Toplam 4 sonuçtan 1 ile 4 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Madenci İşadamından Yeşil Seferberlik

Rmzn_Crm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İndirilme
    1
    Uploads
    0

Standart Madenci İşadamından Yeşil Seferberlik

Balıkesir'de, madencilik yapan işadamı Erhan Ortaköylü, Dursunbey'deki maden ocağının çevresini ağaçlandırmak için seferberlik başlattı.
    Dursunbey Odaköy'de kömür madeni işleten işadamı Erhan Ortaköylü, Orman Bankalığı'nın ağaç dikme kampanyasından esinlenip 3 bin adet fidan sipariş etti. Balıkesir Ticaret Odası (BTO) Meclis Başkanı da olan hayırsever işadamı Erhan Ortaköylü, Odaköy'deki maden işletmesinin etrafı ile civar köylere ceviz ve karışık meyvelerden oluşan toplam 3 bin adet fidan diktiriyor. Fidan dikimler çalışmalarını yerinde takip eden Erhan Ortaköylü, hem gelecek nesillere daha yeşil bir alan bırakılması hem de köylerimize çevrecilik bilincinin aşılanması için bu tür kampanyaların faydalı olacağına inandığını söyledi. Ağaç dikiminin ardından Odaköy'e yaptırdığı Hasan Şen İlköğretim Okulu'nu da ziyaret eden hayırsever, minik öğrencilere hediyeler dağıttı. Erhan Ortaköylü, okulun eksiklerini kısa zaman da tamamlanacağını belirtti. Öğrencilere bir sürpriz daha yapan Erhan Ortaköylü, sınavlarda başarılı olan okulun öğrencilerine burs vereceğini açıkladı. Okul yönetimi ve öğrenciler bu anlamlı jesti içi9n işadamı Ortaköylü'ye teşekkür ederken, Erhan Ortaköylü, bölgenin gelişmesi için üzerine düşen ne varsa yapacağını söyledi.

Kaynak: www.haberler.com
    [B][COLOR="DarkRed"]Maden Yüksek Mühendisi

İndirilme
    0
    Uploads
    0

tabrik ediyorum..bu gibi çevreci faaliyetlerle üzerimizdeki önyargıyı bir nebze hafifletebilriz..herkes adına teşekkürlerimi iletiyorum..

Site Yöneticisi - Maden Mühendisi MiNeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İndirilme
    18
    Uploads
    19

Bende size katılıyorum. Zaten madencilerin üzerinde çevre ile ilgili büyük baskı olan bir ortamda bu tür faaliyetler bizim için artı olacaktır. Maden ocakları terkedilirken de aynı şekilde çevre düzenlemesinin yapılması gerektiğini de düşünüyorum. Yurt dışı örnekleri gerçekten çok güzel. Terkedilen sahaların tekrar doğaya kazandırılması hem madencilerin imajı açısından hemde ülkemiz için çok faydalı olur.
    Sosyal Medyada Lütfen Bizi Takip Edin !!!
    Youtube Kanalımız (İngilizce) : https://www.youtube.com/user/madenforum/
    Youtube kanalımız (Türkçe) : https://www.youtube.com/channel/UCAt...EbGn5AoITEYhw/
    Facebook Hesabımız : www.facebook.com/madenrehberi/
    Twitter Hesabımız : www.twitter.com/madenciyim/

İndirilme
    0
    Uploads
    0

İşte gerçek madencilik bu... B şekilde insanların kafalarındaki önyargıları yok edeceğiz. ÇEvrecilere umarım güzel bir örnek olur...
    Olgun ŞAHİN
    Maden Mühendisi
    Site Yöneticisi
    www.Madenciyim.com