Arkadaşlar, teşekkürler. İbrahimşenol dosya arızalı olarak iniyor.
Arkadaşlar buyrun bu adresten indirebilirsiniz..
http://www.fileserve.com/file/48jYRTp
Not: Dosyayı indirmek için sağ altta bulunan "Slower Download" butonuna tıklayınız.
Konu ibrahimsenol tarafından (14-10-2010 Saat 16:09 ) değiştirilmiştir.
Arkadaşlar, teşekkürler. İbrahimşenol dosya arızalı olarak iniyor.
tekrar denersen düzgün inecektir.
Tamamdır ibrahimsenol, gayet düzgün teşekkürler.
pcde auto cad yuklu degıl bende ındırdım ama kura mıyorum hata verıyo neden acaba?
Ne hatası verdiğini belirtirsen , yardımcı olabilirim. ( Kur dosyasının boyutu tam olarak : 21.3 MB )
Sevgili arkadaşlarım mrb,
elinizde 1 / 25000 ölçekli J25d2-j25d3 paftaları varsa bana gönderebilirmisiniz.Mta satıyor ama bunun için Ankara'ya gitmek gerekiyor.Siz 1/25000 jeolojik pafta lazım olunca
nereden temin ediyorsunuz.Lüften cevap yazın.
senol.akgedik@hotmail.com
aradığım 1/25000 ölçekli jeolojik paftalar
topoğrafik haritaları bulunduğun ildeki haritacılardan rica ederek temin edebilirsin.
Şeyma hanım benim aradığım topografik harita değil.Jeolojik haritalar..
Yazılımı yapan arkadaşalara teşekkürler , fakat analitik çözümden ziyade analize geçebilirse profesyonel olur.Shell komutuyla exe lerini çağıran analitik işlem yapan bir program , çekirdekten değişerek modul yapısına geçmeli , programlamayla uğraşan bir maden mühendisi olarak görüşümdür , okul sınavlarına çalışırken yardımcı olabilir.Açık İşletme olan tarafıyla ilgili Benimde yazdığım program sitede mevcuttur ki üniversite yıllarımda acemice yaptığım bir programdır,sadece analitik işlem yapar , Çok Çok ÇOK Dahada gelişmişlerini yapmalıyız.
SAYGILAR