Madenciyim ailesi olarak hepimizin başı sağolsun... Madencilik en zor mesleklerden biri...
Maden ocağında göçük: 1 ölü
Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde, maden ocağında meydana gelen zemin çöktü, 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
Şebinkarahisar Kaymakamı Bilal Bozdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçenin Uğurca köyü Tutak Dağı mevkisinde faaliyet gösteren özel bir şirkete ait maden ocağında, vardiya amiri maden mühendisi Deniz Tanrıöver (30) ile işçi Duran Tülay'ın (30) nortaj galerisi bölgesindeki panoların kontrolünü yaptığı sırada, kalaslarla kapatılmış ve üzerinde toprak bulunan altı boş zeminin çöktüğünü belirtti.
Çökme sonucu toprak altında kalan Tanrıöver ile Tülay'ın işçilerin yardımıyla çıkarıldığını ifade eden Bozdemir, ''Ancak mühendis Tanrıöver olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralı olarak Suşehri Devlet Hastanesine kaldırılan işçi Tülay'ın sağlık durumu iyi. Yaşanan bu kazadan dolayı oldukça üzgünüz'' diye konuştu.
Kaymakam Bozdemir, olayla ilgili soruşturma başlatıldığını kaydetti.
Madenciyim ailesi olarak hepimizin başı sağolsun... Madencilik en zor mesleklerden biri...
Sosyal Medyada Lütfen Bizi Takip Edin !!!
Youtube Kanalımız (İngilizce) : https://www.youtube.com/user/madenforum/
Youtube kanalımız (Türkçe) : https://www.youtube.com/channel/UCAt...EbGn5AoITEYhw/
Facebook Hesabımız : www.facebook.com/madenrehberi/
Twitter Hesabımız : www.twitter.com/madenciyim/
Güzel insan, doğru adam sevgili sınıf arkadaşımız hayata hep güler yüzle baktın ölümün bu kadar erken olması sana yakışmadı.....
Allahtan ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum....
Allah mekanını cennet eylesin. Görevi başında rızkı için çalışırken vefat etmiş. Allah taksiratını affetsin.. Aminnn
[B][COLOR="DarkRed"]Maden Yüksek Mühendisi
çalışmak ibadet, çalışırken ölmek ise şehadettir. başımız sağolsun!
Mübarek ay olan ramazan ayında vefat etti,Allah mekanını cennet etsin. Geride kalanlarınada sabır diliyorum.
Kendisine tanrıdan rahmet, kederli ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum. Kaza oluş şekli açısıyla oldukça basit bir kazadır. Zaten yer altı ölümcül kazaların hepsi çok basit nedenler sonucu olmaktadır. Bu tür kazaların olmaması için tecrübe, bilgi birikimi, eğitimin önemi bir kez daha ortaya çıkmıştır.
Olay haberde yazıldığı gibi gerçekleşmemiştir. Üretim panosunda çalışma alanını oluşturmak için oluklardan nakliye aldırmışlar.Daha sonra yukarı panoya kontrol etmek için çıkmışlar.Panonun askıda kaldığının farkına varmadan pano içinde yürümeye başlamışlar ve aniden ayaaklarını bastıkları yer çökmüş. Kendisine Allahtan rahmet acılı ailesine başsağlığı diliyorum. Seni hiç unutmayacağız DENİZ......
başımız sağolsun.allah ailesine ve tüm sevdiklerine sabır versin.
allahın rahmeti üzerine olsun.
Maden Mühendisi
Çimento Fabrikası
Hammadde Şefi
ALLAH mekenını cennet eylesin