50 görüntüleme var konu ya hiç bir arkadaşımızın fikri yokmu![]()
Hazırlık sınıfını zorda olsa bitirdim ve bu sene bölümüme başlıcam..Yeni başlyan bir arkadaşa tecrübeli abilerimiz-ablalarımız neler önerirler?Kaliteli bir eğitim ve donanımlı bir maden müh. olabilmek için başlangıcı iyi yapmam gerektiğini düşünüyorum ve tabiki bunun için sizlerin yardımına ihtiyacım var..Şimdiden herkeze teşekkür ederim...
50 görüntüleme var konu ya hiç bir arkadaşımızın fikri yokmu![]()
Benim bir fikrim var......
Fırsat buldukça sektörün içerisine gir, dersler konusunda söyleyecek bir sözüm yok ama haftasonları yakınlardaki ocaklara git bu işi yapan firmalarda ki mühendislerle irtibata geç. Teoriği zamanında pratiğe dökersen göremesende örneklersen kalıcı olur. Bu gün arakatlı göçertme yöntemi ile alakalı bir bilgiye ihtiyacım oldu kazak örmek ne kadar yabancıysa oda o kadar uzak geldi bana![]()
Şevketim ayıp ettin şimdi. Ara katlıyı Çahırhan linyit işletmesinde gormedımıydık biz ben mi yanlış hayırlıyorum....geri dönümlü üretim yontemi idi ama ara katıda vardı.. Degil mi? yanlışsam soyle![]()
[B][COLOR="DarkRed"]Maden Yüksek Mühendisi
Ben ne yazık ki çayırhan da yeraltı stajı yapmadım. Hanım yeraltı yapıyordu bende Cevher Hazırlama(çalışmayan lavvar). Bir defa 30 dk lığına yeraltına indim evet doğru ama hiçbirşeyi ilişkilendiremedim hayranlıkla seyretmekten. Klasik ayak gör gör birden mekanize bir işletme görünce arasına katına bakamamıştım![]()
yorumlarınız için teşekkür ederim niyetim 4 yılımı(inşallah uzatmadan bitirebilirim)staj yaparak dolu dolu geçirmek..Selçuk üniversitesinde okuyor konyada maden adına neler var açıkcası bilmiyorum ancak araştırıcam ve sizin önerinizi dikkate alarak sık sık ziyaret edicem...
algoritma.rezel gel kardeşim ugra yanıma bır konuşalım.. Konya DSİ de Maden Muh. im ben.. Senin ilacın bende ama bu abide çok konuşuyor demezsen![]()
Saygılar
[B][COLOR="DarkRed"]Maden Yüksek Mühendisi
oyle dermiyim hiç bensonra siz demeyinde
![]()
Konu algoritma.rezel tarafından (06-08-2009 Saat 11:15 ) değiştirilmiştir.
konyada maden adına ne mi var dedin ne ararsan var 3 sınıfa bi gel yazın teknik geziye çık veysel hocan hepsini tek tek anlatacak sana....
@madenci_87
daha ca bölüme başladım bir ön hazırlıkta yapmadım oyuzden nerede ne var bilmiyorumartık zamanla öğrenirim inşallah...
walla bnmde önümde zorlu bi hazırlık dönemi war inşallah bu sene atlarsam bahsettiginiz üzere ankarada nerelere gidebilirim ocaklara falan yardımcı olursanız sevinirim..