ali bey merhaba kuvarsit saha yok ama kuvarsiti çok olan yer biliyorum başvuru yapılıp saha alınabilir
Min % 98.5 SiO2 içerikli Fe2O3 max 0,20 olacak şekşlde rezervli KUVARSİT sahaları aranmaktadır.Analiz çalışması olanların mail yoluyla seri bir şekilde ulaşmaları
ali bey merhaba kuvarsit saha yok ama kuvarsiti çok olan yer biliyorum başvuru yapılıp saha alınabilir
Kuvars Sahası
Edirne İli, Lalapaşa İlçesi
1,157 hektar
Sahanın tüm işlemleri yapılmış durumda, direk çalışmaya başlanabilir.
Yapılan Mineralojik ve Kimyasal analiz sonuçlarına göre %99,54 SIO2 %0,30 Fe2O3 içermekte.
ilgilenir iseniz
Şener Bey ; 0536 763 61 61
Konu Ersin tarafından (22-04-2009 Saat 11:34 ) değiştirilmiştir.
Ali bey aradıgınız bölge varmı kuvars alımıda yapıyorsanız istediğiniz mıktarda kuvars verebılırız kendı işletmemız mevcuttur irtibata gecersenız sevınırım bizim işletmemız adanada size uygunsa görüşelım
Nedim0001@hotmail.com
Kuvars Sahası
Edirne İli, Lalapaşa İlçesi
1,157 hektar
Sahanın tüm işlemleri yapılmış durumda, direk çalışmaya başlanabilir.
Yapılan Mineralojik ve Kimyasal analiz sonuçlarına göre %99,54 SIO2 %0,30 Fe2O3 içermekte.
size daha önce msj da atmıştım fakat olumlu yada olumsuz bi dönüşünüz olmadı...
iyi çalışmalar...
lab analiz sonuçlarınızı gönderiniz..Orjinali
Madencı ali bey güzel kuvarsit sahası arıyorsan nıgde bölgesıne gideceksın abıcım orda istedıgın kuvarsıt sahasını bulabılırsın
merhaba ali bey saha buldunuzmu bilemiyorum.ilan tarihinizin üzerinden hayli zaman geçmiş.elimde 99.68 sio2 lik kuvarsım var tüm izinleri alınmış ormana müracatı yapılmış çok kısa süre içerisinde sahamızı işletmeye açacağız.ilgilenirseniz satabilirimde.sahamız salilide dibek dağındadır.rezerv durumumuz çok çok iyidir.
tel.0.535.285 70 75
mail:iskiyak@hotmail.com