Allah rahmet etsin. başımız sağolsun
Değerli Meslektaşımızı;
Zonguldak'ta Türkiye Taşkömürü Kurumu Karadon Müessese Müdürlüğüne ait maden ocağında meydana gelen patlamada kaybettik.
17 Mayıs 2010
Ailesine, arkadaşlarına, ve maden camiasına baş sağlığı diliyoruz. Başımız Sağolsun..
Meslektaşımız Ramazan Yavuz Cumhuriyet Üniversitesi mezunudur.
Sosyal Medyada Lütfen Bizi Takip Edin !!!
Youtube Kanalımız (İngilizce) : https://www.youtube.com/user/madenforum/
Youtube kanalımız (Türkçe) : https://www.youtube.com/channel/UCAt...EbGn5AoITEYhw/
Facebook Hesabımız : www.facebook.com/madenrehberi/
Twitter Hesabımız : www.twitter.com/madenciyim/
Allah rahmet etsin. başımız sağolsun
Crazy_immortaL
Allah rahmet eylesin, ailesine Allah sabır versin. Camiamızın başı sağolsun.
Allah rahmet eylesin, hepimizin başı sağolsun. Allah ailesine sabır versin.
Allah rahmet eylesin
Meslektaşımıza allahtan rahmet diliyorum.mekanı cennet olsun .ailesine sabır versin.![]()
Allah mekanını cennet etsin inşaallah, geride kalanlara sabır versin.
arkadaşımıza ve tüm ölenlere rahmet diliyorum. madencilik camiasının başı sağolsun.... Ahmet Tanka MMO Edirne İl Temsilcisi
Ailesine, arkadaşlarına, dostlarına, sevenlerine ve tüm madencilik camiasına baş sağlığı diliyorum. Başımız sağolsun..
Hakkı Elbir
Allah mekanını cennet etsin inşaallah, geride kalanlara sabır versin
hem köylüm hem meslektaşım ramazan abim mekanın cennet olsun...
Başımız sağolsun,meknaları cennet olsun...
Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun
Allah Rahmet eylesin Ailesine Allah sabırlar versin , Mekanı Cennet olsun.
ALLAH rahmet eylesin... ailesine ve yakınlarına ALLAH sabır versin... meslektaşımızın mekanı cennet olsun İNŞALLAH....
Allah kalanlarına sabirlar ihsan etsin. Birdahada böyle acı göstermesin milletime...
mekanı cennet olsun Allah sevenlerine sabır versin...
Mekanları cennet olsun geride kalanlara allahım sabır versin...![]()
Olgun ŞAHİN
Maden Mühendisi
Site Yöneticisi
www.Madenciyim.com
Bir daha böyle acıların yaşnmaması dileğiyle tüm milletimizin ve madencilik camiasının başı sağolsun.Vefat edenlerin ailelerine tanrıdan sabır, vefat edenlere tanrıdan rahmet diliyorum.Yetkililerdende bu duruma çare bulmalarını istiyorum.
bizim okulun isminin başarılarla duyulmasını dilerken ölümlerle duyulur oldu
ALLAH bütün ölenlere rahmet eylesin çok yazık oldu .......![]()
YÜCE ALLAH (c.c.) rahmet eylesin, gerçekten üzücü bir durum. Ailelerinin ve Camiamızın başı sağolsun.
Görev Şehidi meslektaşımıza Allah'dan rahmet,yakınlarına ve tüm madenciklik camiasına başsağlığı diliyorum.
Muhlis Özturhan
bizler bu işe bile bile lades dedik hepimizin başı sağ olsun çok üzgünüz ama vaz geçmek mi asla devam............
Hergün o yeraltına binbir umutla iniyorum mesleğe devam kaybettiğimiz arkadaşlarıma allahtan rahmet diliyorum.
Hamdi özkan seba madencilik