Diyarbakır bölgesindeki taş ocaklarındaki bazalt kumundan da faydalanabilirsin. Oldukça iyi sonuç veriyor. Tecrübeyle sabittir.
Acil olarak sivas bölgesinde veya yakınında (kayseri samsun malatya çorum ankara vs gibi yada alabileceğim en yakın mesafeden) Silis kumu temin etmek istiyorum.100 ton kadar alacağım ve kumlama işinde kullanacağım.yardımcı olabilecekleri bekliyorum.Teşekkürler.
0505 646 41 30
Diyarbakır bölgesindeki taş ocaklarındaki bazalt kumundan da faydalanabilirsin. Oldukça iyi sonuç veriyor. Tecrübeyle sabittir.
Bizim kumlama makinelerimiz bazalt kumunu atarmı acaba bilmiyorum hiç.Birde bizim şartnamemizde silis kumu zorunlu koşulmuş.bu bahsettiğim bölgelerde silis kumu temiini mümkünmü acaba...
Niğde çiftlik te var bır ocak tamamem silis kumu ama nasıl ulaşılacak orası sıkıntı...
[B][COLOR="DarkRed"]Maden Yüksek Mühendisi
Niğde deki bu ocağa ulaşabilirmiyiz arkadaşlar.Ben operatörlerden ve google dan en azından başka ocaklara ulaşmaya çalıştım niğdeden ama sonuç hüsran.eğer niğdede bulursam oda olacaktır benim için
merhaba. bende silis kumu üretim tesisi ve ocağı var. Kastamonuda limana 105km uygunsa görüşelim. madenofisi@hotmail.com
bu notu buldum sitede gezerken belki ihtiyacınızı karşılar..
merhaba. bende silis kumu üretim tesisi ve ocağı var. Kastamonuda limana 105km uygunsa görüşelim. madenofisi@hotmail.com
bu notu buldum sitede gezerken belki ihtiyacınızı karşılar..
İsmail
İndirilme
0
Uploads
0
silis kumu
Kayseri ilinde üretim yaptığımız silis kumu ocağımızdan halı saha kumu yapı kimyasal sanayi vs ister torbalı 25kg 50 kg ister bigbeglerde türkiye geneli her yere satışımız yapılmaktadır.fiyat cok uygun ismail sarı 05303635734