"Ayıyı yakalamak için inine gireceksin" der bir Çin özdeyişi. İşin çok zor. Masa başında olmaz bu işler. Danışmanlık firman bile olsa patronlarla yine uğraşacaksın. Unutma doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar.
Arkadaşlar herkese iyi günler. Adım Deniz Ural Maden mühendisiyim, 2010 Dokuz Eylül mezunuyum şuan Uşak'ta ikamet etmekteyim...
bugüne kadar kapalı krom-daimi nezaretçilik ve açık feldspat kırma-eleme tesislerinde toplam 1 yıllık tecrübe edindim. Bu süre içerisinde imalat haritası ölçümü, 29. madde belgelerinin hazırlanması gibi işlerde bulundum... Bu geçen 1 yıl içinde patronlarla aramın iyi olamayacağını iyice anlamış bulunuyorum, şuanda İş güvenliği uzmanlığı ve çevre görevlisi belgesi sınavları için hazırlanıyorum.
sorum şu değerli büyüklerim, serbest mühendislik yapmak istiyorum, buna öyle veya böyle başlıyacağım ama nerden başlıyacağımı bilemiyorum...Özellikle çevre konusunda sıkıntılarım var, ilerdeki hedefim çevre-iş güvenliği ve maden mühendisliği alanlarında ciddi anlamda çalışan bir danışmanlık bürosu sahibi olmak, şantiyeler malesef bundan sonraki hayatımda bulunamayacağım yerler olarak görünüyor bahsettiğim patron durumu yüzünden...bu konuda değerli tecrübe ve yorumlarınızı bekliyorum...
"Ayıyı yakalamak için inine gireceksin" der bir Çin özdeyişi. İşin çok zor. Masa başında olmaz bu işler. Danışmanlık firman bile olsa patronlarla yine uğraşacaksın. Unutma doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar.
Sinan bey, inanın ne inlerle ne de ayılarla bir sorunum yok... ancak bu maden mühendislerinin kaderi hiç değişmeyecek mi, bizler neden patronu zengin ederken yoksulluk sınırında bile yaşıyamıyoruz... ??
İlginiz için teşekkür ederim bu arada..