Toplam 25 sonuçtan 1 ile 25 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Teknik Nezaretçilik Belgesi

merve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İndirilme
    2
    Uploads
    0

Standart Teknik Nezaretçilik Belgesi

Ben kasımda teknik nezaretçilik seminerine katılcam inşallah.Ama eylülde sınava giren arkadaşlarım gözümü çok korkuttu zor soruluyormuş sınavda sanırım.Baya bi zorlandığını söledi arkadaşım.Teknik nezaretçilik belgesini alan arkadaşlarımdan bu konuda beni aydınlatmaları için yardım istiyorum.Bu sınav gerçekten bu kadar zor mu?bir de sınava nasıl hazırlanıyım yani not mu tutayım yoksa kitaptan altını çizmem yeterli olur mu?

-
    İndirilme
    2
    Uploads
    0

Alıntı merve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben kasımda teknik nezaretçilik seminerine katılcam inşallah.Ama eylülde sınava giren arkadaşlarım gözümü çok korkuttu zor soruluyormuş sınavda sanırım.Baya bi zorlandığını söledi arkadaşım.Teknik nezaretçilik belgesini alan arkadaşlarımdan bu konuda beni aydınlatmaları için yardım istiyorum.Bu sınav gerçekten bu kadar zor mu?bir de sınava nasıl hazırlanıyım yani not mu tutayım yoksa kitaptan altını çizmem yeterli olur mu?
    Merve, gözün korkmasın hiç, bundan önceki sınavlarda başarı oranı çok yüksekti, genelde % 85-90 civarı başarı vardı diye hatırlıyorum. bu sınava kaç kişi girdi bilmiyorum ama başarı % 50 civarı galiba..
    Eğitimlerde anlatılanları iyi dinlersen ve dersleri iyi takip edersen başarılı olmaman için bir neden yok.
    Sınavda da hiç heyecanlanma, soruları, şıkları çok dikkatli oku ve cevabını ondan sonra ver, hiç acele etme..

İndirilme
    2
    Uploads
    0

teşekkür ederim hakkı bey ama eylüldeki sınavda başarı oranının neden bu kadar düştüğünü gerçekten merak ettim şimdi...

wxza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İndirilme
    0
    Uploads
    0

Merhaba ben eylülde eğitime katıldım.Hatırladığım kadarıyla 84 kişilik bir katılım oldu ve 41 kişi sınavı kazandı.Başarı oranının düşük olmasına bende çok şaşırdım. Kazananlardan biri olarak söyleyeceğim derslere katılın arkadaşlar. Ne anlatılıyorsa o soruluyor.Çoğu eğitmen derste soru gelebilecek yerleri not aldırıyor.Kitabın ilk 50 sayfasına çok iyi çalışın. Eski sınav soruları gelir son gün. Sorulara bakın fakat çok fazla o sorulara güvenmeyin. Son sınav gerçekten zordu. Şaşırtmalı soru soruyorlar. Soruları dikkatli okumanızda yarar var. Kasımda girecek arkadaşlara şimdiden başarılar diliyorum.
    Konu wxza tarafından (21-09-2009 Saat 23:39 ) değiştirilmiştir.

İlkerUfukFİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İndirilme
    0
    Uploads
    0

Bende kasım ayında seminere katılacaklardan biriyim.Sınavın zorluğu kolaylığı hakkında bir fikrim yok.Ancak 84 kişilik katılımda 41 kişinin başarılı olmasını normal ve olması gereken ortalama olarak görüyorum.Sonuç olarak bir sınav yapılıyorsa anlamı olmalı.Sınavlar adayları test etmek ve nihayetinde elemek için yapılır.
    Kendi adıma; hala öğrencilik döneminde olsam hiç korkmazdım,şimdi ise motivasyonum nasıl olur o ara kestiremiyorum.Üzerine yoğunlaşabilirmiyim bilemiyorum.
    Seminere katılacak arkadaşlara başarılar diliyor,herkes için hayırlısını istiyorum.

Site Yöneticisi - Maden Mühendisi MiNeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İndirilme
    18
    Uploads
    19

Sınavda başarı oranın düşmesini bence etkileyen soruların değişmesi olabilir. Sorular değişmedi ise zaten odanın yakınındaki bir kırtasiyede sorular satılıyor ve herkes oradan temin ediyordu. Bizim aldığımız zamanda 80 kişiden 70 kişi rahat geçiyordu. Şidi oranın düşmesi bu gruptakilerde soruların değişmiş olmasını aklıma getiriyor. Yada katılım düşük olabilir.
    Sosyal Medyada Lütfen Bizi Takip Edin !!!
    Youtube Kanalımız (İngilizce) : https://www.youtube.com/user/madenforum/
    Youtube kanalımız (Türkçe) : https://www.youtube.com/channel/UCAt...EbGn5AoITEYhw/
    Facebook Hesabımız : www.facebook.com/madenrehberi/
    Twitter Hesabımız : www.twitter.com/madenciyim/

-
    İndirilme
    2
    Uploads
    0

Alıntı MiNeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sınavda başarı oranın düşmesini bence etkileyen soruların değişmesi olabilir. Sorular değişmedi ise zaten odanın yakınındaki bir kırtasiyede sorular satılıyor ve herkes oradan temin ediyordu. Bizim aldığımız zamanda 80 kişiden 70 kişi rahat geçiyordu. Şidi oranın düşmesi bu gruptakilerde soruların değişmiş olmasını aklıma getiriyor. Yada katılım düşük olabilir.
    wxza rumuzlu arkadaşımızında dediği gibi dersleri çok iyi takip edin, hem sınavda başarılı olmak hemde iş yaşamınızda sıkıntıya düşmemek için..çünkü anlatılanlar konuların özeti ve can alıcı noktaları.

Miner arkadaşımızın önerdiği soruları hiç tavsiye etmem, çünkü; o tamamen kırtasiyecinin para tuzağı...ordaki soruların büyük bir bölümü bu sınavın soruları değil, geri kalan sorulardan bazılarının ise cevapları yanlış, buda sizleri yanıltabiliyor..

İndirilme
    0
    Uploads
    0

Teşekkür ederim Miner ve Helbir rumuzlu büyüklerim..Şimdi benim kafam karıştı,sınavda çıkacak soruları tam olarak nerden temin edebilirimAçık adres verebilirmisiniz mesela?Dersleri takip ederiz,konuların özetlerini ve can alıcı noktaları kaparız ama yinede sorular şöyle bi köşede bulunsun diye soruyorum

irfansayar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İndirilme
    0
    Uploads
    0

Arkadaşlar kırtasiyede satılan soruları unutun.ayağınıza bile getirseler elinizin tersiye itin.çünkü bu eğitimi anlayıp sınavı yine hakkınızla geçmek zorundasınız.çünkü eğer bu mesleği yapacaksanız ömrünüzün sonuna kadar bu eğitimde alacağınız bilgiler size ışık olacaktır.zaten o 41 kişiyle aynı dili konuştuğumuza inanıyorum.soruları bulayım diyen diğer kişiler zaten sınavı kazanamadılar.eylül ayında başarının düşmesi tatil rehaveti başka bişey değil.

Site Yöneticisi - Maden Mühendisi MiNeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İndirilme
    18
    Uploads
    19

Öncelikle helbir ve irfansayar a yorumlarından dolayı teşekkür ederim. Ancak bende teknik nezaretçi belgesi almış birisi olarak söylüyorum. Öncelikle oradaki soruların çoğu çıkmıştı, cevaplar evet yanlıştı ama katılanlar sorulara bakıp ders notlarından cevaplarını bulmuştu. Soruları alanlarında hepsi sınavı geçmişti. Ancak ;

• Oradaki soruları alsanız dahi çok iyi çalışmanız gerekir vede kursa katılımınız şarttır. Çünkü kursa katıldıktan sonra deftere ne yazacağını dahi bilmeyen meslektaşlarımızı sitemizde de görüyoruz.
    • Başınıza hukuki bir durum geldiğinde neler yapacağınızı sadece bu kursta bulabilirsiniz.Can kulağı ile anlatılanları dinleyip aklınıza takılanları sormanız faydanıza olur.
    • Ben o soruları almayıp sadece dersi dinleyerek, hatta tekrara bile gerek duymadan geçenlerden biriyim. Yani dersi derste dikkatli dinlerseniz zaten bu tip şeylere ihtiyacınız olmayacaktır. Zaten gerekli her türlü bilgi veriliyor.
    Sosyal Medyada Lütfen Bizi Takip Edin !!!
    Youtube Kanalımız (İngilizce) : https://www.youtube.com/user/madenforum/
    Youtube kanalımız (Türkçe) : https://www.youtube.com/channel/UCAt...EbGn5AoITEYhw/
    Facebook Hesabımız : www.facebook.com/madenrehberi/
    Twitter Hesabımız : www.twitter.com/madenciyim/

İndirilme
    0
    Uploads
    0

yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim..Fakat benim yazdığım yukarıdaki son mesajım tamamen şaka amaçlıydı..toputopu 5-6 gün eğitim değil mi?sınav bu 6 günde anlatılanlardan bir harman değil mi?buna rağmen çıkabilecek soruların peşinde koşmak acizlik değil mi?Gider alırız dersimizi,veririz sınavımızı Allah'ın izniyle

dissten - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İndirilme
    0
    Uploads
    0

merhaba bende eylülde yapılan sınava katılıp başarılı olanlardan biriyim .arkadaşında dediği gibi son gün bazı sorular gelecektir elinize hiç bakmayın o sorulara sınavla alakası bile yok sınavda başarılı olabilmeniz için dersi çok ii dinlemeniz gerekir. hocaların üstünde durduğu konular hem sınavda hemde meslek hayatımızda karşınıza çıkacak konulardırr.ilk gün kitaplar verilecek size seminer notlarıda bu kitaplardan biri 455 sayfacık oturup çalışmak için vaktiniz yok anlayacağınızz yapacağınız tek şey ders boyunca hocaları çok ii dinleyip üstünde durduğu konuların altını cizip evde bir tekrar sadece .. ayrıca soruları çok ii okuyun . ikilemde kalacağınız cevaplar olacak 4 şıklı sorular 2 şık arasında kalıyorsunuz oyüzden dersi ii dinleyin ve soruları ii okuyun
    seminere katılan hocaların hepsi çok kaliteli hepsi kendi branşlarında uzmanlaşmışlar ..ben kendi adıma çok şey öğrendim .. ders aralarında başlarından geçen olayları anlatıyorlar .bunlar çok daha önemli bence ..bizlerinde başlarından geçebilecek olaylar anlayacağınızz ..o yüzden dediğim gibi dersi çok ama çok ii dinleyinn ..

sınava girecek arkadaşlara başarılar dilerim... saygılarr..

İndirilme
    2
    Uploads
    0

cvplarınız için herkese teşekkür ediyorum benim panik yaptığım nokta eylülde başarının gözle görülür bir şekilde düşmüş olması yani soru tiplerini değiştirip artık elemeyi daha fazla yapacaklarını düşünmeye başladım.Benim derdim soruları nerelerden bulabilirim,nasıl kolay yoldan sınavı geçebilirim değil.Aksine daha fazla ne kadar yararlanabilirimdii!!!

İndirilme
    1
    Uploads
    0

Sorun edilecek bir sınav değil. Tam anlamıyla derslere katılım sağlayan her maden mühendisi üzerine düşerse sınavı rahatlıkla verir. Veremeyen neden bu kadar çok derseniz sadece üzerine düşmemişlerdir. Son gün gelecek sorulara bakmanın zararı olmaz faydası olur. Ama bu sorular çıkacak diye yaklaşırsanız bu yanlış. Arkadaşlarımızın dediği gibi dersler konularında uzman kişiler tarafından veriliyor ve ders işlenirken çıkabilecek yerler zaten anlaşılıyor.

Sınava girecek tüm meslektaşlarımıza başarılar diliyorum.

Saygılarımla...

İndirilme
    0
    Uploads
    0

şimdiden bu kadar hevesli ve meraklı olduğunuza göre söylenecek tek şey "Aramıza Hoş Geldiniz"

İndirilme
    2
    Uploads
    0

teşekkür ederimhoşbulduk...

İndirilme
    0
    Uploads
    0

bende aralığa alınan teknik nezaretçi sınavına katılacağım. merak ettiğim konu kaç tane soru var ve geçmek için kaç tanesinden başarılı olmak gerekiyor?cvblarınz için şimdiden teşekürler.

-
    İndirilme
    2
    Uploads
    0

Alıntı bahadir0638 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende aralığa alınan teknik nezaretçi sınavına katılacağım. merak ettiğim konu kaç tane soru var ve geçmek için kaç tanesinden başarılı olmak gerekiyor?cvblarınz için şimdiden teşekürler.
    Eğitimin sonunda pazar günü sınav yapılıyor.Sınavda 50 soru soruluyor, 35 ve üzeri soruyu doğru cevaplayan başarılı oluyor.Sınav test usulü ve sorular çoktan seçmeli..

İndirilme
    0
    Uploads
    0

teknik nezaretçilik belgesini mezun olanlarmı alabiliyor?

irfansayar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İndirilme
    0
    Uploads
    0

mezun olman ve odaya kaydının olması gerekiyor.

skadkyl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İndirilme
    0
    Uploads
    0

merhabalar...bu forumda yazılanları okuyunca şoke oluyorum...ve de inanamıyorum...ben 3. teknik nezaretçilik eğitimine katılmıştım ve bizim eğitim yanlış hatırlamıyorsam 3 ya da 4 günlük bir eğitimdi...ve sınav günü elbette bizim de elimize sınav soruları bir şekilde geçmişti. aşağı yukarı aynı sorular sorulmuştu...bir de derste eğer çok dikkatli dinlerseniz çıkacak soruları bile tahmin edebilirsiniz...ben öyleydim...bu soru kesin çıkar dediğim sorular çıkmıştı.....burada girecek olan arkadaşlara tek tavsiyem bütün derslere katılmaları ve dikatlice dinlemeleridir. bir de akşam üstü işlenen konuları şöyle bir okursanız daha faydalı olacaktır. heyecanlı olduğunuzu anlayabiliyorum arkadaşlar ama korkmanıza ve endişelenmenize hiç gerek yok diye düşünüyorum...tüm arkadaşlarımın da dediği gibi daha önce çıkmış sınav sorularını almayın ve KENDİNİZE GÜVENİN....başarılar diliyorum....

Maden Y. Müh.
    Şenay KADIKÖYLÜ

İndirilme
    0
    Uploads
    0

kazandıkdan kaç gün içerisinde veriliyor acaba?bi bilginiz varmı?

-
    İndirilme
    2
    Uploads
    0

bir hafta on gün içinde göndeririler herhalde....

İndirilme
    0
    Uploads
    0

saolun hocam herzaman yanımızdasınız...

İndirilme
    0
    Uploads
    0

odanın sayfasındaki: ''Sınavda Başarılı Olup Sertifika Almaya Hak Kazanların İsim Listesi'' ne benim ismimi yazmayı unutmuşlar, bugün yarın eklerler herhalde