merhabalar;
ben mermerle alakalı bitirme projesi almak istiyorum.konu seçmem gerekiyor.ne tür konular alabilirim.ne tür arastırmalar önerirsiniz.
yardımınız için şimdiden teşekkürler..
merhabalar;
ben mermerle alakalı bitirme projesi almak istiyorum.konu seçmem gerekiyor.ne tür konular alabilirim.ne tür arastırmalar önerirsiniz.
yardımınız için şimdiden teşekkürler..
yok mu bir fikri olan?![]()
esra246 nın fikrini destekliyorum. Çalıştığım firmada buna benzer bir çalışma bende yaptım. Elmas telin kullanım ömrü, maksimum kaç m2 alan kestiği, kaç m2 alan kestikten sonra dağ kesim makinasından alınıp sayalama makinelerine verilmesi gerektiği, bu aşamada telin kesim zamanı ile çapının karşıalştırması vb...bu konuda internette araştırıldığında sadece bir tane çalışma olduğu görülüyor.
Sonmak, hartek vb tel üretici firmalarla konuşup bir mermer türü yada ocak seçip bir çalışma yapılabilir. Bu durumda çalışma yapılan saha ve çalışma yapılan tel firmasından da destek alabilirsin...
Eğer bu çalışmayı muğla mermeri ve sonmak teli ile yaparsan benimde bilgim olsun...iyi çalışmalar
bir gün mutlaka...
teşekkürler esra246 ve yakuprai.
Mermer Fabrikası dizaynı, fabrika kurulumunda dikkat edilecek hususlar, makina ekipman seçimi, ihracat ile ilgili konularıda seçebilirsin. Fabrika ile ilgili hususlarda bir tercihin olursa yardımcı olabilirim. Daha önce bu konular ile ilgili ödevler hazırlamıştır.
Sosyal Medyada Lütfen Bizi Takip Edin !!!
Youtube Kanalımız (İngilizce) : https://www.youtube.com/user/madenforum/
Youtube kanalımız (Türkçe) : https://www.youtube.com/channel/UCAt...EbGn5AoITEYhw/
Facebook Hesabımız : www.facebook.com/madenrehberi/
Twitter Hesabımız : www.twitter.com/madenciyim/
arkadaşlar halledebildik mi tam olarak?
Konu Sef Cete tarafından (11-03-2011 Saat 02:28 ) değiştirilmiştir.
Şerafettin ÇETE
0542 299 99 98
SELÇUK ÜNİVERSİTESİ
MADEN MÜH. ÖĞRENCİSİ
cevap veren arkadaşlara teşekkürler.bana da yardımı dokundu.
Konu mkay tarafından (27-03-2011 Saat 17:06 ) değiştirilmiştir.
çok teşekkürler çok yardımcı oldu önerileriniz.
arkadaşlar ben tezimi mermerden aldım yardımcı olsanız sevinirm mermer hazırlama yani fabrika işlemleri acil lazım yardmcı olsanaız teşekkurler. not varsa emailim my_laugh_01@hotmail.com