meraba abicim benim adım osman,maden müh.2.sınıf ögrencisiyim,9yılda çok iyi iş tecrübesine sahip olmuş olmalısın,tecrübelerinden faydalanmak isterim
merhaba arkadaşlar. ben Anadolu üniversitesi bozuyük meslek yüksekokulu 95 mezunuyum tanışalım. ttk da 9 yıl çalıştım. şimdi özel bir şirkette yine kendi işimi yapıyorum.
meraba abicim benim adım osman,maden müh.2.sınıf ögrencisiyim,9yılda çok iyi iş tecrübesine sahip olmuş olmalısın,tecrübelerinden faydalanmak isterim
2o yılık teknikerim.mesleğimi çok severek yapıyorum.türkiyede teknik elman sıkıntısı var diyorlar yıllardır.ama teknikerlerin elinden ne mühendisler nede devlet nede işveren tutuyor.gelin birlik olalım.birlik olmazsak okulu kazananda bırakıp gider.teknik adamda başka bıranşlarda çalışır.ara eleman bulamazsınız.
abi siz mermer üzerinde mi teknikerlik yaptınız şimdiye kadar
yeraltı canavarı
Konu YERALTI CANAVARI tarafından (06-12-2009 Saat 19:55 ) değiştirilmiştir. Sebep: yeşillik olsun
yeraltı canavarı
Konu YERALTI CANAVARI tarafından (06-12-2009 Saat 19:56 ) değiştirilmiştir. Sebep: yeşillik olsun
ben zonguldak mezunuyum 20 yıldır maden teknikeri olarak orman bölgede çalışıyorum gelin birlik olalım 5600 yükselsin
AHMET ÇETİNKAYA
CV
ADI: AHMET
SOYADI:ÇETİNKAYA
TEL: 0 534 258 89 19
E-MAİL: ahmetcetinka-26@hotmail.com
ADRES: pazaryeri/BİLECİK
KİŞİSEL BİLGİLER
DOĞUM YERİ: pazaryeri/BİLECİK
DOĞUM TAR: 27/12/1982
MEDENİ DUR: bekar
ASKERLİK DUR:Tamamlandı
MİLLİYETİ: T.C
SÜRÜCÜ BELGESİ:E- SINIFI(2005)
ÇALIŞMA DURUMU:Çalışmıyor
EĞİTİM BİLGİLERİ
LİSE:Mustafa Şeker Anadolu Lisesi (2000)
ÖNLİSANS:Anadolu Üni. Bozüyük MYO(Maden Teknikerliği)(2004)
YABANCI DİL:İngilizce (iyi derece)
BİLGİSAYAR BİLGİSİ:Excel,World,Smarthsketch
İŞ DENEYİMLERİ-STAJLAR
STAJLAR:Toprak Seramik A.Ş (Ar-ge)
STAJ KONULARI:Hammadde mineralleri,stoklar,kırıcılar,harmanlama,randıman hesaplamaları,arge çalışmaları,numune analizleri ve özellikleri
İŞ DENEYİMİ:Toprak Seramik A.Ş(arge)
REFERANSLAR
KARADENİZ HOL. KARMİNE MAD. İŞL.MÜD.ŞAFAK GÜLÜGÜZEL 05546332897
SÖĞÜT SERAMİK A.Ş MADEN MÜHENDİSİ METİN AYDIN 0 506 490 80 22
DEMİRELLER MAD. MADEN MÜHENDİSİ ŞERİF AHMET KOÇ 0506 418 45 81
ESK KAVAK KROM MAD İŞLET MÜDÜRÜ HAYDAR ÇORUM 0 222 639 72 96
KİBSAŞ KAR BETON GEBZE AGREGA TESİS MÜD ERGÜL GÖKÇE 0535329 19 15
KARADENİZ HOL. KARMİNE MAD. MAD. MÜH. ŞAFAK GÜLÜGÜZEL 05546332897
KENDİNİ TANIMLAMA:iş konusunda dürüstlüğe,saygılı olmanın ve takım ruhunun önemini benimsemiş,insan ilişkilerinde başarılı,azimli,öğrenmeye açık sürekli kendini yenileyen.
İŞ YERİNDEN BEKLENTİLERİM: Kariyerimde yükselebileceğim imkanların sunulması.
İKAMET DURUMU:Gerektiğinde istenilen yerde ikamet edebilir.
DİKKATTTTTT
][B]bütün bunlara rağmen iş yoksa bu adam ne yapsın her gittiği yerde maden şirketleri ile ilgili deneyim sorup tecrübe istiyorlar kimsenin maden teknikerliğinden işin zorluğundan kaçtığı yok.maden teknikerine İŞ YOK[/COLOR][/B]
Arkadşlar ben sizlerden tecrübeli ve iş hayatında uzun bir yol kattetmiş biri olarak site yöneticimizinde katılımı ile birlikte belirli bir günde yemek düzenleyelim örneğin Antalyada olabilir
Arkadaşlar Açık Öğretim Konusunda Mermer Teknolojisi Okuyan Arkadaşlara Bilgi Veriyim. Okuldan Mezun Olduktan Sonra Eylül - Ekim Gibi Başvurular Başlıyor. Direk Kayıt Yaptırıp ( 200 Civarında Kayıt ) Hazırlık Okuyorsunuz. Yani Hazırlık - 3 - 4. Seçeceğiniz Bölümler İşletme ve İktisat. Maden Teknikerliğide Aynıdır.
Bu Arada Adım Mustafa Muğla'da Bir Mermer Ocağında Çalışıyorum. Herkese Selamlar....
Merhaba arkadaşlar.ben selçuk üniv. Mezunuyum.sitelerde iş ilanları oluyor.sık sık kontrol etmeniz gerekiyor. Herkese selamlar.
Siyah inci merhaba.hayırlı olsun. Işe başlamışsın.baklavayı ne zaman yiyeceğiz?
nazmiciğim ben cengiz celebi tanıdınmı adını görünce demek bizim meslegi devam ettırenlerde varmış dedim haberleşelim ccengiz_celebi@hotmail.com
Maden Teknikerleri derneğinden haberiniz varmı?Birlik olacaksa o çatı altında toplanmalıyız.
slm arkadaşlar!!! Ben Sivas tan Aysun..Bende maden teknikeriyim..mezun olalı 11 yıl oldu.. Mesleğimi ilk başta şansım yaver gitti.. 2000 senesinde maden teknikeri olarak Sivas MTA da çalışmaya geçici kadro ile çalışmaya başladım.. 3 sene çalışınca MTA dan, parti kanalı ile aldığı için , hükümet değişince çıkarılma durumumuz oldu... Daha sonrada hiç bir zaman mesleğimi icraaa edemedimm..Şuan Telekomda da geçici çalışıyorum.. Ben aslen mesleğimi yapmak istiyorum.. Fakat bayan olduğum için kendi mesleğimi yapabilmem mümkün olmadı..
Sivas ta maden şirketlerinde hep erkek aranıyor.. Malum ocak için.. Ama ben bayan içinde illaki maden teknikerleri için bayanlara görede bir çalışma vermelerini istiyorum... Mesela, laboratuar,ne bileyim taşların hesaplanmaları.. Benim MTA da görevim mesela laboratuvardaydım.. Artı araziden gelen haritaları teknik resim aletleriyle çiziyordum... Orta derecede ingilizcem var,bilgisayar bilgim var... Yani bayanlarada güvenebileceğimiz,mesleğimizi yapabileceğimiz iş verilsin lütfen.. Teşekkür ederim.. Saygılar...
TMMOB ANKARA ŞUBESİ BAŞKANLIĞI VE YÖNETİM KURULUNUN DİKKATİNE.
Ben 5 ay önce İstanbul’dan Diyarbakır ve Mardin bölgesine teknik nezaretçilik hizmeti vermek için geldim. Burda görüşmelere gittiğim tüm açık işletme maden ocaklarında (patlatmalı-patlatmasız) şu olay dikkatimi çekti. Ruhsat sahipleri maden danışmanlık bürolarından anlaştıkları maden mühendislerine Odanın her yıl belirtmiş olduğu ücretin çok altında bir ücret ödediklerini gördüm.
örneğin: Gittiğim patlatmalı bir açık işletme maden ocağında ruhsat sahibi görev yapan mühendise normalde odanın belirlemiş olduğu 850 tl yerine 550 tl verdiklerini söylediler ve hiç utanmadan bana taş atıpta kolunuz mu yoruluyor diye dalga geçtiler. Bu durum beni çok üzdü. Eğitimsiz, deneyimsiz geri kafalıların benimle ve benim durumumdaki binlerce arkadaşımla bu şekilde alay etmesi kabul edilir bir durum değil.
Anlamadığım, RUHSAT sahipleri bize mecbur iken neden bizler kendimizi bu kadar ucuzlatıyoruz anlamış değilim. Madencilik bürolarının RUHSAT sahiplerinin önlerine sadece ODA’nın belirlemiş olduğu yıllık ücret listesini koyduğu zaman onlarında bunun başka alternatifi olmadığını anlamaları gerekir. Neden onlara boyun eğiyoruz anlamış değilim ve hiç kimsenin 18 yılık emeğime saygısızlık etmesine müsaade etmem mümkün değil.
Siz saygıdeğer başkanımız sayın Mehmet TORUN’dan bu duruma kalıcı bir çözüm getireceğini saygılarımla umut ediyorum.
Çözüm ne olabilir:
1- Gerçek ücret üzerinden 4 nüsha sözleşme, bunlardan biri ODA’ya biri MİGEM’e biri RUHSAT SAHİBİ’NE biri de BİZDE kalacak şekilde imzalanması ve takibinizin altında olması.
(bu yolla hem madencilik bürolarının piyasayı bozan bu tarz haksız kazançlarının önü kesilmiş olur hemde ruhsat sahiplerinin de ellerini taşın altına koymalarının gerektiğinin farkına varmalarını sağlamış olur.)
2- bu şartlara uymayan mühendis ve madencilik büroları hakkında yasal işlem yapılması.
MADEN MÜH. ŞÜKRÜ KAYA
NOT: ARKADAŞLAR SİZLERDE BENİM GİBİ BU DURUMA DÜŞEBİLİRSİNİZ BUNUN İÇİN BU MESAJIMI SİZLERDE KENDİNİZE GÖRE UYARLAYIP TMMOB ODASINA, ENERJİ VE TABİ KAYNAKLAR BAKANLIĞINA GÖNDERİNİZ.BU ÇOK ÖNEMLİ BİR SORUN VE EMEĞİNİZİ YILDA TRİLİYONLAR KAZANIP MÜHENDİSE EMEĞİNİN KARŞILIĞINI VERMEYEN RUHSAT SAHİPLERİNİN BİZLERE KARŞI DAHA SAYGILI DAVRANMASINI SAĞLAMIŞ OLURUZ UMARIM...
slm arkadaslar ben zku maden teknolojısı 2. sınıf ogrencısıyım
Slm arkadaşlar ben zkü maden programından mezunum...aktif surpac,netcat,logplot kullanıcısıyım...hepinizin bu tarz program kullanıcısı olmanızı tavsiye ederim..
Arkadaşlar maden ve maden açma makinaları hakkında çalışma yapmak arkadaşlar için uygun olabilecek bir firma. www.e-berk.com adresini ziyaret ediniz.
Firmamızın Eskişehir şantiyesindeki açık işletme maden ocağında sürekli çalıştırılmak üzere, şantiyede kalacak maden teknikeri arkadaşlar arıyoruz.
İlgilenenlerin barbarakann@hotmail.com adresine meillerini bekliyorum
Merhaba arkadaşlar bende maden teknikerliği bölümünden yeni mezun oldum ve bayan olduğum için is bulamıyorum yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı?
Bir arkadaş iş ilanı paylaşmış iş arayan başvurabilir.
http://www.madenciyim.com/forums/sho...2579#post22579
MADEN MÜHENDİSİ