Merhaba arkadaşlar .Dedeman Madencilik Muhasebe bölümünde çalışıyorum.Aynı zamanda talihsiz bi kaza sonucu vefaat eden Serkan Keleş'in eşiyim.İyi çalışmalar dilerim Esra Keleş...
Ben Ramazan .. Cukurova Mezunuyum. Konya DSİ de çalışıyorum.. Herkesi çayımı içmeye beklerım..
siz de kendinizden bahsedin bir konusma danışma başlıgı olsun burası
[B][COLOR="DarkRed"]Maden Yüksek Mühendisi
Merhaba arkadaşlar .Dedeman Madencilik Muhasebe bölümünde çalışıyorum.Aynı zamanda talihsiz bi kaza sonucu vefaat eden Serkan Keleş'in eşiyim.İyi çalışmalar dilerim Esra Keleş...
slm ben lütfi istanbul dan maden mühendisiyim , fakat makina üzerine çalışıyorum , tüm madencilere slm
merhaba arkadaslar ben cumhuriyet universitesi mezunuyum kayseride DEDEMAN madencilikte çalışmaktayım her zaman yardım etmeye hazırım
MADENCİLİK UMUTTUR UMUTTA EKMEKTİR
Herkese merhaba, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde 3. sınıftayım...
Hepinize iyi çalışmalar...
merhaba arkadaşlar. madem burası bir tanıtım platformu bende kendimi tanıtayım. çukurova üniversitesi mezunuyum. şu anda yine benim gibi maden mühendisi olan bir arkadaşımla birlikte serbest çalışıyorum. her türlü madencilik hizmetlerini yapıyoruz. büromuz adanada olup fener madencilik mühendislik müşavirlik olarak geçmektedir. madencilikle ilgili her konuda tüm meslektaşlarım bana bu siteden ulaşabilirler. arkadaşlar aslında burası yeri değil ama bu dönem teknik nezaretçilikle ilgili çok güzel projelerim var. bu konuda sizlerinde desteğini bekliyorum. yeri ve zamanı geldiğinde bu projelerimden sizlere de bahsedeceğim ve sizlerinde önerilerini alacağım. herkese iyi çalışmalar.........
Maden Y.Müh.
Şenay KADIKÖYLÜ
merhaba arkadaşlar serap binol selçuk üniversitesi mezunuyum tki ege linyitlerinde çalışmaktayım herkese iyi çalışmalar....
slm arkadaşlar bende maden teknikeriyım fırat mezunuyum
Merhaba Arkadaşlar Izmir Aliağada Bazalt Ocağında çalışıyorum, Herkese Iyi çalışmalar Dilerim, Beraber çalışabileceğimiz Her Türlü Projelere Açığım,
deü mad. müh. 2. sınıf ögrencısıyım. butun madencı arkadslara slm...
[merhaba şenay hanım, izmir aliağada bazalt ocağında çalışıyorum, şu an nezaretçilik yapmıyorum resmi olarak ama yakın zamanda yeni sahalar aldıkça firmamız yapmaya başlayacağım, zaten şu anda da proje işlerini ben yapıyorum, elimden geldiğince her türlü projenize destek vermeye hazırım, iyi çalışmalar diliyorum kolay gelsin..
merhabalar. ben zonguldak karaelmas üniversitesi maden mühendisliği 2003mezunuyum. bartın ışıklar holdingte çalışıyorum. tüm arkadaşlarıma iyi çalışmalar...:)
Selam Ben Yavuz 2003 Lısans, 2005 Yuk Lis Selcuk Unv. Mezunuyum.
Herkeze Kazasız Mesaıler Dılerım...
Konu YAVUZ tarafından (20-06-2008 Saat 14:38 ) değiştirilmiştir.
Yavuz Bey merhabalar. Doğru söylüyorsunuz sektördeki diğer yetişmiş arkadaşlara iş bulmaları konusunda yardımcı olmalıyız.. Sizlerden de duyduğunuz, bildiğiniz iş ilanlarını sitemizin insan kaynakları bölümünde yayınlayarak diğer arkadaşlara yardımcı olmanızı bekliyoruz..
Sosyal Medyada Lütfen Bizi Takip Edin !!!
Youtube Kanalımız (İngilizce) : https://www.youtube.com/user/madenforum/
Youtube kanalımız (Türkçe) : https://www.youtube.com/channel/UCAt...EbGn5AoITEYhw/
Facebook Hesabımız : www.facebook.com/madenrehberi/
Twitter Hesabımız : www.twitter.com/madenciyim/
mrb arkadaşlar cumhuriyet üniversitesi mezunuyum , agustosda mezun oldum şuan mesleğimle bağlantısı olmayan bir işde çalışıyorum .inşallah en kısa zamanda kendimle ilgili iş bulup çalışmaya başlayabilirim.herkese başarılar
meraba serap hanım;tki ege linyitlerinde çalışmaya başlamanız kpss ile mi oldu.çünkü bildiğim kadarıyla devlet bünyesinde olan bir kurum eger bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim şimdiden çok teşekkürler
Slm. arkadaşlar ben Karaelmas ünv. maden müh. bölümü mezunuyum. Şuanda Bilecikde Şayakçı madencilikde çalışıyorum. Herkese iyi çalışmalar diliyorum.
tanışalım ama kımsenın kımseyle tanıstıı yok sanırım ben ancak miner ıle tanışabildim enterasandır ortak bayğı arkadaşımız varmış meğer.. buraya mesaj bırakan arkadaslardan ricam mesajlarının sonuna isimlerini ve farklı bir sektör olsada nerede calıstıklarını hatta mailerini yazarlarsa sevinirim... ben kısa zamanda bütün üyelerle tanısmayı hedefliyorum. bir ikincisi bu siteyi hazırlayan miner ve ekibini çok takdir ediyorum. bu siteyi onlar kurmuslar yaygınlaştırma işide bize kalıyor artık. ben tanıdıığım herkesi buraya davet ettim sektörle ilgili olsun olmasın lütfen sizlerde bu konuda duyarlı olun.. ayrıca bu sitede coktandır iletişim kuramadığım arkadaşlarımla tekrar görüşme şansı buldum. emınım sızde aynı seylerı yasıyorsunuz yada yasayacaksınızdır...
Konu YAVUZ tarafından (20-06-2008 Saat 15:10 ) değiştirilmiştir.
hala (www.madenciyim.com) a uye değil misin ?? bu siteye uye olmak icin illaki maden muhendisi yada teknikeri olmak zorunda değilsin! bu sitede madencilikle ilgili herseyi bulabilirsin, yada merak ettigin soruları sorabilir yada kendi düsüncelerini bizimle paylasabilirsin! ayrıca siteyi ziyaret icin uye olma zorunlulugu yoktur, uye olmak istemeseniz dahi bence mutlaka ziyaret edin! madencilikle ilgili dogru seyleri buradan ogrenebilirsiniz! hepinizi buraya bekliyorum, www.madenciyim.com da görüşmek üzere....
ben arkaslarımı davet ederken yukarıda kı paragrafı kullandım, isteyen arkadaslar bu formatı kendı davetlerınde kullanabılırlar...
Konu YAVUZ tarafından (20-06-2008 Saat 15:10 ) değiştirilmiştir. Sebep: düzeltme
deü mad. müh. 2. sınıf ögrencısıyım. butun madencı arkadslara slmlarr...
merhaba arkadaşalar ben jeoloji mühendisiyim bende bu siteyi sık sık ziyaret ediyorum.ve herkese tavsiye ediyorum.herkese iyi çalışmalar diliyorum.
Merhaba arkadaşlar 1996 yılı OGÜ mezunuyum. 11 senedir Afyondayım.Kendine ait mermer,bej ve traverten ocakları bulunan ve hertürlü üretim prosesi yapabilen ( fayans hattı,eskitme,plaka cila,mozaik,kenar kırma ,Çekiçleme vb.) büyük bir mermer fabrikasında üretim mühendisi olarak çalışmaktayım.Mermer Üretimi ile ilgili veya madencilikle ilgili bildiğim her konuyu burda paylaşmaya hazırım.
Özgür Altürk
Maden Müh.
yavuz bey vallaha diyecek bişi yok... çok teşekkürler![]()
Olgun ŞAHİN
Maden Mühendisi
Site Yöneticisi
www.Madenciyim.com
merhaba,
2007 Hacettepe mezunuyum...
herkese iyi çalışmalar dilerim!
Başar Büyükaksoy