http://www.madenciyim.com/forums/sho...?p=915#post915
linke tıklayarak ocaklarımız ve cıkarılan mermer le ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bej mermer alım-satım,ithalat ve ihracat talepleriniz ile ilgili her konuda yardımcı olunur.
Ocak,fabrika,makina alım-satım,kiralama konularında da yardımcı olunur.
Sektörden arkadaşlar iletişim ve firma bilgilerinizi(Üretilen taşlar ve isimleri,ocaklar vb.) lütfen mail atınız.
İ.Sertan YALÇINKAYA
bimtasmining@yahoo.com
0532-746 02 01
http://www.madenciyim.com/forums/sho...?p=915#post915
linke tıklayarak ocaklarımız ve cıkarılan mermer le ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
ben bej mermer hakkında bilgi edinmek istiyorumm bana yardımcı olursanız sevinirim.bana bu mailde ulaşırsanız sevinirim.resul511@yahoo.com.tekrar ii günler
SLM;
ANTALYA KAŞ İLÇESİ SİNNELİ KÖYÜ CİVARINDA İKİ ADET BEJ VE BİR ADET LİMRA RUHSATI BULUNMAKTADIR..OCAKLARIN MUHTELİF YERLERİNDEN NUMUNELER ALIP İZMİR FUARINDA SERGİLEDİK. İSPANYOLLAR VE DUBAİİLİLER ÇOK BEĞENDİLER YÜKLÜ MİKTARDA BLOK SİPARİŞİ VERMEK İSTEDİLER.(DUBAİLİLER 60.000 TON GİBİ) ANCAK OCAĞIMIZ AÇIK OLMADIĞI İÇİN PAZARLAYAMADIK.. OCAKLARI SATMAYI YADA RÖDAVANSLI VERMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ.. YARDIMCI OLURANIZ SEVİNİRİM.
NADİR SEÇMEN
05052317667
n-secmen@hotmail.com
sertan bey ıyı calısmalar
bılecık vezırhan ılcesınde layt bej sahamız bulun maktadır
saha 32 hektar arama ruhsatlıdır rodevans veya satma yoluyla degerlendırmek ıstıyorum
herhangı bır talep olursa goruse bılırız
ıyı calısmalar
yıldırım dagcı
Sertan bey slm elimde kastamonu da 100 hektarlık acık bej ruhsatım var inan görülmeye deger üretim çok kolay ve ulasım , elektrık ,su gibi ihtiyaclar sahanın içinde desem yerı var maliyetsiz ve hızlı bir üretım yapamamak mümkün degıl.renk süper sertlık süper görülmeye deger satmayı rödavns usulü kiralamayı ve finans sıkıntısı olmayan işletme veya kişilerle ortaklıga hazırım iç ve diş piyasa olmak üzere pazara hıtap edecek kadar muhtesem bilginize sunarım.ismail öztürk 05368967211 ahmet öztürk 05358673776
AMASYA CLASSIC BEJ,REGAL BEJ BLOK VE EBATLI MALZEME KONUSUNDA BİLGİ ALMAK VEYA ÜRÜN TEMİN ETMEK İSTEYENLER 0 358 219 03 85 NOLU TELEFONDAN ULAŞABİLİR.SİPARİŞ VEREBİLİRSİNİZ.ÜRÜNLERİMİZE www.emmioglu.com adresinden ulaşabilirsiniz.
halen kahramanmaraşda üretimini sürdürdüğümüz mermer ocağımızda homojen yapıda bej mermer bulunmaktadır.satışımız ağırlıklı ihracata olup ihtiyaç duyulması halinde talep karşılanabileceğimizi bilgilerinize sunarım...
A.Akın SELÇUK 0 533 494 42 98
Sayın arkadaşlarım,elinde bej ve light emperador sahası olan varsa görmek isterim.Benim çok güzel bir emperador saham var,inşallah bu yıl üretime açacağım.
Ben mermer ve krom sektöründe 25 yıldır çalışıyorum.Ltf ciddi sahalar varsa konuşalım.Bu formda benimle paylaşabilirsiniz.Yada bana mail atabilirsiniz.
senol.akgedik@hotmail.com
Maden Müh.
Bekliyorum...
denizli-burdur sınırında bej mermer saham bulunmakta,bana yardımcı olursanız sevinirim. saygılar