Toplam 5 sonuçtan 1 ile 5 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Proje ve Rapor Paylaşımına Başlıyoruz Bu Meslekten Tüm Meslektaşlarımız Ekmek Yesin

tunnel_engineer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İndirilme
    0
    Uploads
    0

Standart Proje ve Rapor Paylaşımına Başlıyoruz Bu Meslekten Tüm Meslektaşlarımız Ekmek Yesin

İş İmkanı bulamıyan yada özel durumlarından ötürü şantiyelerde çalışamayıp bulunduğu şehirden ayrılmak istemiyen bay ve bayan meslektaşlarımız olduğu kesindir.
    Büroda çalışan yada kendisi serbest çalışıp mühendislik ve müşavirlik yapan arkasların ellerindeki dosyaları paylasabileceği bir ortam yaratılmasının iyi olacağını düşünüyorum.
    katılımlarınızı bekliyorum.

tüm maden mühendisleri ekmek yesin bu meslekten.ac gözlü olmayın.

irfansayar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İndirilme
    0
    Uploads
    0

Alıntı tunnel_engineer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

tüm maden mühendisleri ekmek yesin bu meslekten.ac gözlü olmayın.
    önce siz paylaşacaksınızki istemeye fikir söylemeye hakkınız olsun.kimseyi aç gözlülükle suçlama.önce senin paylaşımlarını görelim belki bizde bir ara lütfeder paylaşırız.
    Maden Mühendisi
    İş Güvenliği Uzmanı
    İrfan SAYAR
    www.asdemirosgb.com

ErkanDÜNDAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İndirilme
    0
    Uploads
    0

arkadaşlar paylaşım oldukça kalite artar.kalite artarsa bir şuur ve güven ortamı doğar ki buda mesleği zirveye çıkarır.kendinden ödün veren değil tutarlı kişiler ve ortamlar sağlamış oluruz.bizler eskiler gibi olmayalım.

saygılarımla,

oğuz kardeşimden ricam,proje ve staj yada rapor dosyası açılsın yada konu başlığı....
    Erkan DÜNDAR
    Maden Mühendisi
    İş Güvenliği Uzmanı(C)

Web:www.hseengineer.net
    Web2:www.isgforum.net

tunnel_engineer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İndirilme
    0
    Uploads
    0

Alıntı irfansayar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    önce siz paylaşacaksınızki istemeye fikir söylemeye hakkınız olsun.kimseyi aç gözlülükle suçlama.önce senin paylaşımlarını görelim belki bizde bir ara lütfeder paylaşırız.

öncelikle bir konu açtım ve böyle bir konu daha önce yoktu bu forumda yani birşeyler yapıpta haketmeme gerek yok ama doğru söylüyosun hemen başlıyorum.

sukrukaya_47
    Guest

herkese selam arkadaşlar.
    Ben 1997-İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ mezunuyum,yıllardır ticaretle uğraştığım için kendi işimle ilgilenemedim,daha sonraları arkadaşlarımın teşvikiyle mesleğimin güzelliklerini gördüm ve kendi işimi yapmaya karar verdim ve hemen ankaraya odaya gidip teknik nezaretçilik belgesini ve ardından da istanbul odasından da NETCAd eğitimini aldım.Yaklaşık 1 ay önce mühendislik ve danışmanlık üzerine büro açtım.ama ben ilk etapta sadece teknik nezaretçilik yapmak istiyorum,ondan sonra proje hazırlama,koordinat alma, rezerv hesapları ve imalat haritası çizme konusunda kendimi yetiştirmek istiyorum.bu bölgede sadece açık ocak işletmeciliği var, kireçtaşı-kiltaşı-alçıtaşı-çimento hammaddesi ve 1(a) grubu madenler var.bana ilk öncesi bu alanlara yönelik elinde projesi olan arkadaşlar varsa ve paylaşırlarsa sevinirim.diğer konularda da bilgi sahibi olan arkadaşlar bilgilerini paylaşabilirler.elimde bir kireçtaşı projesi ve kömür projesi var onlarıda arkadaşlarımla paylaşmak isityorum.saygılarımla

maden mühendisi. Şükrü KAYA