Staj bu kadar önemli ise, İstanbul olması da önemli olmayabilir. Okulunun uzamasını istemiyorsan heryerde staj yapabilmelisin.
Başvuru için biraz geç olsa da İstanbul'da avrupa yakasında CEVHER HAZIRLAMA (ZENGİNLEŞTİRME) tesisi stajımı yapmak istiyorum. Fakat nerde yapabilirim, neresi bu tarihte yapacağım başvuruyu kabul eder bir fikir sahibi değilim. Firma isimleri veya ulaşabileceğim bir telefon numarasıda yazmanız çok iyi olacaktır.
Hali hazırda zenginleştirme tesislerinde çalışan Mühendis abilerimiz var ise sanırım onlar daha fazla yardımcı olabileceklerdir, en azından çalıştıkları yerde söz sahibi olabilirler bu da benim için bir avantaj olur kabul edilmem açısından. Staj yüzünden okulum uzayacak aksi taktirde.
Saygılarımla...
Staj bu kadar önemli ise, İstanbul olması da önemli olmayabilir. Okulunun uzamasını istemiyorsan heryerde staj yapabilmelisin.
Sinan bey, haklısınız her yerde yapabilmeliyim fakat gideceğim yerlerde konaklama, yeme, içme ekstra bir masraf olmakta ve ben şu an halen öğrenciyim. Maddi sıkıntıları göz önünde bulundurunca sanırım arayışımın sebebini anlarsınız. Vel hasılı ben bu stajımı yaptım. Şimdi Türkiye'nin herhangi bir yerinde yer altı işletmesi stajımı yapmam gerekiyor. En azından bu konuda birisi yardımcı olabilirse bu forumun bir işlevselliği olur.
Beni 0 530 223 23 04 ara.
sinan bey banada yardımcı olsanız rica etsem
Sinan abi biz bu işi kurumsal bişeyemi dönüştürsek acaba yawBaya tutulur aslında :P
Ömer Faruk KAPUSIZOĞLU
MADEN MÜHENDİSİ