brsa orhaeli ve esk de 42 lik iki adet manganez sahamız var ilğilenirseniz
mzcura@hotmail.com
20 TENÖR VE ÜZERİ YÜZEY ANALİZİ VEREN YÜKSEK REZERV OLAN MANGANEZ SAHASINI SATIN ALMAYI DÜŞÜNÜYORUZ ELİNDE SAHASI OLAN VARSA BENİMLE İRTİBATA GEÇSİN. harun.ozturk.38@hotmail.com
sizin taş dediğinize biz aşk deriz
brsa orhaeli ve esk de 42 lik iki adet manganez sahamız var ilğilenirseniz
mzcura@hotmail.com
elimizde 40 48 tenör arası gelen ocaklarımız var kırşehirde ilgilenirseniz 05458288645..
i.t.ü ve tübitak ( mam ) tarafından tahlilleri yapılmış
% 26 ve % 36 tenör yüzeysel yarma tabir edilen 1.5 metreden ve 2 metrelerden alınan numunelerin neticeleridir. 2 milyon tondan fazla rezevr olabileceği şifai olarak söylenmiştir.
800 hektarlık bir alan 149 dönümlük bi alana ödeme yapıp çalıma ruhsatı alınmış 149 dönümde çalışma sonuçlandıktan sonra açılan yeri kapatıp ( 800 )
hektarın diğer kısımlarından tekrar başka yer genişleme
yapılabiliyorsunuz.
Orman alanı olarak geçiyor .
İsteyene Ocağı devir etmek , isteyene kiraya vermek istenmektedir.
Orman İşletme Müdürlüğünden çalışma ruhsatı ile İş yeri açma ruhsatı
çıkartılmamıştır.Ancak devrettiğimiz firma alsın istiyoruz.
Durum bu şekilde hayırlı çalışmalar dilerim.
İlgilenenler olursa +905382372228
yolcu41@gmail.com
Konu YOLCU41 tarafından (30-09-2008 Saat 08:51 ) değiştirilmiştir.
Burdur Bucakta, yüzeyde 39-40 tenör veren, arama ruhsatlı, yolu bulunan ve Antalya limanına 90 km mesafedeki mangan sahası devredilecektir. Sahada daha önce hiç ocak çalışması yapılmamış olup, fazla miktarda mostra mevcuttur ve yarma da yapılmıştır. ilgilenenler için irtibat;
gungordilek07@yahoo.com
0.533.6645994
manisa ahmetli bölgesinde atın, gümüş, bakır, titanyum, zikrenyum, silisyum, gibi madenleri içeren sahamız vardır.ihlas madenciliğin yeni aldığı sahaya komşudur. ilgilen arkadaşlara duyrulur.
harun bey ben metin yılmaz tomarzadaki mangan sahasını satıyorum sgs analizi 43 geliyor bilgin olsun
saha metinlersarraf a devredildi
ACİL SATLIK VEYA RÖDAVANSLIK MANGANEZ SAHALARI
Ben Tokat Orman İşletmesinde işçi kadrosunda çalışan elemanım,şu an elimde bir adet % 34 tenörlü 150 Ha.lık adıma ruhsatlı manganezmadeni ,yine yüzey sıvama diye tabir edilen yüzeyinden alınan numuneden yaptırılan analiz sonucu % 28 tenörlü ve 1 adet Jeoloji mühendisi ile 2 adet Maden mühendisi tarafından inceleme yapılarak en az 350 bin ton maden olabileceği tespit neticesinde tahmin edilen 915 Ha.lık adıma ruuhsatlı manganez ile henüz analiz yaptırmadığım başka bir adıma ruuhsatlı manganez sahası bulunmaktadır.Bunlar çok acilen ekonomik sıkıntılardan dolayı satlıktır,veya rödavans da verilebilir düşünülebilir.Ayrıca başka madencilerinde satmak üzere bana verdikleri ruhsatlı sahalarda mecuttur. buların tenörleri : % 52- %46-%40 ve ayrıca 2 adet Bakır İrtibat Tel:0 505 388 51 15-0 356 214 10 27 --- Ahmet ÖNDER -----Orman İşletme Müdürlüğü -TOKAT
Merhabalar
Elimizdeki Manganez Maden Sahaları ile ilgili olarak
1.Saha :Kendi saham olup Tokat Merkeze 100 Km mesafededir.Elektrik-su -Barınma yani Şantiye alanı mevcut olup Yol sorunu yoktur.Saha Yüzey sıvama olup Tenörü yüzeyde % 30 dir.herhangi bir çalışma yapılmamıştır.Ruhsat alanı 913 Hektardır.3 yıllı arama ruhsatlı olan sahanın 2 yıl 3 ay süresi kalmıştır ve ayrıca Arama ve İşletme izinlerinde problem yoktur.
2.Saha :Bakır sahası Tokat Merkeze 6 Km mesafededir. % 2.8 bakır oranı var,altın analizi yapılmamıştır.Yol-su ve Elektrik sorunu yoktur.Orman izinlerinde sakınca bulunmamaktadır.
Ben Tokat Orman İşletme Müdürlüğünde Maden izinlerinden sorumlu olarak işçi kadrosunda çalışıyorum.
NOT : DİĞER İKİ SAHA %48 TENÖRLÜ SAHA SATILMIŞTIR
İş Tel : 0 356 214 10 27-Cep.- 0 532 207 31 43
Bu sahalarda ÇED problemi yoktur.
Orman çalışma izinlerinde 5 Hektarın altındaki izin sahalarında ÇED belgesi istenmez.
Konu ormn tarafından (02-07-2010 Saat 23:59 ) değiştirilmiştir.
slm
elinizdeki mangan sahanızın ocak resimleri- damar- mosturo resimleri ve analiz sonuclarını meyilime yolamanızı rica ederim sahanızı rödövas vermeyi düşünürmüsünüz
saygılarımla
taşcı madencilik
akcicektarkan@hotmail.com
slm
lüfen ocak resimleri- ayna - damar ve mosturo resimleri- analiz raporunuzu meyilime yolamanızı rica ederim sahanızı rödövas düşünürmüsünüz
saygılarımızla
taşcı madencilik ltd
akcicektarkan@hotmail.com
harun bey ben metin yılmaz ]
ACİL SATLIK VEYA RÖDAVANSLIK MANGANEZ SAHALARI
Ben Tokat Orman İşletmesinde işçi kadrosunda çalışan elemanım,şu an elimde bir adet % 34 tenörlü 150 Ha.lık adıma ruhsatlı manganezmadeni ,yine yüzey sıvama diye tabir edilen yüzeyinden alınan numuneden yaptırılan analiz sonucu % 28 tenörlü ve 1 adet Jeoloji mühendisi ile 2 adet Maden mühendisi tarafından inceleme yapılarak en az 350 bin ton maden olabileceği tespit neticesinde tahmin edilen 915 Ha.lık adıma ruuhsatlı manganez ile henüz analiz yaptırmadığım başka bir adıma ruuhsatlı manganez sahası bulunmaktadır.Bunlar çok acilen ekonomik sıkıntılardan dolayı satlıktır,veya rödavans da verilebilir düşünülebilir.Ayrıca başka madencilerinde satmak üzere bana verdikleri ruhsatlı sahalarda mecuttur. buların tenörleri : % 52- %46-%40 ve ayrıca 2 adet Bakır İrtibat Tel:0 505 388 51 15-0 356 214 10 27 --- Ahmet ÖNDER -----Orman İşletme Müdürlüğü -TOKAT
Merhabalar
Elimizdeki Manganez Maden Sahaları ile ilgili olarak
1.Saha :Kendi saham olup Tokat Merkeze 100 Km mesafededir.Elektrik-su -Barınma yani Şantiye alanı mevcut olup Yol sorunu yoktur.Saha Yüzey sıvama olup Tenörü yüzeyde % 30 dir.herhangi bir çalışma yapılmamıştır.Ruhsat alanı 913 Hektardır.3 yıllı arama ruhsatlı olan sahanın 2 yıl 3 ay süresi kalmıştır ve ayrıca Arama ve İşletme izinlerinde problem yoktur.
2.Saha :Bakır sahası Tokat Merkeze 6 Km mesafededir. % 2.8 bakır oranı var,altın analizi yapılmamıştır.Yol-su ve Elektrik sorunu yoktur.Orman izinlerinde sakınca bulunmamaktadır.
Ben Tokat Orman İşletme Müdürlüğünde Maden izinlerinden sorumlu olarak işçi kadrosunda çalışıyorum.
NOT : DİĞER İKİ SAHA %48 TENÖRLÜ SAHA SATILMIŞTIR
İş Tel : 0 356 214 10 27-Cep.- 0 532 207 31 43
Bu sahalarda ÇED problemi yoktur.
Orman çalışma izinlerinde 5 Hektarın altındaki izin sahalarında ÇED belgesi istenmez.