Mersin Silifkede 4 ay önce ruhsatını aldığım 2 adet Light Emperador saham var.Taşucu limanına 40 km.YOL ve Elektrik sorunu yok.İlgilenirseniz detay konuşalım.
senol.akgedik@hotmail.com
Görüşmek dileğiyle.
Mersinde veya Bursa Balıkesir, Bilecik taraflarında açık bej renkli mermer sahası arıyorum. Daha önce ocakta çalışma yapılmamış olması tercihimdir.
Mersin Silifkede 4 ay önce ruhsatını aldığım 2 adet Light Emperador saham var.Taşucu limanına 40 km.YOL ve Elektrik sorunu yok.İlgilenirseniz detay konuşalım.
senol.akgedik@hotmail.com
Görüşmek dileğiyle.
Şenol bey varsa elinizde resim madenci2005@hotmail.com adresine mail atabilirseniz sevinirim. Kaç hektarlık sahalar?
Hamit Bey,
Sivastaki açık bej sahaları ile ilgili elinizde resim varsa madenci2005@hotmail.com adresine mail atarsanız sevinirim. Sahalarla ilgili ne düşünüyorsunuz, rödevans ilemi çalıştırmayı yoksa ruhsatımı devretmek istiyorsunuz. Bilgi verirseniz sevinirim.
Teşekkürler.
sayin yetkili
bilecik osmaneliye 16 km uzaklikta BELENALAN köyüne cok yakin sari tas ocagi ruhsatim vardir duydugumuz rivayete göre HAYDARPASA gari bu tastan yapilmis
saha cok öncelri calismis olup ruhsat yenidir cok güzel cila alma özelligi var ilgilenirseniz ISTANBUL MERMER fuarina gelecegim kasim 26 da
hayirli calismalar dileklerimle
ilhan sevinc
buray1616@hotmail.com
İlhan bey çok teşekkür ederim, ancak bizim aradığımız açık renkli bej mermer sahası. Sizinkisi sarı taşocağı ruhsatıymış. Yinede ilginize teşekkürler.
Mersinde arama ruhsatlı 3 adet saham var.Mersin limana 80 kmdir.Rezerv sorunu yok.Yapı olarak Diyarbakır beji anımsatıyor.Yüksek verimle çalışılacağını düşünüyorum.İlgilenirseniz mostragranit@hotmail.com 05354657757ulaşabilirsiniz. jeo.müh.kazım tükenmez.
sayin yetkili
bilecik şahinler köyüne acık bej ocagi vardır daha önceden ocak da hiç bir çalışma yapılmamıştır. hayirli calismalar dilerim.
Tuncay bey elinizde resim varsa madenci2005@hotmail.com adresine mail atabilirmisiniz.
Teşekkürler.
istediğniz mermer ocağımız mersinde vardır .açık bej limana 35 km yolu suyu elektiği mevcut aynaları açık hazırda 200-250 adet blok var.
yılmaz doğru 0555 804 18 33 yilmazdogru-34@hotmail.com
Bilecik İli Yenipazar İlçesinde İşletme Ruhsatında Satılık light bej mermer sahamız vardır. Daha önce çalışmıştır aynası açık yol problemi yoktur. İlgilenirseniz
Hasan Tahsin USLU
554 752 42 38