Toplam 7 sonuçtan 1 ile 7 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Sahtekar ve Dolandırıcılar Sitede Özellikle Açıklansın

GEPART MADEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İndirilme
    0
    Uploads
    0

exclamat Sahtekar ve Dolandırıcılar Sitede Özellikle Açıklansın

Değerli Madenci ve Ocak çalıştıran arkadaşlar, hepinize seslenmek istiyorum.

Son zamanlarda Madencilik Sektöründe ve Cevher satımında ve alımında bana duyum ve şikayetler gelmeye başladı. Benim temasda olduğum birçok Madenciler bana zaman zaman bu tür isimler geçiyor....

Benim Site yöneticinden hepimiz adına bir ricam var lütfen siz bir Bölüm oluşturun bu kara kedileri sektörde dolaşan sahtekar ve dolandırıcıları bir şekilde deşifre ediniz.

Maden Sektörü zaten zorda , birde sahtekarlar temiz düşünceli ve iyi niyetli olan Madenci arkadaşları mağdur ederek zarar vermesine izin vermeyelim.

Rica ediyorum

Selam ve Saygılar tüm madencilere, sizin başınızdan bu tip olumsuz olay geçtiyse lütfen siteye yazın ve uyarın.

Seyit Küçük, Istanbul

Mining in Turkey

Cep: 0538-635 9684 mail: gepart@ttmail.com

Site Yöneticisi - Maden Mühendisi MiNeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İndirilme
    18
    Uploads
    19

Böyle birşey teknik olarak malesef mümkün değil neye göre kime göre bu kişilerin dolandırıcı olduğunu bilemeyiz. Birini bu konuda suçlamak için elimizde kanıt olması, gerekir kanıtta yalnızca sonuçlanmış bir mahkeme belgesi olabilir. Yoksa herkes birbirini suçlayabilir. Evet sektörümüz malesef bu tip kişilerin elinden çok çekiyor, dolandırıcılar, üç kağıtçılar sektöre zarar veriyor ama biraz bizimde uyanık olmamız gerekiyor. Kendimizi garantiye almadan, bağlayıcı sözleşmeler yapmadan kimseye para, çek vs. teslim etmeyelim lütfen. Güvenli bir ticaret yapalım. Dolandırılmak evet çok kötü birşey ama kimseyede körükörüne güvenmemek lazım. Lütfen bir işi detaylı araştırmadan, işin özünü doğrusunu öğrenmeden anlaşmalar yapmayalım. Aklınıza takılan birşey olduğunda bizlere, sitemizdeki tecrübeli kişilere sorabilir, danışabilirsiniz. Bu konuda itham edici bilgilerden lütfen kaçınalım. Böyle bir mesaj bırakılmak isteniyorsa sadece mahkeme sonuç belgesinin yayınlanmasına izin verebiliriz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
    Sosyal Medyada Lütfen Bizi Takip Edin !!!
    Youtube Kanalımız (İngilizce) : https://www.youtube.com/user/madenforum/
    Youtube kanalımız (Türkçe) : https://www.youtube.com/channel/UCAt...EbGn5AoITEYhw/
    Facebook Hesabımız : www.facebook.com/madenrehberi/
    Twitter Hesabımız : www.twitter.com/madenciyim/

habermaden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İndirilme
    0
    Uploads
    0

Alıntı MiNeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Böyle birşey teknik olarak malesef mümkün değil neye göre kime göre bu kişilerin dolandırıcı olduğunu bilemeyiz. Birini bu konuda suçlamak için elimizde kanıt olması, gerekir kanıtta yalnızca sonuçlanmış bir mahkeme belgesi olabilir. Yoksa herkes birbirini suçlayabilir. Evet sektörümüz malesef bu tip kişilerin elinden çok çekiyor, dolandırıcılar, üç kağıtçılar sektöre zarar veriyor ama biraz bizimde uyanık olmamız gerekiyor. Kendimizi garantiye almadan, bağlayıcı sözleşmeler yapmadan kimseye para, çek vs. teslim etmeyelim lütfen. Güvenli bir ticaret yapalım. Dolandırılmak evet çok kötü birşey ama kimseyede körükörüne güvenmemek lazım. Lütfen bir işi detaylı araştırmadan, işin özünü doğrusunu öğrenmeden anlaşmalar yapmayalım. Aklınıza takılan birşey olduğunda bizlere, sitemizdeki tecrübeli kişilere sorabilir, danışabilirsiniz. Bu konuda itham edici bilgilerden lütfen kaçınalım. Böyle bir mesaj bırakılmak isteniyorsa sadece mahkeme sonuç belgesinin yayınlanmasına izin verebiliriz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
    Alıntı GEPART MADEN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Değerli Madenci ve Ocak çalıştıran arkadaşlar, hepinize seslenmek istiyorum.

Son zamanlarda Madencilik Sektöründe ve Cevher satımında ve alımında bana duyum ve şikayetler gelmeye başladı. Benim temasda olduğum birçok Madenciler bana zaman zaman bu tür isimler geçiyor....

Benim Site yöneticinden hepimiz adına bir ricam var lütfen siz bir Bölüm oluşturun bu kara kedileri sektörde dolaşan sahtekar ve dolandırıcıları bir şekilde deşifre ediniz.

Maden Sektörü zaten zorda , birde sahtekarlar temiz düşünceli ve iyi niyetli olan Madenci arkadaşları mağdur ederek zarar vermesine izin vermeyelim.

Rica ediyorum

Selam ve Saygılar tüm madencilere, sizin başınızdan bu tip olumsuz olay geçtiyse lütfen siteye yazın ve uyarın.

Seyit Küçük, Istanbul

Mining in Turkey

Cep: 0538-635 9684 mail: gepart@ttmail.com
    Bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim, ama bunu biraz daha açabilirmisiniz? Daha fazla bilgilenmek bilgilendirmek açısından. Yanlışlara düşülmemesi için sizin gibi iyi niyetli insanların bilgilendirmesi güzel bi durum. O yüzden yeniden teşekkür ederim

İndirilme
    0
    Uploads
    0

en büyük sahtekar kendisidir maden alır satar ama ortada birtane icraat görmedik bide sahtekarlardan bahsediyor gümüş maden kendisini iyi sever seyid küçük küçük küçük

HeNDeSe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İndirilme
    1
    Uploads
    0

Bi bakıma bu sahtekar ve dolandırıcı kişi& firmalar açıklanarak hem ticari hem de bireysel olarak önlem alınmalı. Fakat kişilere& firmalara neye göre sahtekar dolandırıcı diyebiliriz bu da tartışmaya açık bir konu...
    Konu HeNDeSe tarafından (12-06-2010 Saat 20:25 ) değiştirilmiştir. Sebep: fault query
    Memleketimizin henüz keşfedilmemiş servetlerini birer birer keşfetmek zorundayiz. Madencilik bize çok önemli sürprizlerde bulunacaktır.
    K. Atatürk

yakuprai - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İndirilme
    0
    Uploads
    0

belki tam tersi yapılabilir, iyi firmaların isimleri verilebilir...oda belki bundan bile emin değilim ki sizin tavsiyenizin uygulanabilirliği yok.

metinlersarraf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İndirilme
    0
    Uploads
    0

sizi tebrik ediyorum etka
    Konu metinlersarraf tarafından (09-07-2010 Saat 20:44 ) değiştirilmiştir.