Allah rahmet etsin. başımız sağolsun
Değerli Meslektaşımızı;
Zonguldak'ta Türkiye Taşkömürü Kurumu Karadon Müessese Müdürlüğüne ait maden ocağında meydana gelen patlamada kaybettik.
17 Mayıs 2010
Ailesine, arkadaşlarına, ve maden camiasına baş sağlığı diliyoruz. Başımız Sağolsun..
Meslektaşımız Koray Kebapçı Selçuk Üniversitesi 2006 mezunudur.
![]()
![]()
Sosyal Medyada Lütfen Bizi Takip Edin !!!
Youtube Kanalımız (İngilizce) : https://www.youtube.com/user/madenforum/
Youtube kanalımız (Türkçe) : https://www.youtube.com/channel/UCAt...EbGn5AoITEYhw/
Facebook Hesabımız : www.facebook.com/madenrehberi/
Twitter Hesabımız : www.twitter.com/madenciyim/
Allah rahmet etsin. başımız sağolsun
Crazy_immortaL
Meslektaşımıza rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı dilerim. Tekrarından ve beterinden sakınalım.
ALLAH rahmet eylesin,başımız sağolsun. Arkadaşlar bir fatiha okuyalım en azından...
Allah rahmet eylesin, ailesine Allah sabır versin. Camiamızında başı sağolsun.
Allah rahmet eylesin, hepimizin başı sağolsun. Allah ailesine sabır versin.
Allah rahmet eylesin,Ailesine sabırlar diliyorum.
Canım kardeşim ya çookkk üzüldüm. Bende selçuk üniversitesi maden müh.mezunuyum. Allah rahmet eylesin,hepimizin başı sagolsun.mekanı cennet olsun.ailesine sabır.
Allah rahmet eylesin, ailesine ve sevenlerine sabır versin.....
Ailesine, arkadaşlarına, dostlarına, sevenlerine ve tüm madencilik camiasına baş sağlığı diliyorum. Başımız sağolsun..
Hakkı Elbir
arkadaşımıza ve tüm ölenlere rahmet diliyorum. madencilik camiasının başı sağolsun.... Ahmet Tanka MMO Edirne İl Temsilcisi
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Sınıf arkadaşımdı çok iyi biriydi , çok ama çok üzüldüm Allah ailesine sabır versin.
Seyit Ahmet AYTEN
Maden Müh.
şehit olan arkadaşımızla aynı dönem mezun olduk..ALLAH tan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum
Başımız sağolsun, mekanları cennet olsun.
Tüm Madencilik camiasının başı saolsun , Başımız saolsun.Rahmetliyle 1 yıl beraber çalışmıştım.Ailesine Allah sabırlar versin çok üzüldüm, Mekanı Cennet olsun.
Allah Rahmet Eylesin. Başımız sağolsun...
ALLAH rahmet eylesin... ailesine ve yakınlarına sabır versin İNŞALLAH... camiamızdan bir yıldız daha kaydı...
Allah rahmet eylesin..mühendis abimizin eskiden oturduğu sıralarda şimdi bende oturuyorum.burdan onu tekrardan anıyorum..
Allah rahmet eylesin, hepimizin başı sağolsun. Allah ailesine sabır versin.
Allahtan rahmen geride kalanlara sabır diliyorum.
Olgun ŞAHİN
Maden Mühendisi
Site Yöneticisi
www.Madenciyim.com
ALLAH rahmet eylesin.mekanı cennet olsun.geride kalanlarınada allah sabır ihsan eylesin.
allah rahmet eylesin hemipizin başı saolsun aynı sıraları paylaşıp ekmeğimiz için uğraştığımız toprak erken ayırdı seni bizden kalbimizdesin.
İbrahim ACAR
Maden Müh.
Görev Şehidi meslektaşımıza Allah'dan rahmet,yakınlarına ve tüm madenciklik camiasına başsağlığı diliyorum.
Muhlis Özturhan