Jeolog arkadaşlar sitemizde dediğiniz gibi madenciler çoğunlukta olunca içerikte çoğunlukla madenle alakalı bizlere yardım ederseniz önerileriniz olursa jeoloji içeriğimizide artırmak istiyoruz.
Sosyal Medyada Lütfen Bizi Takip Edin !!!
Youtube Kanalımız (İngilizce) : https://www.youtube.com/user/madenforum/
Youtube kanalımız (Türkçe) : https://www.youtube.com/channel/UCAt...EbGn5AoITEYhw/
Facebook Hesabımız : www.facebook.com/madenrehberi/
Twitter Hesabımız : www.twitter.com/madenciyim/
slm herkese..
eskişehir osmangazi 4. sınıf öğrencisiyim. bikaç sene içinde bitcek inş okul) bende cefakar maden mühendisleri ordusuna katılcam. dört gözle bu sefil öğrencilik hayatının bitmesini bekliyorum... inşallah bitirdiimde beni şuankinden daha iyi bi hayat bekliodur...
Selçuk Ünv. mezunuyum. Tki'de çalışıyorum. Herkese kazasız mesailer dilerim.
42konya42
Öncelikle meslekdaşlarımı ve madencilik camiasını bir araya toplama gayretinde bulunan ve bunda da önemli bir başarı sağladığını gözlemlediğim forum yöneticisi arkadaşlarıma teşekkürlerimi iletmek istiyorum.
Aydın'da ikamet ediyorum. Kalemaden A.Ş.'de Bölge Şefiyim. Madenciliğin Türkiye'nin geleceği olduğunu savunan bir insanım. Bireysel çırpınışların yeterli olmadığı bu ortamda birlik olmak adına güzel bir platform.
Forumdaki arkadaşlarıma selamlar. Ortak soru ve sorun paydalarımızda görüşmek dileğiyle...
ALKAN MÜHENDİSLİK, MADENCİLİK, TİCARET
Maden Müh. Alkan Hakan TÜRE (İTÜ-1999)
0532-4104875
www.madenciden.com
Mrb Arkadaşlar Ben Meryem Yeni üyeyim Bütün Meslektaşlarıma Selamlar...
slm
tüm arkadaşlara saglık ,bol şans,mutluluk ve başarı dilerim
agız tadıyla afiyetle kalınız
![]()
Merhaba . . Maden Teknikeriyim .
Ciner Grubu Park Teknik bünyesinde Çalışıyorum. Paylaşımlarında emeği geçen bütün arkadaşlara sevgilerimi sunuyorum güzel bir site umarım madencilik adına her konuda yardım alınabilecek bir platform olacaktır yakında .. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum..
tabıkı tanısmalı vede her konuda bır bırımızle dyalok ıcınde olmalıyız bır elın nesı var mantıgıyla hareket etmelıyız hepınıze hayatınızda basarılar dılerım)ilhan.yaylaci@hotmail.com YAYLACI KOMUR İŞLETMESI
Merhaba benim ismim hüseyin cumhuriyet ünv. 4. sınıftayım
bu site tam bir madencilik portalı olmuş
BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM.....
sedat akdağ dumlupınar mezunuyum 2004 tki ege linyitlerinde calısıyorum herkese saygılar
Hayırdır ne başkanıHoşgeldiniz Sedat Bey..
Sosyal Medyada Lütfen Bizi Takip Edin !!!
Youtube Kanalımız (İngilizce) : https://www.youtube.com/user/madenforum/
Youtube kanalımız (Türkçe) : https://www.youtube.com/channel/UCAt...EbGn5AoITEYhw/
Facebook Hesabımız : www.facebook.com/madenrehberi/
Twitter Hesabımız : www.twitter.com/madenciyim/
Başkan hitap tarzı.
Dört sene aynı sınıfta okuyup hemen hemen hergün beraber geçince sanal da olsa gerçek dosta hitap değişmiyor.![]()
merhaba arkadaşlar herkese selamlar kardeşim cok uzağa gitmişsin allah yardımcın olsun dayı bulduk yine bir çukurtürkiyenin en derin ocağında çalışıyorum saygılar...(açık ocak)
Kömür bütün Türkiyeyi ihya edecek bir servettir. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
/I LOVE UNDERGROUND/
merhaba
öncelikle böyle bir oluşum için ilğili arkadaşlara teşşekür ederim. ben OGÜ ün. 2001 mezunuyum ankarada andezit-mermer üretiminde çalışmaktayım hem iş güvenliği üstüne hemde üretim ve arge olarak çalışmalarım devam etmektedir. bilği ve tecrübe paylaşımına inananmakta ve paylaştıkça bilğinin artacagını düşünmekteyim.
saygılarımla
Ozan Madencilik İNŞ. LTD. ŞTİ.
Tayfun Karadeniz
Selamlar.Ben de yeni üyelerdenim.İnönü maden mühendisliği 2006 mezunuyum.Diyabakırda Beden mermer fabrikasında çalışmaktayım.Özellikle yeni mezun olanlar için mesleğimizle ilgili bilgileri paylaşabileceğimiz çok hoş bir site olmuş.Hazırlayanlara çok çok teşekkürler...
2004 pamukkale jeoloji mühendisliği mezunuyum. 3 senedir mermer fuarı proje sorumluluğu yaptım . şimdi de 5 aydır mermer fabrikasında üretim müdrülüğü yapıyorum..deneyimlerinizi ve bilgilerinizi paylaşacak bir forum oluşturulursa ben de varım.
teşekkürler.
Derya Hanım, Hertürlü bilgi ve deneyimi paylaşmaya hazırız. Bizim sektörde en önde giden materyal Mermer bir çok kişi bulabilirsiniz ve güzel paylaşımlar gerçekleştirebiliriz hep beraber...
Saygılar...
Olgun ŞAHİN
Maden Mühendisi
Site Yöneticisi
www.Madenciyim.com
herkese selam
Eskiler İyi Tanır Görenler Anlatır Yeniler Örnek Alır