Merhaba;
Bej mermer ve beyaz mermer maden ocaklarımız bulunmaktadır.Sizinle çalışmak isteriz.
İrtibat : sifakaynagi@hotmail.com
Merhaba
Ben 3 yla yakin bir suredir Çin'in Xiamen sehrinde ikamet etmekteyim,burada Granit ve Mermer isiyle ugrasiyorum,mermer ocak sahibi olup blok mermer ihracati yapmak isteyenler ve ozellikle suan elinde guzel bej ve light emperador ve acik renk mermeri olanlar 12 ocak'tan itibaren ayin sonuna kadar bir grup Cin'li firmayi daha onceden anlastigimiz ocaklari gezdirmeye getirecegiz ve sadece 3 ocaktan 10 bin ton civarinda alim yapacaklar,eger sizde ocaginizin blok ve cilalanmis resimlerini bize yollarsaniz tasiniza talep varsa sizin ocaginizi da ziyaret edebiliriz, irtibat bilgilerim. Office Add:Room 707, Meixin Building, No.879 Xiahe Road, Xiamen China
Tel: +86 059 2531 4492 Fax: +86 059 2531 4495
Cell:+86132 359 200 27 Email:chinese.granite.marble@gmail.com
Merhaba;
Bej mermer ve beyaz mermer maden ocaklarımız bulunmaktadır.Sizinle çalışmak isteriz.
İrtibat : sifakaynagi@hotmail.com
merhaba apaydın mermer olarak yeni acılmış ocoğımızda mermer vardır ilgilenirmisiniz irtibat-apaydınmermer@gmail.com tel-05462729023
Konu Apaydın Mermer tarafından (09-07-2011 Saat 23:29 ) değiştirilmiştir.
Merhabalar ;
Ben Hatice SMM mermer de çalşıyorum ve absolute black , montana silver ice , blu grey ürünlerimiz var , blok satışlarımız çoğunlukta , bu konuda sizinle de çalışmka isteriz . mail adresim : sales@smmmining.com, mail adresim : salessmm@hotmail.com
cevabınız bekliyorum ,
iyi çalışmalar