detaylı bilgilerinizi lütfen merih9qmsn.com gönderiniz.tşkler
3adet.satlık.mangan.sahası.antalya.kumluca
detaylı bilgilerinizi lütfen merih9qmsn.com gönderiniz.tşkler
ciddi.alıcı.firmaysanız.telden.ulaşın.0532.453,200 9.ulaşın.bana.ayrıca.sahada.mostralar.vardır.arama dadır.bir.sahanın.bedeli.yüzbindolardır.damar.kord inatlarını.gönderebilirim
değerli utku bey,
bizler ciddi alıcılarız ve alacağımız saha ile ilgili aşağıda belirtilen belgeleri bize sunmanzı isteriz.
1-arama ruhsatı (kime ait ise ,firma bilgileri)
2-işletmeye açıksa işletme ruhsatı
3-söz konusu sahanın jeofizik rezerv tespit çalışma raporu (aynı koordinatların belirtildiği)
4-söz konusu sahanın yol,su,elektrik durumu
5-söz konusu sahanın hangi şehir merkezine olan uzaklığı yakınında demiryolu olup olmadığı ve en yakın limana olan mesafesi (bu genel sorudur illa yakınında demiryolu olması gerekmez ama hangi anayola yakındır ve mesafesi nedir)
6-söz konusu sahanın orman,çedve gerekli diğer izinlerin alınıp alınmadığı
7-yılın kaç ayı işletmenin çalışabileceği
8-işletme açıksa yıllık faaliyet raporu -
9-işletme açıksa aylık üretim miktarı
10-en önemlisi söz konusu maden cevherinin sgs yada ahk raporunun olup olmadığı yada hayrünisa yada haluk liman da olabilir.
yukarıda belirtilen belgelerin olmaması durumunda hayali yada tahmini rezerv söylemi ile ve hangi maden cevherini bulduğunuza dair kimyasal analiz raporu olmaması durumunda maden sahası almamız söz konusu olamayacaktır.
Bir firmanın ciddi olması sizi telefonla araması ile ölçülmemelidir.Biz ciddiyiz ve satın alacağımız ve iletmeye açacağımız maden sahasına ait bu özellikleri öğrenmek isteriz.
bu belgeleriniz yoksa sahanıza 100.000 usd ı hangi gerekçeye bağlayarak istediğinizi de ayrıca bilmek isteriz.
saygılarımzla
merih leblebici
jeofizik müh(İTÜ)
merih müh.ltd.şti
Antalya
sayın.ferro.65.ben.açık.birşekilde.yazdım.saha.ara ma.ruhsatındadır.herhangi.bir.çalışma.yapılmamıştı r.anlamıyorsunuz.sanırım.ben.ilk.kez.saha.satmıyor um.şimdiye.kadar.sattığım.sahalara.bakabilirsinizw ww.ke1maden.tr.gg
.iyi.madenci.olsaydınız.mangan.için.jeofizik.sorma zdınız.ayrıca.toroslardaki.mangan.ları.bir.antalya lı.olarak.benden.daha.iyi.bilmeniz.lazım.mostralar .ve.damar.vardiyorum.sahada.en.ufak.bir.işlem.yapı lmamıştır.orman.bölgesinde.olmadığı.için.çed.gerek li.değildir.alınacaktır
ayrıca.rapor.benim.vermem.önemli.diğil.size.bakın. sizin.numune.alıp.yaptırmanız.daha.gerçekçi.yoksa. manganla.ilgili.raporlar.sitemde.vartürkiyede.mang an.sahalarının.yüzde.80zaten.yatıyor.neyse.ruhsat. sahibi.bir.holdingdir.bana.son.verdiği.fiyat.budur .yüzbindolar.ruhsat.başı.üç.ayrı.sahadır.tamamen.s atış.yetkisi.bendedir.bir.ocak.taş.yığınıdır.sadec e.anlayan.için.değerlidir.işletmek.istesek.zaten.g erekeni.yapardık.biz.bakır.ve.altın.kromla.uğraşıy oruz.kolay,gelsin
m.seral.sen.ne.bir.gram.krom.toplayabilirsin.nede. satabilirsin.emin.ollllllll.busite.de.dolaşmaktan. vazgeç...senden.anca.maç.amigosu.olur.ayrıca.küçük .üreticiler.0537li.nosu.olan.bir.aracıya.mal.satma k.istemezler.emin.olun.güvenmezler.
özel.sebebi.yyok.boşluk.tuşu.bozuldu.......midyad. seyfo.gülünnnnnnnn.hhaaahaaa