci oturama giriyoruz bizim için yapılmaması bence saçma
Peki Ramazan Bey KÜMAŞ hakkında bir bilginiz var mı benim bildiğim kadarıyla orası özel sektör yani KPSS ye girmemiz gerekirmi ben 2006 yılında lise mezunu olarak girmiştim KPSS ye herhalde o sınav sonucum bir işe yaramaz??
Memleketimizin henüz keşfedilmemiş servetlerini birer birer keşfetmek zorundayiz. Madencilik bize çok önemli sürprizlerde bulunacaktır.
K. Atatürk
Sene 2008 ve tekrar sınav yapıldı. 2006 Kpss ler sınav yapıldıktan sonra öldü. Siz de takip etmişsinizdir ki 2004 sınavıda gecerlı ıdı 2006 da. Bu sene oyle degil. Özel sektorler kpss istemez. Ancak devlete ait bir kurum sözleşmeli işçi statüsünde felan eleman alcaksa mulakat şartları içinde kpss yde sayabilir.
Saygılar
KPSS - Kamu Personeli Seçme Sınavı adı üstünde kamuya yapılacak alımlar için geçerli. Kümaşa KPSS ile girilmiyor şahsen gidip başvuruda bulunabilirsiniz. Belli saatlerde vazonun arkasından servis kalkıyor vede geri dönüyor o servisin saatlerini öğrenirsen kolayca ulaşabilirsin.
Sosyal Medyada Lütfen Bizi Takip Edin !!!
Youtube Kanalımız (İngilizce) : https://www.youtube.com/user/madenforum/
Youtube kanalımız (Türkçe) : https://www.youtube.com/channel/UCAt...EbGn5AoITEYhw/
Facebook Hesabımız : www.facebook.com/madenrehberi/
Twitter Hesabımız : www.twitter.com/madenciyim/
teşekkürler..
Memleketimizin henüz keşfedilmemiş servetlerini birer birer keşfetmek zorundayiz. Madencilik bize çok önemli sürprizlerde bulunacaktır.
K. Atatürk
kümaş çok büyük bir şirketmiş. ve illaki ingilizce bilmen gerekiyor.çağırılırsan durma git derim.eskişehirli bi arkadas girmeye çalışıyordu...başarılar.
K. Atatürk
[QUOTE=HeNDeSe;5908]çağrılma gibi birşey sözkonusu değil sadece başvuru yapmayı düsünüyorum haziranda diplomamı alıyorum bakalım inşallah girerim KÜMAŞ a ya[/QUOT
girersen haberim olsun...
sayın site yöneticisi ramazan bey hani dsi ye 6 maden mühendisi alınacaktı,yanlış duyum aldın herhalde
Ben kpss nin 2 yılda bir yani çift yıllarda yapıldığını biliyorum (müh. kadroları için) bi arkadaşımdan kanunun deiştiğini ve artık her sene yapılacağını duydum bilgisi olan varmı acaba?
SİZİN TAŞ DEDİĞİNİZE BİZ AŞK DERİZ!!!
[QUOTE=gocmen86;6201]Ben kpss nin 2 yılda bir yani çift yıllarda yapıldığını biliyorum (müh. kadroları için) bi arkadaşımdan kanunun deiştiğini ve artık her sene yapılacağını duydum bilgisi olan varmı acaba?[/QU
inşallah arkadaşınızın dediği doğrudur. ama bu bilgiyi kimden ve ne zaman almış acaba? bende 2 yılda bir yapıldığını biliyorum ve değişiklik yapıldığını duymadım. keşke dediğiniz doğru olsa...
"
ttk ya maden müh alımı yapılacak mı? Bilgisi olan lütfen acil cevap yazsın.
ÖSYM Kamuya Alınacak Elemanları web sitesinde açıklamış.
Bu Listeye Göre Alınacak Maden Mühendisleri:
Şanlıurfa Özel İdaresi 1 kişi
Erzincan Özel İdaresi 1 kişi
Niğde Özel İdaresi 1 kişi
Rize Özel Ödaresi 1 kişi
Samsun Karayolları 1 kişi
İzmir Karayolları 1 kişi
Çevre Bakanlığı Ankara 2 kişi
Konu helbir tarafından (25-12-2008 Saat 09:08 ) değiştirilmiştir.
BASIN DUYURUSU (24 Aralık 2008)
2008-KPSS/4 TERCİH KILAVUZUNDAN
TERCİH YAPACAK ADAYLARIN DİKKATİNE!
1) KPSS-2008/4 tercih işlemleri 24 Aralık 2008 günü başlamış, Selçuk Üniversitesi ve Türkiye Lokomotif ve Motor Sanayi A.Ş. Genel Müdürlüğü kadrolarının sonradan ilave edilmesi nedeniyle işlemler bir süreliğine durdurulmuş, yeni bildirilen kadrolar ilgili tablolara eklendikten sonra KPSS-2008/4 tercih işlemleri yeniden başlatılmıştır.
24 Aralık 2008 günü saat 00.00 ile 09.00 arasında tercihlerini yapan adaylar, yeni eklenen kadroları da tercihleri arasına eklemek isterlerse durumlarını belirten bir dilekçeyle ÖSYM’ye başvurmalıdırlar.
2) KPSS-2008/4 yerleştirme sonuçları dahil olmak üzere; herhangi bir kadro veya pozisyona yerleştirilen adaylar, atamaları yapılsın ya da yapılmasın, daha sonra ÖSYM tarafından yapılacak personel yerleştirmesi için yerleştirildikleri 2008-KPSS puanı ile tercih yapamayacaklardır.
Bu nedenle adayların tercih işlemini tamamlamadan önce, sitemizde yayında olan 2008-KPSS/4 Tercih Kılavuzundan tercih etmek istediği tüm kadro ve pozisyonların koşullarını dikkatle incelemeleri, koşullarını taşımadıkları kadro ve pozisyonlardan tercih yapmamaları son derece önemlidir.
ÖSYM Başkanlığı
Sadece 8 kişi mi alınacak bizden. Ayın 24 ündeki kılavuza bakan varmı. 8 Kişi çok az be.
slmlar
hakkı bey 1 kişi eksik yazmışsınız afyon kocatepe üniversitesinede 1 maden mühendisi alımı var etti 9 kişi çok komik bi rakam resmen bizlerle dalga geçiyorlar hani maden ülkesiydik...
bu afyon kocatepe üniversitesine maden mühendisi neden alınıyor acaba bilen varmı?
Merhaba arkadaslar, bu yıl kpss A grubu yapılcak diyorlar bu grublar hakkında çok fazla bir bilgim yok fakat mühendisler için B grubu oldugunu söylüyorlar, ben çukurova maden meznuyum bu A grubu sınavına girsem benim hiç bir işime yaramazmı acaba? ayrıca Etibank a girmek için KPSS istiyorlar A veya B grubu diye bakıyorlarmı bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim cevabınızı bekliyorum teşekkürler![]()
ya dsi de tki de yani devlette olaup 2008 kpsssine giren varmı tanıdığınız.lütfen bizleri bilgilendirirseniz seviniriz.sıralamalar için 80 puanın üzerinde olanlar varsa yada tanıdığınız varsa lütfen bilgilendirin.
şimdi bu sene sınav olucakmı ve artık 2 yılda bir oluyor sınavdan aldığım sonuç 2 yıl geçerlimi?