Toplam 5 sonuçtan 1 ile 5 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Neresinden Başlamalı?

İndirilme
    0
    Uploads
    0

question Neresinden Başlamalı?

merhaba sevgili forum üyeleri,

maden müh. okumaktayım, bildiğiniz üzere netcad ile ilgili eğitim belgeleri internette çok az ve madencilik üzerine hazırlanmış kapsamlı bir dökümana şu ana kadar rastlamadım.

Bu programı kullanmaya nasıl başlamalıyım? Örnek dosyalar ile yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkür ediyorum..

İndirilme
    0
    Uploads
    0

evet arkadaşlar bir yerinden başlayamadık hala biriniz yardımcı olursa seviniriz.

İndirilme
    0
    Uploads
    0

bence netcad değilde autocad kullanman daha yararlı olcağını düşünüyorum. Bir çok şirket autocad bilen eleman arıyor ve autocad programı hakkında daha çok bilgiye erişeceğini düşünüyorum.

İndirilme
    0
    Uploads
    0

Bende NetCAD yerine AutoCAD' i birincil olarak tavsiye ederim. Gerçi birbirine çok benzer programlardır. İmkanınız varsa ikisini de öğrenin. Hatta Mapİnfo, ArcGIS gibi programları da öğrenmenizi tavsiye ederim. Ama "ilk hangisini öğreneyim" derseniz size AutoCAD öğrenin derim.
    Sinan DİNLER
    Mad. Müh.
    sinan.dinler@gmail.com

İndirilme
    1
    Uploads
    0

Bahsettiğiniz sorunun cevabı sizde. Neresinden başlarsanız başlayın gerisi gelir. Sitede belirli konularla ilgili netcad videoları mevcut. Ben autocad ve Netcad içinde bir paftayı sayısallaştımaktan başlamıştım işe. Sonra bu saısallaşmış paftanın üzerine noktaları atmak. Birleştirerek bir alan oluşturmak. Koordinatlarını yazdırmak. Grid oluşturmak vs... bi yerden sonra gerisi gelir. Autocad konusundada netcad konusunda da elimden gelen yardımı gösteririm.

Saygılarımla...