Toplam 5 Sayfadan 3. Sayfa BirinciBirinci 1 2 3 4 5 SonuncuSonuncu
Toplam 114 sonuçtan 51 ile 75 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: KPSS Hakkında Sorularınızı da Burada Paylaşın

Rmzn_Crm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İndirilme
    1
    Uploads
    0

Bir arkadaş soru sormuş ozel mesaj olarak ona yazdıgım cevap...

___Bunlar hakkında sayfamızda coook bılgı var ama size anlatım yinede.. biz B ye giriyoruz ve ıkı yılda bır yapılır.. Şimdi bu sene 2009 kpss gecti seneye 2010 var.. 2010 kpss devletin b grubu kadrolarına eleman aldıgı sınavdır. yanı memur sınıfında ınsanları bu sınav sonucunda almış oldukları KPSS3 adı verıgımız puan yuru ile atar. ancak 2011 de yapılacak olan sınava.. egitimciler, saglıkcılar ve A kadro dusunen (uzmanlık, uzman yardıncılıkları, denetcilik v.s) kişiler girer. Bu sınava sen giremezsın dıye bir sey yok mezun oldu isen girip A kadrolara da başvuru yapabılırsın. Bu kadrolarda KPSS3 dedıgımız puan ıstenmez.. Neden dersen bu puan şöleydir. Genel Kultur ve Genel Yetenekten yapmış oldugun toplam neti 0,5 ile çarparlar ve uzerıne yaklaşık 34 ile 40 arasında değişen taban puanına ekleyıp sana gonderırler. A kadrolarda istenen puan turlerı Kpss5, Kpss7 vs. vs. her hangi bir puan turu olabılır. Bunlar neden hesaplanır dersen. Mesela Çalışma Bakanlışı İş teftiş kurlu uzman yardımcısı alacaksa Genel Kultur, Genel yetenek, hukuk ve ingilizce netlerinın kullanılarak hesaplandıgı bır puandır. yada İMKB yanı borsa uzmaan yardımcısı alacak bu da iktisat, işletme, hukuk, maliye, gk, gy gibi bir cok branşatn yaptın netlerin belli katsayılar ile çarpılarak elde edilen puandır. Bu puanlar KPSS01 den başlar KPSS120 ye kadar bir suru ceşittir. Anlıyacagın devlet B sınıfı kadrolarına ıkı ılda bir yapılan sınavla eleman alır. A sınıfı kadrolar ise kurumların genelde alınan puanlarla mulakata cagırıp kişileri birde kendileri sınava tabıı tutarak kabul ettigi sınavdır. Kaç puan almamız lazım bu sınavlardan dersenız. B kadro için o seneki başarıya baglı ama şunu alın atanın dıyebılecek yetkım yok. ne kadar yuksek alırsanız o kadar sizin acınızdan ıyı olur.

Saygılar..___
    [B][COLOR="DarkRed"]Maden Yüksek Mühendisi

İndirilme
    0
    Uploads
    0

Standart maden mühendisi kpss

arkadslar maden mühendisi olarak kpss giren arkadaslar hangi yayınlardan hazırlandınız nasıl hazırlandınız

İndirilme
    0
    Uploads
    0

ben ihtiyaç yayınlarının setini aldım bu kpss işinde ihtiyaç yargı ve yanılmıyorsam bilgi yayınları işi önde götürüyor lise bilgilerinizi hala unutmadıysanız konu anlatımlı set yanında soru bankaları ve deneme fasiküllleri almanızı öneririm(tabii bende ilk defa gireğim ama) yok sıfırdan başlayacağım diyosanız geç kalamdan bir dersaneye yazılmanızı tavsiye ederim...

bende şunu sormak istiyorum soruların puanlandırılması nasıl oluyor standart sapma var mı ve sözleşmeli atandıktan sonra kadroluya geçiş nasıl oluyor ve kadrolu atandıktan sonra eğer ki açılırsa başka bir yere tayin hakkı istersek öncelik bizde mi oluyor....

saygılarımla.....

İndirilme
    1
    Uploads
    0

ihtiyac ve yargı işi goturuyor.. standart sapma tabıkı var normalde 120 net yapsan 60 puan gelır 40 da taban gelır.. ama 100 net yapan 50 puan netlerın getırır. yaklaşık 38 puanda standart sapmadan etkılenerek hesaplanmıs taban puan eklenır eder puanınız 88 yanı 20 net daha yapsan 10 paun daha gelecektır.. edecek 98... ancak 100 tam puan gelır ful yaptıgınızda sizin 100 ıle 120 arasında yaptıgın 20 net sıze 10 paun getırırken 2 puanda standart sapmadan puan getırır yanı normalde 10 gelmesı gerekırken 12 puan gelır 20 nete ıccık karışık oldu ellam ama olsun.. sözleşmeli iken her kadrolu alımda tercıh edıp atandıgınız an kadroluya gidebilirsiniz.. ama sozleşmeli iken kadroya geçiş sıkıntılıdır her zaman.. kadrolu ıken tercıh yapıp başka bir kadroluya gecmek ıstersenız.. en az 6 ay istifa edıp beklemenız gerek kı başka kadrolu tercıh yapabılesınız.. sen kadrolusun dıye senı başka yere gonderırken oncelık verme olayı yok yanı.

umarım acıklayıcı olmustur.. saygılar

İndirilme
    0
    Uploads
    0

sağolasın abi doğru biraz karışık oldu ama anladım sayılır burada bilgilerinizi paylaştığınız için teşşekür ederim bilgi saklayanlar utansın o bilgiler ellerinde patlasın bu biraz ağır oldu ama işin komik bölümü tabiiki....

İndirilme
    0
    Uploads
    0

memurlar.net adresine ekim 22 de üye oldum msj yazamıyorum 5 günde geçti üzerinden ama javadada problem yok acaba neden cevaplaya tıkladığım zaman karşıma hiç bişey çıkmıyo bunun nedeni ne olabilir acaba fikri olan var mı....

İndirilme
    1
    Uploads
    0

Devlet Su İşleri, İstanbul, Ankara ve Erzurum olmak üzere KPSS/6 alımında 3 Adet Maden Müh. daha alacaktır.. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun...

Kaynak

İndirilme
    1
    Uploads
    0

KPSS 2009/6 Atamasında Alınan Maden Mühendisleri

3962381 DEVLET SU İŞLERİ GN.MD. MÜHENDİS( ANKARA Merkez)

3962415 DEVLET SU İŞLERİ GN.MD. MÜHENDİS( ERZURUM Taşra)

3962419 DEVLET SU İŞLERİ GN.MD. MÜHENDİS( İSTANBUL Taşra)

3963141 KARAYOLLARI GN.MD. MÜHENDİS( KAYSERİ Taşra)

3963179 KARAYOLLARI GN.MD. MÜHENDİS( VAN Taşra)

3964269 TÜRKİYE KÖMÜR İŞLETMELERİ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MÜHENDİS( ÇANAKKALE Taşra)

3964271 TÜRKİYE KÖMÜR İŞLETMELERİ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MÜHENDİS( MANİSA Taşra)

TÜRKİYE TAŞKÖMÜRÜ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MÜHENDİS( ZONGULDAK Merkez)

3964289 TÜRKİYE TAŞKÖMÜRÜ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MÜHENDİS( ZONGULDAK Merkez)

3964295 TÜRKİYE TAŞKÖMÜRÜ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MÜHENDİS( ZONGULDAK Taşra)

3964325 ULAŞTIRMA BAKANLIĞI MÜHENDİS( ANKARA Merkez)

Toplamda 16 kişi

İndirilme
    0
    Uploads
    0

şimdiden hayırlı olsun inşallah boş geçmeden kadroların hepsi dolar....

burada anlamadığım enerji ve tabii kaynklar bakalığının hiç mi ihtiyacı yok il özel idarelerinin hiç mi ihtiyacı yok jeoloji mühendisine ihtiyaç olan heryerde maden mühendisinede ihtiyaç vardır ama onlar bizim bakanlığa girebilirlerken bizim bakanlık kendi evladını almıyo resmen üvey evlat muamelesi görüyoruz fakat maaşını alan alıyo herhalukarda anlayan anladı....

İlkerUfukFİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İndirilme
    0
    Uploads
    0

Alıntı madenci_87 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdiden hayırlı olsun inşallah boş geçmeden kadroların hepsi dolar....

burada anlamadığım enerji ve tabii kaynklar bakalığının hiç mi ihtiyacı yok il özel idarelerinin hiç mi ihtiyacı yok jeoloji mühendisine ihtiyaç olan heryerde maden mühendisinede ihtiyaç vardır ama onlar bizim bakanlığa girebilirlerken bizim bakanlık kendi evladını almıyo resmen üvey evlat muamelesi görüyoruz fakat maaşını alan alıyo herhalukarda anlayan anladı....

Ben birşey anlamadım.Biri banada anlatabilir mi?

İndirilme
    0
    Uploads
    0

hayırdır neyi anlamadın....

İlkerUfukFİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İndirilme
    0
    Uploads
    0

anlayan anladı demişsin..maaşını alan alıyo her halükarda demişsin...falan filan birşeyler demişsin..bizim bakanlığımız varmış bize üvey evlat muamelesi yapılıyormuş..Bizim bakanlık ne?...Bizim bakanlığa girenler kimler?...gizli kapaklı neler dönüyo bizim haberimiz yok?...anlayan anlıyoda ben neden anlamıyorum?

anlayan anlamıştırda ben söylediklerinden birşey anlamadım..benim için biraz daha açabilirmisin diyorum...

İndirilme
    0
    Uploads
    0

öncelikle msjımda falan filan tarzında bir yazı yazmadım bu tür düşünceleri kendinize saklayın 2009/6 kpss alımında enerji ve tabi kaynaklar bakanlığına kaç kişi alınmış ona bakın derim bizim bakanlık lafından ne anladınız onuda ben merak ediyorum heralde benim olacak değil bizimle ençok alakası olan bakanlık değil midir enerji ve tabi kaynaklar bakanlığı hangi kelimeyi kullanmam gerekiyor bizim bakanlığa üstüne basa basa söylüyorum bizim bakanlığa bizden başka her daldan mühendis alınıyorda bizden niye alınmıyor siteminde buldum anlamadınız yaa ayrıca gizli kapaklı işler dönüyor diye bişey söylemedim o işin anlamadığınızdan anlaşılıyor gerçi ama neyse bizim haberimiz olmadan dediğinize göre siz biliyorsunuzdur neden maden mühendislerin bizim bakanlığa alımının olmadığını maaşını alanda odadır bizim hakkımızı savunacak bizim mesleki çalışma alanlarımızı genişletecek olan bir kuruluştur ve görevlerini ne kadar iyi yaptıkları ortadadır ama dediğim gibi hala maaşlarını almakta keyiflerini bozmamaktadırlar daha anlaamdığınız bişey varmıydı....

ender_maden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İndirilme
    0
    Uploads
    0

ya sayın forum başkanı ben de kpss ye gırmeyı dusunuyorum ama devlete girdikten sonra askere gıtmem gerekecek o zaman devlet ne yapmakta ızın mı verıyo ısten mı cıkarıoveya almıo mu

İndirilme
    1
    Uploads
    0

Delikanlı Bende devlete girdikten sonra askere gittim. Seni işten cıkarmaz ucretsiz izin verir.. Kac aysa askerligin bitirince gelir ben bitirdim deyip teskerenle başvurur geri başlarsın ırahat ol sen hele gir atan gerisi kolay...

Saygılar

İndirilme
    0
    Uploads
    0

Standart 2010 kpss

2010 yılındaki b grubu (kpss/3 sınavı için) ne zaman başvuruda bulunmamız gerekiyor ve sınav ne zaman?

İndirilme
    1
    Uploads
    0

Mayıs gibi oluyor başvurular hazıran sonunda da sınav olur yada temmuz başı.. Daha cok erken başvurular ıcın siz calışmaya başlayın zaten başvurular yapılacagı zaman haber edilir.

Saygılar

İndirilme
    0
    Uploads
    0

Standart 2010 kpss ile ilgili

ben 2002 yılı mezunuyum. 2002 yada 2003 'de girmiştim. düşük aldım diye bir daha çalışmayıp girmedim. şimdiye kadar hep özelde çalıştım. yaş 30 oldu, benim merak ettiğim birkaç sorum var.
    1. memuriyette yaş sınırı var mı? kaç yaş sınır oluyor?
    2. şimdi çalışıp 2010 kpss'ye girmek istiyorum. hangi yayınları önerirsiniz?
    3. 657 olmak içi sadece c.tesi sabah oturumu yeterli mi?

saygılar

İndirilme
    1
    Uploads
    0

Arkadaşım yazdıgın soruların cevapları bu başlık altında bulunmaktadır..

Saygılar

İndirilme
    0
    Uploads
    0

Alıntı DELPHIN2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben 2002 yılı mezunuyum. 2002 yada 2003 'de girmiştim. düşük aldım diye bir daha çalışmayıp girmedim. şimdiye kadar hep özelde çalıştım. yaş 30 oldu, benim merak ettiğim birkaç sorum var.
    1. memuriyette yaş sınırı var mı? kaç yaş sınır oluyor?
    2. şimdi çalışıp 2010 kpss'ye girmek istiyorum. hangi yayınları önerirsiniz?
    3. 657 olmak içi sadece c.tesi sabah oturumu yeterli mi?

saygılar
    1- yaş sınırı yeni bir düzenleme ile kalktı yani yaşınızda sorun yok

2- benim bildiklerimi söyleyeyim ihtiyaç bilgi ve yargı yayınları iyi diye biliyorum

3- evet sadece o yeterli ama cumartesi öğlen ing sınavınada girmenizi tavsiye ederim pazar günkü sınavlarda daha çok A grubu isyetenleri ilgilendiriyor....

-
    İndirilme
    2
    Uploads
    0

Alıntı ender_maden Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya sayın forum başkanı ben de kpss ye gırmeyı dusunuyorum ama devlete girdikten sonra askere gıtmem gerekecek o zaman devlet ne yapmakta ızın mı verıyo ısten mı cıkarıoveya almıo mu
    İzinli sayılıyorsunuz.

İndirilme
    1
    Uploads
    0

Standart KPSS 2009/6 Açıklandı.. Kadrolara Kaç Puanla Girildiği..

3962381 DEVLET SU İŞLERİ GN.MD. MÜHENDİS ANKARA Merkez 1 0 88.689 88.689

3962415 DEVLET SU İŞLERİ GN.MD. MÜHENDİS ERZURUM Taşra 1 0 80.032 80.032

3962419 DEVLET SU İŞLERİ GN.MD. MÜHENDİS İSTANBUL Taşra 1 0 81.960 81.960

3963141 KARAYOLLARI GN.MD. MÜHENDİS KAYSERİ Taşra 1 0 83.242 83.242

3963179 KARAYOLLARI GN.MD. MÜHENDİS VAN Taşra 1 0 79.936 79.936

3964269 TÜRKİYE KÖMÜR İŞLETMELERİ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MÜHENDİS ÇANAKKALE Taşra 1 0 81.103 81.103

3964271 TÜRKİYE KÖMÜR İŞLETMELERİ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MÜHENDİS MANİSA Taşra 1 0 83.027 83.027

3964287 TÜRKİYE TAŞKÖMÜRÜ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MÜHENDİS ZONGULDAK Merkez 1 0 79.292 79.292

3964289 TÜRKİYE TAŞKÖMÜRÜ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MÜHENDİS ZONGULDAK Merkez 1 0 78.259 78.259

3964295 TÜRKİYE TAŞKÖMÜRÜ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MÜHENDİS ZONGULDAK Taşra 6 0 78.787 79.774

3964325 ULAŞTIRMA BAKANLIĞI MÜHENDİS ANKARA Merkez 1 0 88.244 88.244

İndirilme
    0
    Uploads
    0

Bende 2010 da kpss ye girecem memurluk için ... okurken calısmayı düşünüyorum.olursa güzel olur... ilerde de meslegımı yapmak için gerekli her yere basvururum....
    Gelecek için tırnaklarımızla kaza kaza

ŞİMŞEKLER GRUBU ----ADANADEMİRSPOR

falcon16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İndirilme
    0
    Uploads
    0

Mrb. arkadaşlar kpss de yabancı dile de girince 3 puan yerine 4 puanımız mı oluyo ve kpss de dile girmeyp ayrıca kpds ye girmek arasnde ne fark war

tunnel_engineer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İndirilme
    0
    Uploads
    0

at

2008 kpss sonrası yapılan atamalar..umarım işinizi görür..

http://rapidshare.com/files/33187325..._alim.xls.html
    ZaR aTMaM $aNSa iNaNMaM. oRTaDa ßiR $aNs VaRSa oNuDa Ben yaraTıRıM...!

Toplam 5 Sayfadan 3. Sayfa BirinciBirinci 1 2 3 4 5 SonuncuSonuncu