İş İmkanı bulamıyan yada özel durumlarından ötürü şantiyelerde çalışamayıp bulunduğu şehirden ayrılmak istemiyen bay ve bayan meslektaşlarımız olduğu kesindir.
Büroda çalışan yada kendisi serbest çalışıp mühendislik ve müşavirlik yapan arkasların ellerindeki dosyaları paylasabileceği bir ortam yaratılmasının iyi olacağını düşünüyorum.
katılımlarınızı bekliyorum.
tüm maden mühendisleri ekmek yesin bu meslekten.ac gözlü olmayın.
arkadaşlar paylaşım oldukça kalite artar.kalite artarsa bir şuur ve güven ortamı doğar ki buda mesleği zirveye çıkarır.kendinden ödün veren değil tutarlı kişiler ve ortamlar sağlamış oluruz.bizler eskiler gibi olmayalım.
saygılarımla,
oğuz kardeşimden ricam,proje ve staj yada rapor dosyası açılsın yada konu başlığı....
herkese selam arkadaşlar.
Ben 1997-İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ mezunuyum,yıllardır ticaretle uğraştığım için kendi işimle ilgilenemedim,daha sonraları arkadaşlarımın teşvikiyle mesleğimin güzelliklerini gördüm ve kendi işimi yapmaya karar verdim ve hemen ankaraya odaya gidip teknik nezaretçilik belgesini ve ardından da istanbul odasından da NETCAd eğitimini aldım.Yaklaşık 1 ay önce mühendislik ve danışmanlık üzerine büro açtım.ama ben ilk etapta sadece teknik nezaretçilik yapmak istiyorum,ondan sonra proje hazırlama,koordinat alma, rezerv hesapları ve imalat haritası çizme konusunda kendimi yetiştirmek istiyorum.bu bölgede sadece açık ocak işletmeciliği var, kireçtaşı-kiltaşı-alçıtaşı-çimento hammaddesi ve 1(a) grubu madenler var.bana ilk öncesi bu alanlara yönelik elinde projesi olan arkadaşlar varsa ve paylaşırlarsa sevinirim.diğer konularda da bilgi sahibi olan arkadaşlar bilgilerini paylaşabilirler.elimde bir kireçtaşı projesi ve kömür projesi var onlarıda arkadaşlarımla paylaşmak isityorum.saygılarımla
maden mühendisi. Şükrü KAYA