Delme Patlatmada her türlü destek ve teknik danışmanlık için www.egerihtim.com.tr den yardım alabilirsiniz
Merhaba arkadaslar,
Ben bir patlatma muhendisiyim,
yaklasik 500 e yakin patlatmam var,
cok ocak gordum,
cok design yaptim,
ama bunlarin icinde bit secimi olmadigi icin,
gectigimiz gunlerde ilgilendigim bir ocakta problemler yasadim.
konu ile ilgili dokumani ve bilgisi, deneyimi olan arkadaslar olursa tartismakdan,
paylasmakdan keyif alirim.
kolay gelsin...
Konu preciousminer tarafından (13-04-2008 Saat 00:14 ) değiştirilmiştir.
Delme Patlatmada her türlü destek ve teknik danışmanlık için www.egerihtim.com.tr den yardım alabilirsiniz
Problemin ne olduğundanda bahsedersen yardımcı olmaya çalışabilirim.
arkadaşım bit secimi ciddi bir iş olmakla beraber formasyon iyi tanıma ve maliyet açısından önemli bir kalemdir
nasıl bir problemin olduğunu anlatırsayan yardımcı olma çalışırım benim de hatırı sayılacak patlatma tecrubelerim var ornegin bir seferde 50 ton patlayıcı kulandığım patlatmalar var ki türkiyede bu rakamla çalışan mühendis sayısı nadir dir .
Açık ocak işletmeciliğinin olmazsa olmazı delme - patlatmadır. Bu ikisi bir kardeş gibidir. Açık ocak dizaynı yaparken uygun delik dizaynını belirlemek ve bu dizayna uygun patlayıcı madde kullanmak üretimin hem kalitesi hem de verimi açısından önemlidir. 5 yıllık şantiye hayatından sonra masanın öbür tarafına yani satış kısmına geçtim. Daha önce tecrübelerinden yararlanmak bu esnada onları sorgulamak içerisinde olduğum patlayıcı firmasının içinde buluverdim kendimi.
Balıkesir Yavaşçalar dayım, uzman bir kadro ve ekip ile yıllardır patlayıcı tedarik ve hizmeti veren bir firma. Delme - Patlatma Konularında soru ve görüşleriniz için www.yavascalar.com.tr web adresinden veya e-mail yolu ile burak.ayan@yavascalar.com.tr adresinden bana ulaşabilirsiniz.