Toplam 5 sonuçtan 1 ile 5 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Teknik Nezaret İptali

İndirilme
    0
    Uploads
    0

Standart Teknik Nezaret İptali

Çalıştığım saha haricinde 1 adet mermer sahasında teknik nezaret görevi aldım. Ancak saha ile ilgili herhangi bir teknik inceleme ve teknik nezaretçi defteri yazımı gibi faaliyetlerim olmadı. Yani sadece teknik nezaretçi olarak gösterildim. 3 ay önce ise işten çıkarıldım fakat çalıştığım iş yeri çıkışımı bildirmemiş ve migem de hala teknik nezaretçi olarak çalıştığım görünüyor. 15 gün içinde bildirilmesi ve rapor vermem gerektiği söyleniyor. 3 aylık bir süre geçti. Şimdi ne yapabilirim ? Teknik nezaret görevimi iptal ettirmem halinde rapor vermem gerekir mi ? Ayrıca iş yerinin ceza alma durumu olur mu ?

İndirilme
    0
    Uploads
    0

Alıntı gesi bağları Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çalıştığım saha haricinde 1 adet mermer sahasında teknik nezaret görevi aldım. Ancak saha ile ilgili herhangi bir teknik inceleme ve teknik nezaretçi defteri yazımı gibi faaliyetlerim olmadı. Yani sadece teknik nezaretçi olarak gösterildim. 3 ay önce ise işten çıkarıldım fakat çalıştığım iş yeri çıkışımı bildirmemiş ve migem de hala teknik nezaretçi olarak çalıştığım görünüyor. 15 gün içinde bildirilmesi ve rapor vermem gerektiği söyleniyor. 3 aylık bir süre geçti. Şimdi ne yapabilirim ? Teknik nezaret görevimi iptal ettirmem halinde rapor vermem gerekir mi ? Ayrıca iş yerinin ceza alma durumu olur mu ?
    hatırlarmısınız geçen sen "teknik nezaretçi ücretini alamayan arkadaşlar" konulu bir topicte "işveren olarak rahatız, biri olmazsa biri olur" benzeri bir yazı yazmıştım nezaretçileri kastederek. Çoğu site müdavimi kurşun olup yağmıştı üstüme, aradan bir yıl geçti gelinen yeri yukarıdaki arkadaşımız özetlemiş!

Saha nerde onu biliyormusun bari arkadaşım? senin kendini eğitmek için verdiğin zaman, para, emek nerede? bu kadar ucuzmusun? senin canın, malın, istikbalin bu kadar ucuzmu?

Değerli odamızı ve değerli çalışanlarını tebrik etmek isterim, gösterdiğiniz gelişme takdire şayan! Önceden pek mümkün değildi "sadece teknik nezaretçi olarak gösterilmişim" demek! Başarılarınızın devamını dilerim. ii çalışmalar.

Bu arada hatırlayanlar için bilgi; bu sezon ocağı kapattım ve büyük zararlar ile cüzzi bir miktara devrettim. hamdolsun şahsıma bu kriz direk geçti. Bundan sonraki hedefim eğer başarabilirsem odamda asılı " EY TÜRK GENÇLİĞİ" diye başlayan yazıyı indirebilmek ve asla asmamış olanlar gibi günümüzün en iyi ticaret kolu olan "vatanı satma" üstüne çalışmak. Benim için zor bir hedef ama son seçimlerde gördükki ülkemde buna destek veriyor.

İndirilme
    1
    Uploads
    0

Bu forumda kimse düşüncelerinizden kaynaklı kurşun olup yağmadı üzerinize değil mi? Sizin için senelerdir kullandığınız üslup ve dile getiriş şekli normal olsa da bir çok üyemiz bunu yadırgadı. Demek istediklerinizi çok iyi anlıyor olsamda yüz yüze konuşmalarda sohbetlerde belki herkes sizi farklı anlayacak ve değerlendirecek kanısındayım.

Bu arada mesajınızda siyaset yapmamanız konusunda hassasiyet göstermenizi rica ediyorum.
    Saygılarımla...

-
    İndirilme
    2
    Uploads
    0

Alıntı gesi bağları Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maden Kanunu Uygulama Yönetmeliği madde 113 gereği MİGEM'e bir istifa dilekçesi ile birlikte, görev yaptığın döneme ait faaliyet bilgi formu ile sahanın son durumuna ilişkin öneri önlemleri içeren raporu vermen gerekir.İstifa dilekçesi vermedikçe yada firma seni azletmedikçe teknik nezaretçiliğin devam eder.Faaliyet bilgi formu ile sahanın son durumuna dair raporu istifa dilekçen ile verirsen ceza almazsın.
    Not:Bilmediğin ve görmediğin sahanın (saha çalışmıyorda olsa) teknik nezaretçiliğini alma.Kanun gereği en az 15 günde bir sahayı gidip denetlemen ve denetleme sonuçlarını, eksiklik ve aksaklıkları, bunların düzeltilmesi ile ilgili öneri ve önlemleri teknik nezaretçi defterine yazman gerekli.yapmış olduğun çok büyük hata..
    Konu helbir tarafından (02-05-2009 Saat 00:14 ) değiştirilmiştir.

İndirilme
    0
    Uploads
    0

saygı ve hürmet benden artı sevgide yolluyorum size sevket sevket, ancak ben siyaset yapmıyorum, bu gittiğimiz yol yol değil, yol bile olsa sonu belli değil, artık göz göre göre keriz yerine konmak kanıma dokunuyor, gözlerim doluyor, işin kötü tarafı elimden birşey gelmiyor! Elimdeki tek güç oy, onuda mahallemdeki başı boş köpekler aday olsa peygamber postuna, onlara veririm. Ama onlar aday olamıyorlar, çünkü ne Ulu Önderin arkasına sığınmayı biliyorlar nede sırtlarını bi cemaate dayamışlar, sorarım size ne yapmalı? akıl akıldan üstün ya benimki bitti belki burada birileri vardır hala ışığı gören, sorarım onlara ne yapmalı?