Bizim için hediye olan her günü, her saati, her dakikayı olduğu gibi özel günleride dostluk sevgi ve barış içinde geçirmek dileğiyle...
Atalarımız baharın gelişine sevinirler bayram ederlermiş. Şimdi bazı kesimler hep yaptığı şeyi burdada yapıyor. Kadınlar gününü 1 mayısı nevruzu yanlış yerlere çekiyorlar. Nevruz da her zaman böyle olayların olmasının sebebi bence biz yeterince sahip çıkmadığımız içindir. Dini ve milli bayramlar gibi kutlamamız gerek nevruzu. Kardeşçe,barış dolu,sevgi seliyle..
Bunu da ben başlatmış olayım gayrıresmide olsaTahriklere kapılmadan nice nevruzlar geçirmemizi diliyorum.saygılar...
Bizim için hediye olan her günü, her saati, her dakikayı olduğu gibi özel günleride dostluk sevgi ve barış içinde geçirmek dileğiyle...
Geçmişten gelen kültür değerlerimizi yaşatmak, unutulmuş değerlerimizi yeniden gün yüzüne çıkarmak ve gelecek kuşaklara aktarmak hepimiz görevidir.
Bu coşkuyu Türk kamları dualarında, niyazlarında şöyle ifade ediyorlar:
"... Yüce Göktanrı'nın ilk defa gürlediği, yağız yer, altmış türlü çiçeklerle ilk defa bezendiği, altmış türlü hayvan sürülerinin ilk defa kişnediği ve melediği zaman sen (Türk'ün Atası) yaradıldın!"
Hep beraber nice nevruzlar geçirmek dileğiyle![]()
bende sizlerin goruslerine katiliyorum arkadaslar. her ani birlikte baris ve huzur icinde gecirmek dilegiyle.
Olgun ŞAHİN
Maden Mühendisi
Site Yöneticisi
www.Madenciyim.com