kendi kaynaklarınızla yapabilirsiniz...bu sitede ki bir çok meslektaşlarımız sizleri çalıştıkları yada sahibi oldukları açık-kapalı-tesis işletmelerini gezmeniz bilgi edinmeniz konusunda kolaylıklar sağlayacaktır diye düşünüyorum...
Merhaba, öncelikle bu portalda emeği geçen herkese saygılarımı sunarım
Öğrenmek istediğim şey ise; Bir öğrenci yada birkaç öğrenci staj dışında bilgi edinmek amacı ile, maden gezileri yapabilirlermi? Bu konuda Yardımcı Olursanız Sevinirim...
kendi kaynaklarınızla yapabilirsiniz...bu sitede ki bir çok meslektaşlarımız sizleri çalıştıkları yada sahibi oldukları açık-kapalı-tesis işletmelerini gezmeniz bilgi edinmeniz konusunda kolaylıklar sağlayacaktır diye düşünüyorum...
bilgi edinmek için yapılcak bi gezi ulması için bilgi verecek bir sorumulu yada bi yetkili olması gerekir.
Ve sanmıyorum bir kac öğrenciye işi gücü bırakıp şantiye gezdircek biri olsun.Ama varsa ki olsa olsa bu siteden cıkar gayet mantıklı olur sanırım...
Ömer Faruk KAPUSIZOĞLU
MADEN MÜHENDİSİ
herkese selamlar,
birde şöyle bir durum var, bu gezileri okul bazlı yani öğretmenlerimizle birlikte planlarsak, işletmelerle de önceden kontağa geçerek, onların da en uygun olduğu anda bu gezileri yaparsak her şey daha planlı ve programlı olur diye düşünüyorum.
Ya zaten işin içine hocayı sokcaksanız temelden hoca üzerine kurulmalı uygulama bence.Yani hocaya teklif götürün elbette vardır tanıdığı ettiği işletmeler.O şekilde daha mantıklı olur sanırım.
Ömer Faruk KAPUSIZOĞLU
MADEN MÜHENDİSİ