Merhabalar. 2 hafta içinde Almanya'ya yerleþeceðim için 9 aylýk olan þirketimi satýyorum. Kýsaca bilgi vermem gerekirse;
Þirketimin ismi Ozimpex'dir. Þirketim doðal taþ sektöründe ithalat/ihracat/iç pazar alanýnda iþlem görmüþtür. Bu taþlar mermer, traverten, onyx, granit, bazalt, vs olarak aklýnýza gelebilecek tüm doðal taþlardýr. Genel çalýþma þekli alýþ-satýþ ya da kar kazancý olmuþtur. Þahýs þirketi olarak faaliyet gösterdiðim için hiç bir borcu yoktur. Maliyeden de sorgulanabilir.
Ýsterseniz ayný sektörde devam edebilir, isterseniz dilediðiniz alanda bu ismi kullanabilirsiniz.
Devredilecekler;
www.ozimpex.com komple web sitesi
info@ozimpex.com þirket maili
kurulduðu andan itibaren bugüne kadar gelen tüm yazýþmalar, mailler, fiyat teklifleri, adresler, iletiþim bilgileri, vs...
ABD'den Çin'e kadar oluþmuþ müþteri ve müþteri potansiyelleri...
Çeþitli marketing sitelerine olan kayýt ve þifre bilgileri...
Ürünlerini alýp sattýðým 15'e yakýn doðal taþ firmasýnýn direkt baðlantýlarý...
Bunlarýn yanýnda gerektiði taktirde yardýmcý olabileceðim kadar da bilgilerimle ve çevremle iþ sektöründe yardýmcý olmaya çalýþacaðým.
Google'da arama yaptýðýnýzda da rahatça ilk sýrada çýkmaktayýz.
Ýstediðim ücret 20 Bin TL'dir. Eðer bu sektörde biraz bilginiz ya da geçmiþiniz varsa zaten bu meblayý 1-2 satýþ ile geri çevirme imkanýnýz olduðunu bilirsiniz. Eðer bu süreç içinde satamaz isem Ýstanbul'da bulunan bir ihracatçý arkadaþýma devredeceðim.
Bana ulaþmak isterseniz buradan cevap yazabilir, ozgursulakci@hotmail.com adresine mail atabilir, veya 0544 24 24 307 numaralý telefonu arayabilirsiniz.
Bu Konuyu Paylaþýn !