Toplam 23 sonuçtan 1 ile 23 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: 2008 Yaz Stajı İçin Onerilerİniz ve Bilgiler

İndirilme
    0
    Uploads
    0

Standart 2008 Yaz Stajı İçin Onerilerİniz ve Bilgiler

merhaba ben maltya inönü üniversitesi maden muh 3 sınıf ögrencisiyim bu yaz açık fabrika ve zenginleştirme için beni kaubl edebilecek ve verim alabilecegim bir staj imkanı istiyorum yardımınızı bekliyorum iyi günler

İndirilme
    1
    Uploads
    0

Daha önce de stajlarla ilgili belirttiğim gibi sizi kabul edecek değilde hangi sektörde çalışmayı düşünüyorsanız ona yöneyilik staj yapmanızı tavsiye ederim. Siz verim almak istiyorsanız bunu da zorunlu staj sürenizle sınırlı tutmayın. Daha geniş düşünüp geleceğinizle ilgili kararları verdikten sonra biz size yardımcı olmaya çalışalım...
    Saygılarımla...

YAVUZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İndirilme
    0
    Uploads
    0

bencede once nerde hangı sektorde staj yapacanıza kara vermelısınız, bu kararı sız vermeyıp herhangıbı yerde staj yaparsanız bu stajın hıcbır faydası olamayacaktır...
    Konu YAVUZ tarafından (31-03-2008 Saat 13:26 ) değiştirilmiştir.

fayasar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İndirilme
    0
    Uploads
    0

Diyarbakırda mermer fabrikasında staj yapmak isterseniz yardımcı olabilirim.Üç tane ocağımız bulunmakta.Kolaylıklar...

Site Yöneticisi - Maden Mühendisi MiNeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İndirilme
    18
    Uploads
    19

Çok teşekkürler. Diğer üyelerimizden de öğrenciler için bu tip önerileri bekliyoruz. Hepimiz öğrenci sıralarından geçtik ve bu tip zorluklar yaşadık, şimdi sektörde çalışan birer mühendis, pazarlamacı, şirket sahibi vs. olarak eski günleri hatırlayıp yardımlarımızı lütfen esirgemeyelim.
    Sosyal Medyada Lütfen Bizi Takip Edin !!!
    Youtube Kanalımız (İngilizce) : https://www.youtube.com/user/madenforum/
    Youtube kanalımız (Türkçe) : https://www.youtube.com/channel/UCAt...EbGn5AoITEYhw/
    Facebook Hesabımız : www.facebook.com/madenrehberi/
    Twitter Hesabımız : www.twitter.com/madenciyim/

volkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İndirilme
    0
    Uploads
    0

slm daha yeni üye oldum siteye ama çok beğendim emeğinize sağlık neyse ben sdü maden müh 3. sınıf öğrencisiyim somada yeraltı işletmesinde staj yapmak isteyen arkadaşlarım varsa imbat madencilik a.ş'yi öneririm gerçekten stajerlere çok önem veriyorlar ve çok ilgileniyorlar. nisan ayı sonuna kadar başvurularını yaparsa arkadaşlarım büyük ihtimal kabul olur. benimde bir katkım olsun istedim umarım olabilirim.

İndirilme
    0
    Uploads
    0

Standart Slm

Merhaba
    Ben Inönü ünv.maden Teknikerliği 1.sınıf öğrencisiyim Staj Yeri Bulamadım Yardımcı Olurmusunuz

Rmzn_Crm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İndirilme
    1
    Uploads
    0

Alıntı raknaysi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    slm daha yeni üye oldum siteye ama çok beğendim emeğinize sağlık neyse ben sdü maden müh 3. sınıf öğrencisiyim somada yeraltı işletmesinde staj yapmak isteyen arkadaşlarım varsa imbat madencilik a.ş'yi öneririm gerçekten stajerlere çok önem veriyorlar ve çok ilgileniyorlar. nisan ayı sonuna kadar başvurularını yaparsa arkadaşlarım büyük ihtimal kabul olur. benimde bir katkım olsun istedim umarım olabilirim.
    Sayın Gurbet;

raknaysi arkadaşa özelden bir mesaj atarsanız kendi size ulaşacaktır.. eger orada yapmak isterseniz stajı.. profil sayfasına gir ve özel mesaj gonder.. geldiginde görür ve size döner mesajla..

saygılar
    [B][COLOR="DarkRed"]Maden Yüksek Mühendisi

İndirilme
    0
    Uploads
    0

merhaba ben afyonda maden müh. 3. sınıf öğrencisiyim bu yaz stajım var genelde her yere kabul olmak gıbı bı sorunum yok fakat karar veremedım ya kutahya komur yapcam yada ankaraya yakın yerlerde yapcam bana fıkır verebılırmısınız??

İndirilme
    0
    Uploads
    0

arkadaşlara önerim, eğer yapabilirseniz rize çayeli bakır işletmelerinde staj yapın derim. özellikle yer altı staj yapcak arkadaşlar kaçırmasın derim.

İndirilme
    0
    Uploads
    0

Alıntı ecstacy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba ben afyonda maden müh. 3. sınıf öğrencisiyim bu yaz stajım var genelde her yere kabul olmak gıbı bı sorunum yok fakat karar veremedım ya kutahya komur yapcam yada ankaraya yakın yerlerde yapcam bana fıkır verebılırmısınız??

kardeş o zaman sana tavsiyem park termik çayırhan yer altı kömürde yap bence.

dumannfz
    Guest

Standart Slm

ben cevher hazırlama stajı yapıcam .ankarada cevher hazırlama stajı yapabileceğim yer varmı acaba arkadaşlar?

murat_korpe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İndirilme
    0
    Uploads
    0

slm ben haziran ayı içerisinde kütahya ve çevresinde staj yapmak istiyorum yardımcı olursanız sevnirim

effect - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İndirilme
    0
    Uploads
    0

Hepinize Selamlar,

Değerli Büyüklerim Mühendis Abilerim, Ben Endüstriyel Hammadeler ve Cevher Hazırlama Konularına İlgi Duyuyorum Ve Kariyerimi O Alanlarda Sürdürmeyi Planlyorum. Bana Önerebileceğiniz Staj Yeri Varmıdır Bana Katkı Sağlayabilecek Birşeyler Kapabileceğim Biryer. Özellikle Rize Trabzon İstanbul ve Yalova illerinde veya civarlarında olursa kalacak yer sıkıntım da olmaz ehliyetim ve aracım da mevcut oldugundan sıkıntı cekmem yeterki birşeyler kazanabileyim.

İlginize Şimdiden Teşekkür Ederim,
    Sevgi ve Saygılarımla...

İndirilme
    1
    Uploads
    0

Alıntı murat_korpe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    slm ben haziran ayı içerisinde kütahya ve çevresinde staj yapmak istiyorum yardımcı olursanız sevnirim
    Kütahya ve çevresinde zorlanacağını sanmıyorum. Seyitömer'de, Tunçbilekde kömür işletmeleri , Gümüşköy'de Eti Gümüş, Kümaş,Maş diye uzayıp gider. Sen hangi sektörde staj yapmak istiyorsun...Satj türü yeraltı mı,açık işletme mi yoksa cevher hazırlamam mı?

İndirilme
    0
    Uploads
    0

iyi gunler
    maden muh 3. sinif ogrencisiyim
    istanbul izmir civarinda ithalat ihracat yapan bir firmada staj yapmak istiyorum
    bu konuda bana yardimci olur musunuz

iyi calismalar

HeNDeSe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İndirilme
    1
    Uploads
    0

iyi günler ben diğer topiclerde de belirttiğim gibi 30 iş günü açık ocak mermer stajı yapacağım fakat staj defteri konusunda çok sıkıntım var staj yapacağım yerde de tek stajyerim bu yüzden pek yardım alamıyorum.bana yardım etmek isteyen arkadaslar pm den bana ulasabilir.Şimdiden çok tesekkürler...
    Memleketimizin henüz keşfedilmemiş servetlerini birer birer keşfetmek zorundayiz. Madencilik bize çok önemli sürprizlerde bulunacaktır.
    K. Atatürk

Rmzn_Crm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İndirilme
    1
    Uploads
    0

Alıntı sportyemin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyi günler ben diğer topiclerde de belirttiğim gibi 30 iş günü açık ocak mermer stajı yapacağım fakat staj defteri konusunda çok sıkıntım var staj yapacağım yerde de tek stajyerim bu yüzden pek yardım alamıyorum.bana yardım etmek isteyen arkadaslar pm den bana ulasabilir.Şimdiden çok tesekkürler...
    Mermer ocagında staj yapacaksan yazacagın cok sey olur. Yeterki denilen sure içinde surekli ocakta bulun. Tel kesmeden tut tel dizimine, kayaya makine sürülmesinden tut yazlık işlemine kadar bir sürü anlatacagın şey cıkar. Sen başla gerisi gelir. Göreceğin herşeyi iyi takip et.. Mermer güzel bir sektör. Staj yapmak için degil özünü öğrenmek için bulun orda.

Saygılar
    [B][COLOR="DarkRed"]Maden Yüksek Mühendisi

İndirilme
    0
    Uploads
    0

Merhaba Arkadaşlar İstanbul'da yapabileceğim Mermer stajı var mı?

BlackStar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İndirilme
    1
    Uploads
    0

20 gün açık ocak + 20 gün kapalı ocak staj yapmam gerekiyor. 2009 yazında yapmak istiyorum. İstanbul çevresi, Ege yada Karadeniz de yapmak istiyorum. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
    Konu BlackStar tarafından (20-01-2015 Saat 14:14 ) değiştirilmiştir.

İndirilme
    0
    Uploads
    0

Standart staj

Alıntı fayasar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Diyarbakırda mermer fabrikasında staj yapmak isterseniz yardımcı olabilirim.Üç tane ocağımız bulunmakta.Kolaylıklar...
    ben jeoloji mühendisliği öğrencisiyim mermer fabrikasında yapacağım stajı kabul ederler mi yada siz kabul eder misiniz? diyarbakırlıyım eğer olursa haber bekliyorum

İndirilme
    0
    Uploads
    0

yatağan ve elbistan kömür işletmesi arasında staj yapcak olsanız hangisini neden seçerdiniz? bana bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim... teşekkürler..

İndirilme
    0
    Uploads
    0

iyi günler...bende maden 2. sınıf ögrencisiyim bu yaz cevher haz. ve acık ocakda staj yapmayı düsünüyorum.Çorum yada Antalya cevresinde nerelerde yapabilirim,yardımcı olursanız sevinirim..