Tüm madencilerin kurban bayramını kutlar, kendilerine, ailelerine ve ülkeme sağlık, huzur dolu günler dilerim.
Kardeşliğin Doğduğu, Sevgilerin Birleştiği, Belki Durgun, Belki Yorgun, Yinede Mutlu, Yinede Umutlu, Yinede Sevgi Dolu Nice Bayramlara…
Tüm madencilerin kurban bayramını kutlar, kendilerine, ailelerine ve ülkeme sağlık, huzur dolu günler dilerim.
Bende ,tüm madenci camiasının ,Kurban bayramını en içten dileklerimle kutlarım...
Bende tüm Madencilerin Kurban Bayramını kutluyorum_sağlık ve sıhatle tekrarı nasip olur inşallah...
Madenciyim.com ailesi olarak tüm üyelerimizin Kurban Bayramını bizde en içten dileklerimiz ile kutlarız.
Sosyal Medyada Lütfen Bizi Takip Edin !!!
Youtube Kanalımız (İngilizce) : https://www.youtube.com/user/madenforum/
Youtube kanalımız (Türkçe) : https://www.youtube.com/channel/UCAt...EbGn5AoITEYhw/
Facebook Hesabımız : www.facebook.com/madenrehberi/
Twitter Hesabımız : www.twitter.com/madenciyim/
Allah bu bayramda herkese çocukluğundaki bayramların coşkusunu versin![]()
Tüm yönetim ve üyelerin Kurban Bayramını kutlar,Bayramın İslam Alemine ve İnsanlığa hayırlı uğurlu olmasını dilerim.
emekliliğimde sevdiğim hobim olan madenciliği seçtim.
tüm müslüman ve türk aleminin kurban bayramı mübarek olsun.... hayırlara vesile olması dileğiyle....
Türk-İslam aleminin kurban bayramını tebrik ederim......MEHMET NECİP ALIŞKAN....Madenci-Öğretmen
Sevgi ve mutluluk dolu nice bayramlar dileklerimle, Kurban Bayramınız kutlu olsun.
Hakkı ELBİR
Tüm Müslüman Alemin Kurban Bayramı Mubarek Olsun..
[B][COLOR="DarkRed"]Maden Yüksek Mühendisi
Değerli Madenciyi Formu yöneticiler ve tüm üyeler okuyanlar, Maden ile alakalı tüm Şirketlere seslenerek hepinizin mübarek olan Kurban Bayramınızı kutlar, ve bir an önce Hükümetimizin en acil şekilde Madencilik Sektörüne yeni imkan ve vizyon getirmesi dileği ve isteği ile Bayramınız kazasız belasız ailelerinizle geçirmenizi dilerim.
Selam Saygılar
Seyit Küçük, Istanbul
Mining in Turkey Gepart Maden
tüm madenci arkadaşlarım ve müslüman dünyasının kurban bayramı hayırlı ve kutlu olsun
Tüm madencilik camiasının;ekmeğini taştan çıkaran; madene gönül ve emek veren meslektaşlarımızın ve ailelerinin kurban bayramları mübarek olsun....
tüm müslüman ve türk aleminin kurban bayramı mübarek olsun.... hayırlara vesile olması dileğiyle....