Sevgili Dostlarım, Kardeşimize, Meslektaşımıza sahip cıkalım.. Haydi yardım edelim.. Duayı da unutmayalım..
Hacettepe Üniversitesi Dahiliye yoğun bakımda yatmakta olan maden mühendisi kardeşim Kenan ACUN unun hastalığının tedavisi süresince kan ve trombosit ihtiyacı vardır. Kan vermek isteyenler Hacettepe Üniversitesi Kan Merkezindeki 1044026 dosya numaralı kan hesabına vermelerini önemle rica ederim. Kan grubu onemli değildir.. Kan karşılıgında kendı grubundan kan takılacaktır..
Trombosit verilmesi daha sağlıklı bulunmakta fakat zaman açısından biraz daha fazla zaman almaktadır. Hepatit ve kan testlerinden sonra randevu ile verilmektedir. Zaman sorunu olmayanların Trombosit vermesi çok çok daha önemlidir.
Bağış yapma durumu olan tüm madenci kardeşlerimizi, kardeşimiz için yardıma davet ediyorum..
Dua edin...
[B][COLOR="DarkRed"]Maden Yüksek Mühendisi
Sevgili Dostlarım, Kardeşimize, Meslektaşımıza sahip cıkalım.. Haydi yardım edelim.. Duayı da unutmayalım..
Kenan kardeşimizin maden mühendisi olduğunu bilmiyordum. Bugün kendisine kan verdik bir kaç arkadaş. Halen kana ihtiyaç vardı. Müsait durumu olan arkadaşlar, fazla bir şey değil girmesi çıkması toplam yarım saatinizi alıyor. Yarım saatte belki de bir can kurtarıyorsunuz.
Allah razı olsun.... Tedavisi için kan sürekli bir ihtiyaç.. İmkanı olan herkesi kan ve trombosit vermeye davet ediyorum. Uzakta olan kalbi Kardeşimizle atan tüm herkese sonsuz teşekkürler.
Yüce Allah'tan , meslektaşımıza acil şifalar diliyorum. İnşaallah sağlığına kavuşur bir an önce...
Arkadaşlarımızın ilgisi benı cok mutlu etti. İnşaallah daha iyi olur ankarada olan yada gidebilecek durumd aolan arkadaşlarımız bir engelleri yoksa bir unitede siz bağışlayın.. Kardeşimize sahip çıkalım..
KENAN Kardeşimize acil şifalar diliyorum, bizlerin desteği ile kısa sürede sağlığına kavuşacağına inancım sonsuz..
Kan Bağışına Devema Ediyoruz Değil mi Arkadaşlar.. Duyarsız kalmayacagınızı biliyoruz.. Çevremizdekilere duyurma konusunda daha da geniş bir yelpazeye acılalım inşaallah...
Arkadaşlar kan vermek için gidecek arkadaşlar oncelikle taze trombosit verip veremeyeceklerine baktırsınlar.. Kan bozuşturarak oluşturulan trombositten daha yararlı direk alınan trombosit.. Bu cok daha faideli olacaktır tedavide.. Siznden bu konuda da yardım talep ediyoruz.. Dua etmeyi de unutmayalım
Dün hastaneye gittiğimde Oda Başkanımız Sayın Mehmet TORUN'un Kardeşimizi ziyaret ettiğini öğrendim. Kan ve Trombosit ihtiyacını henüz odamıza iletmeden Sayın Cemalettin Bey'in telefonla arayarak neler yapabiliriz konusunda sonsuz desteği, Sayın Hakkı ELBİR' in destekleri ve Odamızın Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mehmet TORUN'un bu desteği bizleri ve ailesini çok mutlu etmiştir.
Bu destek için isimleri geçen geçmeyen tüm oda yönetimine ve üyelerine sonsuz teşekkür ederiz.
Sizler ve bizlerin destek ve dualarıyla Kenan kardeşimiz en kısa sürede Bu sayfada TEŞEKKÜR yazısını yazacak inşallah.
Öğlen hasteneye gittim, Kenan'ın kız kardeşi ve babası ile konuştum, Kenan'ın 1 hafta 10 gün öncesine göre çok daha iyi olduğunu, bilincinin açık ve moralinin iyi olduğunu söylediler. trombosit için kan verdim, eğer tetkiklerde sorun çıkmazsa haftaya trombosit vermek için tekrar gideceğim ve Kenan'ı ziyaret edeceğim...
Kenan'ın iyi haberlerini sizlerle paylaşmaya devam edeceğim..
Hakkı Bey tekrar çok çok teşekkürler....
çok geçmiş olsun.umarım tez zamanda iyileşir ve aramıza döner.bu dayanışma çok sevindirdi beni.herkese teşekkür ederim.
Meslektaş olmak mesle bilincinde olmak herkesin derdiyle dertlenmek kadar guzel birşey yokmuş..Çok mutluyum bu dayanışmadan hadi arkadaşlar dualarımızla birlikte kan bağışına devam edelim... Kenan kardeşimiz iyileşip inşaallah aramızda donecek.. ve teşekkür edecek herkese..
iş güvenliği eğitimi için ankarada bulunduğumdan dolayı bende aradım ailesiyle görüştüm fakat tromposit hafta içi mesai saatlerinde veriliyor dedi...bu durumda yardımcı olamadım Ankaralı arkadaşlarımızdan bu konu hakkında bilgisi olan var mı ? hafta içi mesai saatleri dışında tromposit verebileceğimiz ve arkadaşımızı ulaştırabileceğimiz bir hastahane özel klinik var mı ?
Arkadaşımıza acil şifalar diliyorum.Dua etmekte bir nevi yardımdır.İnşaallah sağlığına kavuşur kardeşimiz.Saygı ve selamlar.
Arkadaşlar Kenan Acun Kardeşimizi Kaynettik. Mekanı Cennet Olsun.. Ailesine Allah Sabır Versin.. Bugun öğle namazından sonra Afyon'da Defnedilecektir..
Genç bir kardeşimizi daha kaybettik, hepimizin başı sağolsun.
Hafta içinde trombosit vermek için hastanaye gidince yanına uğrayıp Kenan'la sohbet etmeyi, düğününe geleceğimi söylemeyi düşünürken bu acı habere çok ama çok üzüldüm..
Ailesine, dostlarına ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum, mekanı cennet olsun Kenan kardeşimizin..
Mekanı cennet olsun...Allah ailesine sabır versin...
Genç yaşta bizi bırakıp giden arkadaşımıza rahmet, ailesine sabır, madenci camiasına da başsağlığı dilerim. Genç ölümü çok zordur.
Konu sinan_dinler tarafından (08-03-2010 Saat 12:10 ) değiştirilmiştir.
Allah Rahmet Eyleisn Mekanı Cennet Olsun.
Ailesine, yakınlarına ve tüm arkadaşlarımıza ve camiamıza başsağlığı diliyorum.
bu güzel insanlar hep mi böyle erken ayrılacak aramızdan??canım kardeşim güler yüzlü kenanım..ne yazacağımı dahi bilmiyorum..cengizden sonra bide seninle küçüldü yüreğimiz..ne diyim mekanın cennet olsun..