Þevket Bey
Nedcat ile þev taramasýný indirdiðimde zipten çýkartamýyorum þifre istiyor yardýmcý olursanýz sevinirim
Aþaðýdaki video ile basit bir netsurf kullanýmý görebilirsiniz. Þev noktalarýnýn girilip çizilmesi.
Sorun yaþýyan olursa yardýmcý olurum .
Saygýlarýmla....
Ýndir!
Þevket Bey
Nedcat ile þev taramasýný indirdiðimde zipten çýkartamýyorum þifre istiyor yardýmcý olursanýz sevinirim
Çaðatay Bey
Zip dosyasýnýn þifresi sitemizin adýdýr www.madenciyim.com iyi çalýþmalar.
GENÇ MADENCÝ
Volkan Bey
Teþekkürler güzel bir çalýþma olmuþ bu tarz çalýþmalarýnýzý devamýný bekliyoruz.
Diðer konuya da dediðim gibi umarým faydasý olur. Hiç bir örnek olmadan ve yapýlýþýný görmeden okuyarak bu progrmý çizmek zor oluyor. Ses ile birlikte anlatým yapmak istediðimden diðer konulara biraz ara verdim. Malum Nisan ayý bizim en yoðun aylarýmýzdan. Devamý gelecek![]()
þevket abi çok saol ya sana biþe sorabilirmiyim ben bu netcad programýný nasýl öðrenebilirim þuan 4. sýnýfdayým bu programý örenmek istiyorum.....
Bu programý kurduktan sonra elinde belirli veriler olursa kendin yavaþ yavaþ öðrenebilirsin. Program türkçe olduðu içinde çok zorlancaðýný sanmýyorum. Netcad hakkýnda merak ettikleriniz adý altýnda ki konuda takýldýðýn yerlere cevap vermeye çalýþýrým...
Saygýlarýmla...
merhaba ben netcad de1/1000 lik bir çizime,1/25000 lik bir blok ekleyemiyorum .yardým ederseniz sevinirim.nasýl yapacaðým
Ekleyememe sebebinizi anlayamadým. Þunu yapmak istiyorsanýz 1/1000 lik çizimde saha sýnýr haritasýný da göstermek (25,000 ölçekli) ve çýktý almak bunun için benzerlik dönüþümü yapmanýz gerekir. Ýki grid arasý yani 1000 m'yi 40 a eþitlerseniz çýktýda bu 1000 m arasý 4 cm gözükecektir.
Umarým anlatabilmiþimdir. Sorun baþka bir konuda ise detay yazarsanýz sevinirim.
Saygýlarýmla...
þevket bey denedim ama bi türlü yapamýyorum daha detaylý açýklayabilirmisiniz.þimdiden teþekkürler.netcad 5 ama.
saygýlar......
Konu salihim tarafýndan (27-03-2009 Saat 10:04 ) deðiþtirilmiþtir.
En kýsa sürede bir video eklemeye çalýþýrým. Ama dediðim gibi düzenle menüsünün altýnda 2 noktadan dönüþüm var. Bu komut ile 25000 lik harita çizimini grid arasý 40 a gelecek þekilde eþitlerseniz hallolacaktýr. Videoyu eklemem uzun sürebilir diye mantýðýný açýkladým. Uðraþmak size kalmýþ.
Saygýlar...
Netcad Ýle Benzerlik Dönüþümü(2 noktadan dönüþüm) ile yeni bir konu olarak açtým. Ýlgili videoyu ordan indirebilirsiniz.
Saygýlarýmla..
teþekkürler
Rica ederim. Faydasý olduysa ne mutlu..
Bu Konuyu Paylaþýn !