İyi bir insan oldugunu duydum.. Allah ona Cuma gibi Mübarek bir gunde vefat etmeyi nasip etmiş. Allah mekanını cennet etsin. Çok kişiye ekmek parası kazanma ımkanı saglayan kuruluşlara imza atmış..
Saygılar
Kayseri Barsama eşrafından, Oreks Madencilik Ltd. Şti. ve Or-Metal Ltd. Şti’nin kurucusu, madenciliğin duayenlerinden sn. Hamdi ORAL 06.11.2009 Cuma günü vefat etmiştir.
Cenazesi 07.11.2009 Cumartesi günü tarihinde Marmara Üniversitesi İlahiyat Camiinden öğleyin kılınacak cenaze namazına müteakip Karacaahmet Mezarlığındaki aile kabristanına defnedilecektir.
Merhuma rahmet, ailesi ve yakınlarına sabırlar dilerim. Madencilik camiasının başı sağolsun.
Konu sinan_dinler tarafından (06-11-2009 Saat 17:14 ) değiştirilmiştir.
İyi bir insan oldugunu duydum.. Allah ona Cuma gibi Mübarek bir gunde vefat etmeyi nasip etmiş. Allah mekanını cennet etsin. Çok kişiye ekmek parası kazanma ımkanı saglayan kuruluşlara imza atmış..
Saygılar
[B][COLOR="DarkRed"]Maden Yüksek Mühendisi
öğrenci dönemimde yeraltı stajımı oreks madencilik yahyalı çinko-kurşun işletmesinde yaptım. Hamdi bey'le tanışma fırsatım olmadı lakin çok kişiye iş imkanı sunduğunu gördüm. Bir kayserili olarak merhuma allah' tan rahmet, ailesinede sabır diliyorum.
İlk işyerim, ilk işverenim Oreks Madencilik, ve Patronu Hamdi Bey mekanın cennet olsun, inşallah.
Ailesine sabır ve başsaglıgı diliyorum.
Madencilik camiasının başı sağolsun...
Hamdi Bey in madenciliğe başladığı zamanları ve ülke madenciliği için ortaya koyduklarını dinledikten ve gördükten
sonra gerçekten tırnaklarıyla kazıyarak bugünlere geldiğini söylemek gerekli.
Kurşun-çinko sektöründe yaptığı yatırımlarla Kayseri, Niğde ve Çanakkale'de birçok kişiye iş imkanı sağlamıştır.
Site Yöneticisi