Toplam 5 Sayfadan 5. Sayfa BirinciBirinci ... 3 4 5
Toplam 114 sonuçtan 101 ile 114 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: KPSS Hakkında Sorularınızı da Burada Paylaşın

İndirilme
    0
    Uploads
    0

çok teşekkür ederim umarım alımlar çok olurda benim hepimiz atanırız buda bizim umut dünyamız işte

İndirilme
    0
    Uploads
    0

merhaba ben maden müh 3. sınıf öğrencisiyim 2012 kpss ye giricem, 2013 haziranda mezun oldugum zaman atanma şansım varmı? veya mezun olduktan sonra kaç kere atama yapılır? şansım nedir?
    bir sorum daha olucak..
    devlette çalışmak için askerliğimizi yapmış olmamızmı gerekiyor?

ılıcalı44 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İndirilme
    1
    Uploads
    0

Alıntı kağan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba ben maden müh 3. sınıf öğrencisiyim 2012 kpss ye giricem, 2013 haziranda mezun oldugum zaman atanma şansım varmı? veya mezun olduktan sonra kaç kere atama yapılır? şansım nedir?
    bir sorum daha olucak..
    devlette çalışmak için askerliğimizi yapmış olmamızmı gerekiyor?
    kpss lise ve önlisans gibi mühendisler içinde 2 yılda bir yapılıyor. ve 2 yıl geçerliliği var. bir sonraki sınav 2014 yılında olur.
    atamalar otomatiğe bağlandı. kasım ve mayıs alımları olmak üzere 2dönemde yapılacak.mesela 20mayıs gibi alım olursa alım ve açıklanma süreci derken göreve başlarken diploma(geçici mezuniyet belgesi) yetiştirme durumun varsa mayıs atamalarındada tercih yapabilirsin.

atamalar açıklanıp göreve başlayacağın sıra diplomanında yetişmiş olması gerekiyor. diğer durumda eksik evrak nedeni ile ataman gerçekleşmeyebilir.

devlet kpss için askerlik şartı istemiyor şimdilik. askere gitmeden ataman gerçekleşir ise daha sonrada askerliğini yapabilirsin.
    Konu ılıcalı44 tarafından (18-11-2011 Saat 18:53 ) değiştirilmiştir. Sebep: düzeltme
    Maden Mühendisi[/COLOR]
    Sabahları sağlıklı uyanıyor isek yapacağımız işler muhakkak vardır.
    Hiç hata yapmayan insan, hiçbir şey yapmayan insandır. Ve hayatta en büyük hata, kendini hatasız sanmaktır!...
    Sevmek insana cesur olmayı öğretiyor. Madenciliğe karşı sevgimiz daimi olsun...
    Başarının bedelini bir dönem için ödemeyenler başarısızlığın bedelini bir ömür boyu öderler.

İndirilme
    0
    Uploads
    0

bilgilendirdiğiniz için teşekkürler, 2013 mayısına büyük ihtimal diplomam yetişmeyecektir.. yani 2013 kasım ve 2014 mayıs ayındaki atamalar için şansım var doğrumudur?

ılıcalı44 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İndirilme
    1
    Uploads
    0

Alıntı kağan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bilgilendirdiğiniz için teşekkürler, 2013 mayısına büyük ihtimal diplomam yetişmeyecektir.. yani 2013 kasım ve 2014 mayıs ayındaki atamalar için şansım var doğrumudur?
    geçen yıl lise ve önlisans sınavı kasımda yapıldığı için kasım yerine aralık sonları belkide ocak ayında yapılmıştı. mayıs ataması yerine haziran ayı seçimlerinde sonraya alınmıştı. bu süreçlerde değişme olursa eğer mayıs 2013e yetişebilir.
    su anki durumu göre kasım 2013 ve mayıs 2014 ataması gibi görünüyor.
    su an için sen elinde gelenin en iyisini yap. belkide mayıs 2013 içinde bir sanş oluşabilir. moralini yüksek tut.
    Maden Mühendisi[/COLOR]
    Sabahları sağlıklı uyanıyor isek yapacağımız işler muhakkak vardır.
    Hiç hata yapmayan insan, hiçbir şey yapmayan insandır. Ve hayatta en büyük hata, kendini hatasız sanmaktır!...
    Sevmek insana cesur olmayı öğretiyor. Madenciliğe karşı sevgimiz daimi olsun...
    Başarının bedelini bir dönem için ödemeyenler başarısızlığın bedelini bir ömür boyu öderler.

İndirilme
    2
    Uploads
    0

mrb arkadaşlar. bende bu yıl girmeyi düşünüyorum sınava burada yazan bilgiler çok net ve anlaşılabilir.benim de bir kaç sorum olacak
    - kadrolu ile sözleşmeli müh arasında maaş farkı oluyor mu?oluyorsa ne kadar?
    -öğretmenler ilk atandıklarında bir yıl stajyer oluyorlar ve eş veya özel durumdan dolayı atama isteyemiyorlar. mühendisler içinde stajyerlik sözkonusu mudur?

site yönetici ramazan abi çok tşkrler aradığım bilgilerin çoğunu burada buldum eline sağlık.

Rmzn_Crm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İndirilme
    1
    Uploads
    0

Rica ederim adaş...

maaş farkı var..az da olsa, bir sene asalet beklersin
    [B][COLOR="DarkRed"]Maden Yüksek Mühendisi

mühendis_44 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İndirilme
    0
    Uploads
    0

Ramazan Bey 2012 yılında kaç maden mühendisi atanacak bilginiz var mı acaba?

İndirilme
    0
    Uploads
    0

merak ettiğim diğer bi husus da ingilizceyle alakalı. kpss ye girip gerekli puanı almamız yeterlimi atanmak için? yoksa kpds veya başka bi sınava girmemiz de gerekiyormu?

İndirilme
    3
    Uploads
    0

En fazla 80 kişi alırlar diyordu Başkanımız emekli olan ve vefat eden maden mühendislerinin yerine alınacak yeni bi yer yok. Yılda 5000 e yakın kişi sınava giriyor ihtimali siz düşünün

İndirilme
    0
    Uploads
    0

bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim. Ancak benim sorum farklı ben ingilizce sınavına girmemiz gerekiyomu bunu merak ediyorum.

İndirilme
    0
    Uploads
    0

Merhabalar, bilgiler çok faydalı şimdiden teşekkürler...Bende 3.sınıf öğrencisiyim..Her yıl olan kpss yani A kadro bizim için daha mı iyidir yoksa B kadro mu? A ve B nin faklılıkları hakkında bilgilendirirseniz çok sevinirim, Tekrar teşekkürler..

İndirilme
    0
    Uploads
    0

Herkese kolay gelsin.Bu sene bir aksilik olmaz ise maden müh. bölümün den mezun olacağım Okul ile beraber kpss çalışmayı da düşünüyorum.Tek yıllar da genel olarak müh. ataması olmuyor bildiğim kadarıyla.Bu sene alacağım puan bir daha ki sene de geçerli olur mu. İlginize teşekkür ederim.

İndirilme
    0
    Uploads
    0

merhaba, sayfaları teker teker okuyamadım, sorumu cevaolandırırsanız sevinirim;

mühendisler 2 yılda bir kpss ye girip oradan ana bilimdalları ilgili bölümlere girebilmekte. peki diyelim ki 2015 veya 2017 ' de girilecek sınavlara girmemizi tavsiye edermisiniz? yani 4 yıllık mezun olarak sadece genel kültür genel yetenek bölümlerini cevaplandırarak iyi kadrolara girebilir miyiz.
    örneğin sgk belediyeler vs.
    kısacası alımlarda maden mühendisi alımı olmayan yerlere 2015 - 2017 - 2019 vs sınavlara girerek başvuru yapabilirmiyiz ve yapabiliyorsak sadece genel kültür genel yetenek oturumuna girmek yeterli olur mu?

Toplam 5 Sayfadan 5. Sayfa BirinciBirinci ... 3 4 5