slm arkadaşlar ben süleyman patat fırat maden mezunuym buyrun tanışalım... herkese iyi çalışmalar
Maden Teknikerliği, Maden Muhendislerinin de vazgecemeyecegı kişilerdir. Ara eleman ihtiyacının gun gectikçe arttığı Türkiye'de bizim teknikerlerimiz ne alemde.. buyrun bekliyoruz..
Saygılar
[B][COLOR="DarkRed"]Maden Yüksek Mühendisi
slm arkadaşlar ben süleyman patat fırat maden mezunuym buyrun tanışalım... herkese iyi çalışmalar
Merhaba Arkadaşlar..
Maden Teknikerleri Derneginin sitesını hiç ziyaret ettinizmi.. Bakın neler var..
www.madenteknikerleri.com
Siz de bir göz atın.
Saygılar
[B][COLOR="DarkRed"]Maden Yüksek Mühendisi
Selamlar bu siteye madenteknikerleri sitemizden uye oldum güzel bir platform çalışmalarınızda başarılar diliyorum . .
slm arkadaşlar ben de balıkesir üniv. maden bölümünden
slm meslektaşlarım
ben maden teknikerleri derneği genel başkanı ismail torlakcık
madenciliği ve teknikerliği derneğimizin sitesi www.madenteknikerleri.com adresinde tanıtmaya ve dayanışma sağlamaya çalışıyoruz. mesleki bilgi ve dayanışmayı bu siteden ve derneğimize ait siteden sağlayabilirsiniz.
derneğimizi ve bizleri sitemizden tanıyabilirsiniz.
istek ve görüşlerinizi buradan ve sitemizden duyuralım.
slm hovarda bende inönü ünv.maden 1
evet derneğin soma şubesi genel merkezdende yöneticilerin katılımıyla 23 Nisan günü bir tanışma yemeği düzenledi. Bizde davetliydik. Gayet başarılı bir organizasyon olduğunu düşünüyorum.
Konu sedat tarafından (11-05-2008 Saat 00:40 ) değiştirilmiştir.
Kömür bütün Türkiyeyi ihya edecek bir servettir. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
/I LOVE UNDERGROUND/
Soma Şubemizin düzenlemiş olduğu dayanışma ve kaynaşma yemeğine biz genel merkez yöneticileri de katıldık. Bu organizasyonda emeği geçen başta Şube Başkanı Engin Bozkurt olmak üzere tüm şube önetim kurulu üyelerini candan kutluyorum.
bu ziyaretimiz vesilesi ile Bursa ve Kütahya' da bulunan Tekniker meslektaşlarımızla görüşmeler yapılmış olup Bursa ve Kütahya' ya da derneğimizin şubelerinin açılması için çalışmalara başladık.
Selamlar Madenle uğraşan, ter akıtan, ekmeğini taştan-topraktan çıkartan herkese... Mühendisine, Teknikerine, İşçisine...
Trakya Üniversitesi, Maden Teknikerliği mezunuyum. Metalik Madenler üzerine özel bir firmada üretim ve ocak sorumlusu olarak çalışmaktayım. Ne yazık ki Teknikerlik okuyan çoğu arkadaşımın mesleklerini yapmadığını görmekteyim.
Ama unutulmamalıdırki "Madencilik" başlığı altında sayamayacağımız kadar alt dalları olduğunu görmekteyiz. Araştırması, üretimi, ihracatı, elemesi, rafinasyonu, laboratuarı, zenginleştirmesi vs... bunlar kısaca sayabileceklerimiz. Birde cevher çeşitliliğini çarpana eklediğimizde inanılmaz bir potansiyele ve üst-orta-alt kademe personele ihtiyaç duyan bir meslek olduğunu görmekteyiz. Çoğu arkadaşımızın mesleğin zorluğunu göz önüne alarak, başka dallara yöneldiğini görmekteyiz. Evet meslek zor meslek, bilinmeyeni çok olan bir sektör. İş yok deniliyor, ama araştırmadan kendinizi tanıtmadan, önünüze gelecek diye birşeyde yok!
Dediğim gibi alt dalları inanılmaz çeşitlilik gösteren bir sektör. Bir yerden düşmek gerekiyor. Sonuçta okuldada tam anlamıyla herşeyi öğretiyorlar diye birşeyde yok. Pratikte çalışmak bilgiyi en kısa zamanda öğrenmek değil midir? Ama unutulmamalıdır ki Okuldaki eğitimde iyi bir altyapıyıda hazırlamak gerekir. Çoğu meslektaşımızında altyapısına güvenmediği için sektörden uzaklaştıklarını görmekteyiz. İşte burada gerekende çalışma azmi ve işbitirme tutkusu değil midir? Damakta kalan "ne çalıştık be" diyebilme güzelliği değil midir?
Tüm meslektaşlarıma ve maden çalışanlarına işlerinde emniyetli, başarılı, sağlıklı ve mutlu günler dilerim.
Saygılar...
ben bişey sormak istiyorum maden bolumu 2. sınıftayım bızlerın acık ogretım den kamu yada işletme gıbı bır bolumu tamamlama sansımız var mı bugunlerde hep konusuluyo ama kesın cvp bılen yok da
Bildiğim kadarı ile bazı bölümlerde olduğu gibi 3.sınıftan başlayarak devam etme şansınız yok. Ancak zaten bir üniversite kazanmış ve bitrmiş olduğunuz için sınavsız olarak direkt açıköğretimde bir bölüme kayıt yaptırabiliyorsunuz. Bu konu ile ilgili en iyi bilgiyi sanırım açıköğretim büroları verir.
Sosyal Medyada Lütfen Bizi Takip Edin !!!
Youtube Kanalımız (İngilizce) : https://www.youtube.com/user/madenforum/
Youtube kanalımız (Türkçe) : https://www.youtube.com/channel/UCAt...EbGn5AoITEYhw/
Facebook Hesabımız : www.facebook.com/madenrehberi/
Twitter Hesabımız : www.twitter.com/madenciyim/
BEGÜM HANIM BEN MADEN TEKNİKERİYİM GECEN SENE AÇIKÖGRETİMDEN KAYDIMIZ YOKTU AMA BU SENE İŞLETME BÖLÜMÜNE KAYIT YAPTIRABİLİYORUZ AMA KAMU BÖLÜMÜNE YAPTIRABİLİYORMUYUZ YAPTIRAMIYORMUYUZ BİLMİYORUM AMA İŞLETME KESİN... EGER SİZDE VEYA ARKADAŞLARINIZDA DGS FORMU VARSA ORDA ARKA SAYFALARDA YAZIYO ÇÜNKÜ GECEN SENE BEN ARAŞTIRDIM YOKTU
slm arkadaşlar ben nevşehirden yüksel bu sene afyon üniversitesi mermer teknolojisi kazandım tekniker arkadaşlar tanışalım
slm tekniker arkadaşlar
afyon iscehisar mermer teknolojisini kazanan arkadaş var mı????
herkese selamlar.. manısa celal bayar soma myo. maden mezunuym tanışalım.herkese saygılar sevgıler.
peki bu açık öğretime tamamlama olayı mermer teknolojisinde de varmıdır?
[QUOTE=çete_50;4835]slm arkadaşlar ben nevşehirden yüksel bu sene afyon üniversitesi mermer teknolojisi kazandım tekniker arkadaşlar tanışalım[/QU
slm bende afyon myo mermer teknolojisi 2 sınıfım 1. öğretim mi yok sa 2. öğretim mi mermer teknolojisi filiz karhan
selam ben ramazan dokuz eylül üni. Torbalı m.y.o mermer teknikerliği mezunuyum tanışalım
slm arkadaşlar ben mermer teknikerlerinin eğitiminin küçümsenecek seviyede olmadığını düşünüyorum fakat piyasada bu şekilde algılanıyor fırsat verildiğinde bu endüstride en iyi yerlerde olucamızı ve bu endüstriyi en iyi yerlere taşıyacağımızdanda eminim iş başvurularında şu soru var 1. sırada tecrübe ya arkadaşım sen işe alma o almasın şu almasın eeeeeee ben nerde tecrübe edineceğim bu ne saçmalık ben teknikerim önce al benim o işletmeden alacağım çok şey olacak yeri gelip benimde çok şey katacağım zamanlar gelecektir elbette bu konuda okadar çok söylenecek söz varki anlatmak istediğimi kısaca tüm mermer teknikeri arkadaşlar adına ifade etmeye çalıştım. saygılar MERMER TEKNİKERİ RAMAZAN SOROKLU (( DOKUZ EYLÜL MERMER TEKNİKERLİĞİ ))MEZUNU
afyon/iscehisar mermer teknikerliği nevşehir
slm arkadaşlar maden veya mermer teknikerliği okumak isteyen arkadaşlar bölümü iyi araştırıp öyle tercih etsin mermer teknikerliği düşünen arkadaşlar ağır ortamlarda çalışmaktadır benim kendi sınıfımda baya kişi okulu bıraktı onun için tercihlerini ona göre yapsın derim