Değerli Grup Üyeleri,
8 yıldır Çin’de faaliyet göstermekte olan firmamız; Shanghai KARYA International Trading Co. Ltd. %100 Türk sermayeli bir dış ticaret ve danışmanlık şirketidir.
Firmamızla ilgili bilgilere http://karya.biz/wp/?portfolio=karya_mining adresindeki web sitemizden ulaşabilirsiniz.
Sizlere ulaştırmak istediğimiz iki duyurumuz var.
Öncelikle, portföyümüzde bulunan çok sayıdaki gerçek Çinli alıcılara ihraç etmek üzere; Ülkemizdeki Krom, Manganez, Demir, Bakır vs. cevher üreticileriyle uzun vadeli işbirlikleri tesis etmek ve Türkiye’nin Çin’e yaptığı ihracatın artmasına daha fazla katkıda bulunmak istiyoruz.
Ayrıca, son yıllarda Dünya madencilik sektörlerinin parlayan yıldızı haline gelen Moğolistan’daki bazı kıymetli maden yataklarının işletilmesi hususunda, yatırım yapmak isteyen ve mümkünse uluslararası deneyime sahip Türk maden firmaları arıyoruz.
Temsilcisi bulunduğumuz, Moğolistan’ın özellikle madencilik ve inşaat sektörlerindeki en büyük şirketleri arasında yer alan UlanBator merkezli bir Holding ile Türk firmalarının ortak yatırım yapabilecekleri bazı önemli ve karlı projeler için ciddi yatırımcı adayları ile görüşmek istiyoruz.
O projelerin ortak hedefi de, yine Çin pazarı başta olmak üzere 3. ülkelere ihracat yapmak olacaktır.
Eğer bu iki konuyla ilgili olarak bizimle irtibat kurmak isterseniz, lütfen zaferkaradag@gmail.com adresime firmanızla ilgili detaylı bir tanıtım dosyası gönderin.
Bütün yazışmaların gizlilik esasına uygun bir şekilde yürütüleceğini ve ciddiyetle yaklaşan tüm firmaların mutlaka değerlendirmeye alınacağını şimdiden ifade etmek isterim.
Hepimize hayırlı işler diliyorum.
Şanghay’dan saygı ve sevgilerimle.
Zafer KARADAĞ
Yönetim Kurulu Başkanı
Shanghai KARYA International Trading Co. Ltd.
Wanding Road, 100/1-903 Minhang - Shanghai 201100 CHINA
Tel : +86-21-5042 2420
Fax : +86-21-5437 9274
Gsm: +86-131-2753 7434
www.karya.biz
www.harclik.net
www.facebook.com/Shanghai.Karya
https://twitter.com/#!/shanghaikarya
zafer@karya.biz
zaferkaradag@gmail.com
Our homeland, Turkiye connects Asia to Europe.
* * *
Zafer KARADAĞ
Başkan Yardımcısı
Dünya Türk İş Konseyi Asya-Pasifik Bölge Komitesi
www.dtik.org.tr
* * *
Lütfen, bu sayfayı yazdırmadan önce, çevre bilincinizi harekete geçirin.