Toplam 8 sonuçtan 1 ile 8 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Lise Sondayım Yardım

İndirilme
    0
    Uploads
    0

announce Lise Sondayım Yardım

arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba belirttiğim üzere lise sonda okuyorum malum bugünde lys den çıktım netlerime baktım uzun zamandır maden müh. düşünüyordum bu bölümün bana uygun olduğunu düşünüyorum ve puanım büyük ihtimal dokuz eylül üniversitesine yeticek gözüküyor bu üniversite hakkında düşünceleriniz nelerdir (iş bulma anlamında ) ? bu bölümü okursam pişman olurmuyum sadece okumuş olmak için okumak istemiyorum çalışmak istiyorum hemen iş bulma imkanları nasıldır yardımcı olursanız sevinirim siziin görüşleriniz çok önemli benim için
    şimdiden teşekkürler

microfar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İndirilme
    0
    Uploads
    0

ahh ahhh... eski günleri hatırladım bee) şimdi sen siteden maden mühendisi abi/ablaların msn adreslerini alıp(araştırmacı bi kişiliksen) maden mühendisliği hakkında bilgi almak isticen) bknz:irfan sayar) benim yaptığım gibi kafası şişene kadar soru sorcan)) sonra sitelerde gezmeye başlıcan naparım nederim nedir bu iş ne dümen dönüyo... sonra maden mühendisi kaç para kazanırla, kendimi nasıl geliştiririm arasında git geller yaşıcan) sonra abuk subuk arkadaşların sana ben seneye tekrar gircem sınava bu bölümde okuyum napıyım tarzı yaklaşımda bulunca sonra sen yine tutuşcan napıyom ben yoksa yanlışmı yapıyom gibisinden... araştır araştır canın çıkcak... sonra yine birileriyle konuşmak dertleşmek istiden başını ağrıtcak birileri arıcan... sonra az çok kararların belli olur ) tamam mı devam mı yoksa devam ama başka iş yaparım mı??? yada maden mühendisi yerine sadece mühendis sıfatını kullanıp hayatını idamemi ettircen...
    Çook soru var daha sorman gereken )

Allah yardımcın olsun ne diim)
    Konu microfar tarafından (19-06-2011 Saat 01:05 ) değiştirilmiştir.
    Ömer Faruk KAPUSIZOĞLU
    MADEN MÜHENDİSİ

İndirilme
    0
    Uploads
    0

tamamen duygularimin tercumani oldunuz az bi zamanim var pisman olucagim bi is yapmak istemiyorm bu meslek hakkindaki bilgilerinizi paylasirsaniz cok.ama cok mutlu olurum ayrica msn adresinizi ozelden atarsaniz aklimdaki sorulari aktarmak isterim tesekkurler...

İndirilme
    0
    Uploads
    0

Kestirmeden sorabilcen soruları cevaqplıyım...

* sadece sıfatı için(mühendis) okunacak bi meslek değildir...
    *taşa toprağa toza çamura girmeyen kağıt üzerinde bi mühendislik dalı değildir...
    *Mezun olduğun zaman herkezin kollarını açıp gel seni işe alalım dediği bi meslek dalı değildir...
    *Mühendis olduğunu sadece maaş alırken hatırlayabileceğin bi meslek dalı değildir...
    *deri koltuğuna oturup arkana yaslanıpayaklarını masanın üstüne atabileceğin bi meslek dalı değildir...
    *Sinema tenis cartig ya orotoryo tarzı etkinliklerde sık sık katılımcı olabileceğin bi meslek dalı değildir..(dağ başında nerde buluyon..)
    *Okulu bitirince herşeyin rahata kavuşacağını düşüne bileceğinbi meslek dalıdeğildir...aksine tüm sıkıntı ve sorumluluk o zaman başlıcak...

maden mühendisliğini okuyupbitirdiğin zaman bi abinin dedigibikimse sana cennet bahçeleri vaad etmez kimse canını dişine takıp 5 sene anandan babandan sevdiklerinden ayrı ömrünü bu yola adadığına bakmaz...
    ancaaaaakk Bu bölümü okumakyada seçmek akıntıya karşı yüzmek gibidir... çok zorlanırsın çok usanırsın çok çaresiz kalırsın çok ümitsiz kalırsın taaaaa ki karşıya geçene kadar işte o zaman popülar meslek die tabir edilen ve çok koolay iş bulup para kazana bileceğin mesleklerden ne kadar muhteşem bi mesleğin olduğunu farkedersin çünkü sen artık zorların adamısındır ve meslek hayatın boyunca hepöle olacaksındır....

SSonuç itibariyla bi çuvar manzumeden sonra eğe diosanki kendimi maden mühendisi(bu teriii iyi araştırmak lazım!!!) olarak görebiliyorum ben buişiyaparım ben bu yola baş koyarım ee o zmaan pilavdn dönenin kaşığı kırılsın

yani demem odurki iş imkanı varmı sorusunun cevabı : imkan senin elinde çünkü irade sensin...sen varsan herşey var...
    Ömer Faruk KAPUSIZOĞLU
    MADEN MÜHENDİSİ

irfansayar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İndirilme
    0
    Uploads
    0

bak bu cevabını begendim.hoşuma gitti microfar.sen olmuşsun benim gözümde.madencilik bir felsefe sende o felsefeyi kapmışsın.afferin.
    Maden Mühendisi
    İş Güvenliği Uzmanı
    İrfan SAYAR
    www.asdemirosgb.com

İndirilme
    0
    Uploads
    0

Eywallah abicim sayende yaw ben sen ve senin gibileri takip ettikçe inşallah dahada güzel şeylere imza atacam...
    Ömer Faruk KAPUSIZOĞLU
    MADEN MÜHENDİSİ

İndirilme
    0
    Uploads
    0

cevap için saolun yüksek lisans düşünüyorum zaten hayırlısı dokuz eylül üniversitesi nasıldır maden müh. konusunda oraya puanım yeticek sanırım ?

İndirilme
    0
    Uploads
    0

MADEN MÜHENDİSLİĞİ SÜPER ZEVKLİ BİR MESLEK.ÇkENDİNİZİ GELİŞTİRİRSENİZDE GÜZEL PARALAR KAZANIRSINIZ.aMA İLK HEDEFİNİZ Bİ KONUDA UZMANLAŞMAYA KARAR VERİP KENDİNİZİ GELİŞTİRMEK.kENDİNİZİ İSPAT EDERSENİZ İLERİDE ÇOK RAHAT EDECEĞİNİZ BİR MESLEK.