Fırsatı olanların bu eğitime katılmasını tavsiye ederim. Bende Afyon'da çalışırken eğitime katılıp belge almıştım. Gerçekten faydalı oluyor. Tam gün süren eğitimde dikkatli dinlerseniz güzel bilgiler ediniyorsunuz.
Afyonkarahisar' da
22-23 Mayıs 2008 de
ÜCRETSİZ olarak eğitim verilecektir.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile MAden Mühendisleri Odasının protokolü gereği düzenlenecek eğitim sonrası katılanlara BELGE verilecektir.
Fırsatı olanların bu eğitime katılmasını tavsiye ederim. Bende Afyon'da çalışırken eğitime katılıp belge almıştım. Gerçekten faydalı oluyor. Tam gün süren eğitimde dikkatli dinlerseniz güzel bilgiler ediniyorsunuz.
Sosyal Medyada Lütfen Bizi Takip Edin !!!
Youtube Kanalımız (İngilizce) : https://www.youtube.com/user/madenforum/
Youtube kanalımız (Türkçe) : https://www.youtube.com/channel/UCAt...EbGn5AoITEYhw/
Facebook Hesabımız : www.facebook.com/madenrehberi/
Twitter Hesabımız : www.twitter.com/madenciyim/
sayın abilerim ablalarım öğrencilerde katılabiliyormu bu eğitime?
bende jeoloji mühendisleri için iş ve sosyal güvenliği eğitimi almak istiyorum.ama yalnızca ankarada bu eğitimin verildiğini ve eğitim sonucunda ehliyet verildiğini bu ehliyetin sınıfınında zaman içinde yükseldiğini duymuştum.bu eğitim için ayrıca ücret ödendiğini biliyorum.yanlış biliyorsam lütfen bana bu konuda bilgi verirmisiniz.
Konu ozoz tarafından (04-05-2008 Saat 01:07 ) değiştirilmiştir.
bu eğitime herkes katılabiliyor mu acaba? bu konu ile ilgili daha detaylı bilgiyi nereden alabiliriz??
Evet herkes katılabiliyordu özellikle öğrencilere açık olarak düzenlenmiş ve maden mühendisleri odasından sertifika alacaktınız ama geçti.Bugün bitti..(((((
İSG yani İş sağlığı ve Güvenliği.Madencilik tarihinin temel ayaklarından biri.Mühendislerin bu konu hakkında bilgi sahibi olması özellikle Maden müh. için mutlak.O zaman bu bilgiyi odamızdan alabiliriz.Odamızın web sayfası incelenirse bu konularda çok ciddi eğitimler verilebiliyor. Bigi seviyemizi yükseltmeden ilgili konularda fetva(!) vermemek gerekir diye düşünüyorum