38.Teknik Nezaretçi Eğitim Semineri 14-20 Nisan 2008 tarihleri arasında Ankara‘da Odamız 50.Yıl Eğitim Salonlarında düzenlenecektir.
Kayıtlar, 31 Mart 2008 pazartesi günü Odamız web sayfasında sabah, saat 10.00 da yapılacak duyuru ile başlayacaktır.
Katılım Şartları :
Oda Üyesi Maden Mühendisi Olmak
Üye Aidat Borcu Olmamak
Eğitim Ücretini Yatırmış Olmak
Başvuru :
. Kesin kayıt için, seminer ücretinin yatırılması ve dekontunun Odamıza fakslanması gerekmektedir. (Katılımcının ve seminerin adının dekont üzerine tükenmez kalemle elle yazılması rica olunur.)
. Duyurudan önce veya duyuru yayından kaldırıldıktan sonra bankaya yatırılacak seminer ücreti ve gönderilecek banka dekont faksları ile duyuruda belirtilecek olan banka ve hesap numarasının dışındaki hesaplara yatırılacak seminer ücretleri de dikkate alınmayacaktır.
. Kayıtlarda, faksın geliş saati ve dakikası göz önüne alınarak sıralama yapılacaktır.
. Kayıtlar kontenjanla sınırlıdır. Kontenjan dolunca Odamız web sayfasında duyuru yayından kaldırılacak ve daha sonra yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.
. Kontenjan dolunca katılımcıların isim listesi Odamızın web sayfası, Sürekli Eğitim Merkezi bölümünde ilan edilecektir.
Seminer Ücretleri:
Çalışan üyelerimiz için : 350.00 YTL/Kişi
Hiçbir sektörde çalışmayan işsiz üyelerimiz için : 175.00 YTL/Kişi. Ücreti 175.00 YTL yatırıp, Sosyal Güvenlik Kurumundan ( SSK, BAĞ-KUR ve Emekli Sandığı ) çalışmadığınıza dair belgeleri seminere gelirken getirmeniz ve Sürekli Eğitim Merkezine teslim etmeniz gerekmektedir.
Seminerin Yeri: TMMOB Maden Mühendisleri Odası 50. Yıl Eğitim Salonları
Seminerin Tarihi: 14-20 Nisan 2008
Yazışma Adresi:
TMMOB Maden Mühendisleri Odası
Sürekli Eğitim Merkezi
Selanik Cad. No:19/6
06650 Kızılay Ankara
Tel: 0-312-425 10 80 / 121-122
Faks: 0-312-417 52 90
E-posta: sem@maden.org.tr
Kalacak Yer:
. Kalacak yer ile ilgili olarak, aşağıdaki misafirhanelerle görüşebilirsiniz.
Genel Maden İş Sendikası Konukevi : 0 312 476 14 30
TTK Misafirhanesi : 0 312 222 97 21
Amele Birliği : 0 312 426 47 14
Not: Misafirhanelerle görüşürken Maden Mühendisi olduğunuzu ve telefonu Maden Mühendisleri Odasından aldığınızı, Odanın düzenlediği seminer için geleceğinizi söyleyiniz.
Sosyal Medyada Lütfen Bizi Takip Edin !!!
Youtube Kanalımız (İngilizce) : https://www.youtube.com/user/madenforum/
Youtube kanalımız (Türkçe) : https://www.youtube.com/channel/UCAt...EbGn5AoITEYhw/
Facebook Hesabımız : www.facebook.com/madenrehberi/
Twitter Hesabımız : www.twitter.com/madenciyim/