Toplam 6 sonuçtan 1 ile 6 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Cok Önemli!!!!Mutlaka Okuyun

İndirilme
    0
    Uploads
    0

announce Cok Önemli!!!!Mutlaka Okuyun

ALINTI!!!!!
    sevgili mühendis arkadaşlarım 14 aralık'ta resmi gazetede yayınlanan rehabilitasyon projesi adı adıtındaki saçmalıktan niye kimse söz etmiyor bunu yapabilecek kuruluşların türkiye'de CED yapabilen 110-120 arası firmaya pay edildiğinden niye kimse söz etmiyor. 14 aralıktan beri Çed muafyiet deşarj emisyon izni alanınız var mı acaba.....

Bakanlığı aradım şikayet bile olmamış serbest mühendisler mesleğinizin sonunun geldiğini nasıl göremiyorsunuz adam rehabilitasyon projesini 2500 ytl ye yapıyor sen ne kadar kazanıcaksın peki bu işten millet akıllı olun uyumayın bu firmalara işinizi kaptırısanız bitersiniz ruhsat sahibi seni umursamaz bile CED yeterliği alan firma GSM de alır projede hazırlar tüm izinleri de alır kısacası sen naparsın serbest mühendis oalrak elinde bi tek nezaretcilik kalır.....

Genç serbest mühendisler sakın gidipte bi CED firmasıyla anlaşma gibi bir hataya düşmeyin madenci düşmanı 1 zaten bu yönetmelik aldığım duyumlara göre bu firmaların baskısı sonucu alınmış adice bir karar 2 bu rehabilitasyon projesini hazırlamak için alimi cihan olmak gerekmiyor yetki belgesi falan o kadar ahım şahım bişey değil zaten alel acele hazırlanmış bir yönetmelik

millet akıllı olun işinizi kaptırmayın; zaten rehabilitasyon projesi işletme projelerinde yapıyosunuz benim gibi şikayet edin görüşlerinizi bildirin bir lafım da oda ve temsilciliklere

Ya arkadaşlar siz ne iş yaparsınız haa ne iş yaparsınız bi duyuru bi bildiri insanları bilgilendirin ya tabi kendiniz bişeylerden pay almıyosanız tabi oda ayrı bi konu serbest mühendis artık ne yapar hadi bana bi yazın bakalım

karşı görüşlere açığım afyonda bulunuyorum ve olayların son derece farkındayım ve eshefle kınıyorum cıkar amaçlı iş bitiren vicdansız bürokratları....

Ben işin merkezinden yazıyorum arkadaşlar bunları elimden gecen ruhsatın iznin haddi hesabı yoktur bazı şeyleri önceden görmek gerekir....Ben yaptığım işi kimseyle paylaşmak zorunda değilim helehele zorunlu olarak 120 tane firmanın biriyle hiç değilim

Arkadaşlarson kez söylüyorum işinizi sevin kaybetmeyin baskı kurun sonuç alın....tek başına benden bu kadar.....

ALINTIDIR!!!
    MUSTAFA SAKAOĞLU
    MADEN MÜHENDİSİ
    AKMER MERMER

oziay1979 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İndirilme
    4
    Uploads
    0

merhaba sevgili meslektaşım...

öncelikle sinirlenmekte haklı olduğunu söylemek isterim aynı şeyleri seninle paylaşıyorum bu son rehabilitasyon olayının diğer mühendis dallarına yaptırmaları anlaşılır gibi değil

orman mühendisi projeden ne anlar? orman izninden ne anlar yakında imalat haritalarına da imzayı çakarlarsa hiç şaşırmayın....

İndirilme
    1
    Uploads
    0

Sevgili arkadaşım Mustafa.Yazı nereden alntı öncelikle onu yazarsan sevinirim. İkincisi Çed iznini zaten çevre mühendisi hazırlıyor orman iznini de orman mühendisi. Sadece bu insanların önceden yaptıkları işe yeterlilik belgesi getirilmiştir. Orman iznini orman mühendisi değilde maden mühendisi mi hazırlıyordu anlamadım. Konu da katıldığım şeylerde var ama yazılanların çoğuna anlam veremedim.
    Saygılarımla...

irfansayar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İndirilme
    0
    Uploads
    0

kim yazdıysa o kişiye diyorumki:sen cevre muhendisi dusmanımısın?
    5177 sayılı kanunla nezaretcılık gorevi sadece maden muhendisine verildiğinde neden hosuna gitti peki?jeoloji muhendislerine verilebilirdi mesela cok istemelerine ve hala mahkeme surmesine ragmen.senin begenmedigin odanın calısmalarıyla sen nezaretcılık gorevını aldın.hem ne var cevrecilerle jeologlarla ormancılarla beraber calıs ne var yani.hep bana olurmu?herkes kazansın.bizde serbest calısıyoruz.buromuz var!biliyoruz bu gelişmeleri farkındayız.şikayet etmekle kanunlar degişmez.kim daha iyi kulis yaparsa o hak elde eder dogrudur.ama herseyi odaya yıkmamak gerek.5177 sayılı kanun 3 hukumet eskitti.sen ugraştınmı nezaretcilik hakkını elde etmek icin.oda ugrastı biz hazırı yiyoruz suan.serbest calışanlar ne iş yapar?herşeyi yapar!cevreciyle ormancıyla anlaş herşeyi yaparsın.iyi oldu demiyorum bu yonetmelikler ama senin diger muhendis arkadasları hıce sayan yazını esefle kınıyorum bende saygılar...
    Konu irfansayar tarafından (05-03-2008 Saat 23:15 ) değiştirilmiştir.
    Maden Mühendisi
    İş Güvenliği Uzmanı
    İrfan SAYAR
    www.asdemirosgb.com

İndirilme
    1
    Uploads
    0

Sanıyorum yazı Mustafa arkadaşımıza ait değil paylaşmış sadece kendi yorumu da yok sanırım. Çevre mühendisi düşmanı da değildir. Şahsen tanıyorum kendisini

İndirilme
    0
    Uploads
    0

Arkadaşlar kesinlikle hiç kimseyi rencide etmek için bu yazıyı burada paylaşmadım. Bu bana gelen bi mail. Kimin olduğu ve kimin yazdığı önemli değil bence. Burası bir tartışma platformu. tabiki bu yazı içersinde herkesin ve meslektaşımızın haklı ve haksız olduğu konular vardır. Sadece kanunların ve yönetmeliklerin nerelere çekilebileceğinin altını çizdik bu alıntıyla.
    saygılarımı sunarım
    MUSTAFA SAKAOĞLU
    MADEN MÜHENDİSİ
    AKMER MERMER