dostum krom konusunda hertürlü desteği verebilirim size malzeme bulurum en az 40 tenör
fakat mersin liman telimi veya depo teslimi sağlayabilirim ilgileniyorsanız bana özelden msj atın .
saygılarımla...
jeofizik müh. Emrah KESKİN
Arkadaşlar uluslar arası chrome ore(krom) ıcın bana krom tederık edebılıcek varmı. var ıse sartlar ve koşullar ve fiyat tabıkı teşekkürler...![]()
dostum krom konusunda hertürlü desteği verebilirim size malzeme bulurum en az 40 tenör
fakat mersin liman telimi veya depo teslimi sağlayabilirim ilgileniyorsanız bana özelden msj atın .
saygılarımla...
krom malzemesi arayanlara krom hammaddesi temin edilir. en az 40-42 tenör mersin liman teslimi veya depo teslimi olarak. ilgilenen arkadaşlar lütfen bana özelden msj atsın.
saygılarımla...
SN EMRAH KESKİN BEN SİTENIN YABANCISIYIM SANA MAIL ADRESIMI VERIYORUM AYNI ZAMANDA MSN ADRESIM ORDAN GÖRÜŞELİM ersan_65@hotmail.com
we want to buy chrome ore and manganese ore :
please contact me as below:
Purchase manager
China Armco Metals. Inc NYSE Amex: CNAM
Add: Suite 1706/A Jincheng International Plaza,No.66
Jing San Road, Zhengzhou China. 45008
Mobile: +86-18736090553
Tel: 0086-371-65861171*803
Fax: 0086-371-65861170
E-mail: lane.qin@armcometawise.com
Http//: www.armet.net.cn
MSN: laneqin08@hotmail.com
EMRAH BY KROM KONUSUNDA DAHA GENİŞ VE DETAYLI GÖRÜŞÜP BİLGİLERİNİZİ BEKLEMEKTEYİM LÜTFEN egsinsaat@hotmail.com ADRESİME MAİL ATARMISINIZ BİZDE HİNDİSTANA İHRAC ETMEKTEYİZ CEVABINIZI EN KISA ZAMANDA BEKLEMEKTEYİZ İYİ ÇALIŞMALAR