Sitemizde bu konularla alakalı cok guzel konuşmalar ve yazışmalar geçmiştir... bıraz arama yaparsanız yazılacaklardan cok daha fazlasını bulacaksınız..
saygılar
slm ya ben bu yıl maden müh hazırlık okuyorumm size bazı konular danışacamm ya ben ing fazla aram yokk sizce ing maden müh için gerekli mi çok ya bide daha çok erken ama okul bittiği zaman iş imkanları nasıl oluyor bir maden müh aldığı ücret ne kadar hem devlette hem de özel kurumlarda çalştığı zaman yardımcı olursanız memnun olrum şimdiden tşk ederim
Sitemizde bu konularla alakalı cok guzel konuşmalar ve yazışmalar geçmiştir... bıraz arama yaparsanız yazılacaklardan cok daha fazlasını bulacaksınız..
saygılar
[B][COLOR="DarkRed"]Maden Yüksek Mühendisi
tşk ederimm
ben bunları düşünmekte biraz acele etmişim sanırım:P kardeş hangi üni? bende hazırlıktayım tanışalım istersen?
Ömer Faruk KAPUSIZOĞLU
MADEN MÜHENDİSİ
ben dicle üni teyim kardeşş olurr sende de hazırlık okuyon herhalde yardımcı oluruz birbirimize :9
İnşallah kardeşş..
Ömer Faruk KAPUSIZOĞLU
MADEN MÜHENDİSİ
memnun oldum kardeş benim msn aderim cihankaplan_21@hotmail.com
bencede Cihan cok acele etmıssın.İngilizce tabı kı şart,olması gerekenler arasında.Bence sen oncelıkle kendını gelıstırmeye bak.Saygılar![]()
Dumlupınar Üniversitesi / Maden Mühendisliği 2009 - ...
DPÜ Madencilik Kulübü Başkan Yardımcısı
MadenMO DPÜ Temsilcisi