mühendislikler çift yıllarda sınava giriyolar, mezun olmadan sınava girebilirsin, girdikten sonra 2 yıl geçerli, ama mühendislik memur olacam hedefiyle okunmaz, okunmamalı...
1-kpss 2 yılda bir olucak diye duymuştum bu sene olan buna dahilmi bir maden müh. adayı olarak girmem gerekn ilk kpss sınavı tarihi nezaman?
2-mezun olmadan snava girme şansım varmı ve aldığım sonuç kaç yıl geçerli?
yardımlarınzı için teşkkür ederim..
mühendislikler çift yıllarda sınava giriyolar, mezun olmadan sınava girebilirsin, girdikten sonra 2 yıl geçerli, ama mühendislik memur olacam hedefiyle okunmaz, okunmamalı...
Tahminin bu başlıgı gormussundur ancak.. Görmeme ıhtımalını dusunerek linkini atıyorum.. Burada yazılanları bir oku eksik varsa aklına takılan sor felan o zaman sor.. Tamam mı?
http://www.madenciyim.com/forums/sho...highlight=kpss
saygılar
[B][COLOR="DarkRed"]Maden Yüksek Mühendisi
@Rmzn_Crm şimdilik öğrenmem gereknleri öğrendim yardımın için teşekkür ederim.
@costanza memur olucam hedefiyle okuymuyor mühendis olmak hedefiyle okuduğumunda çalışabileceğim tüm alanları ve bunun için neler yapmam gerektiğini öğreniyorum...yorumun için teşekkür ederim![]()
memurluk dediğiniz şey sadece masa başı evrak işi değildir.
devlette memur olarak mühendislik de yapabilirsiniz, yani teknik hizmetler sınıfında olursunuz.
sizin bahsettiğiniz memurluk GİH sınıfı memurluk açılım genel idari hizmetlerdir.
fakat her ikisinin de tek bir ortak yönü vardır ki, o da şudur; devlette mühendislik yapmak için de mesajınızda kasdettiğiniz GİH sınıf memurluk için de KPSS şart.
algoritma.rezel şimdiden başarılar...
Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır.
M. Kemal Atatürk