hayret bir durum aek tarafından yapılan sonuçlardada bizim cevhere aynı değerler hesaplanmış. bukadar tesadüf olur mu ya. yoksa tesadüf değil de????:
5000+ TON MANGANEZ İÇİN FİYAT TEKLİFLERİNİZİ BEKLİYORUZ.
EN SON SGS SONUCLARI;
Mn 40,74%
Al2O3 1,13%
SiO2 8,19%
P 0,031%
CaO 8,40%
Fe 3,85%
S 0,27%
e-mail : ddctrade@gmail.com
Tel : 0 537 7117177
hayret bir durum aek tarafından yapılan sonuçlardada bizim cevhere aynı değerler hesaplanmış. bukadar tesadüf olur mu ya. yoksa tesadüf değil de????:
Ben emrahbeyın malını biliyorum.bu değerlerle aynı bu konuya şahitlik ederim ama bir fark var emrah beyde 1000 ton var bu arkadaşlarda 5000 ton.
Arkadaşlar bu tarz çalışmalar yüzünden yeni bir branş türedi balon
lütfen biraz dikkat!!!!!!!!!!!!
ARKADASLAR;
emrah beyle irtibata gectik analiz raporlarini karsilastidik,bizim elimizdeki analizin emrah beyle ayni oldugu ortada.ve uretici emrah beyin analiz raporunu kopyalayarak benim de malzemem bu kalitede diyerek satmaya calisiyor,cikan sonuc bu.
simdi , uretici zaten zor durumda ne yapsam da satsam derdinde , alicilar da kalkip malzemeyi gormeye gideceklerine , analiz raporun var mi? sgs den var mi? aek'dan var mi? diyerek ureticiyi zora sokmakta.adam da ne yapsin emrah beyin analizi eline gecmis bi an once satmak icin gondermis.
sonucta bu sonuclara gore mal alinmayacak,alici analizini yapacak oyle para verecek.ekibimiz gitmis malzemenin 5000 ton ve fazlasi oldugunu orada yerinde tespit etmis,malzeme 40 ustu ve bunu da ancak aliciyla sozlesme yapilir , alici alir analizini oyle meydana cikar.sozlesmede specsler belli cezai sartlar belli.
bi an once satalim da arkadaslar ondan sonra balonlari sisirir , kutlariz.
oyle sizin bahsettiginiz baloncular bu piyasada en fazla 2 ay daha kalacak sonra hepsi patlayacak.biz ne kadar zor olsa da bu piyasada durustlugu serefi ile is yapmaya calisan tektuk insanlardaniz.
selamlar
YH