DPÜ olarak fuarın 3. günü bizde oradaydık fazla katılımcının ve ilginin olmadığı kanısındayım. inşallah izmirdeki sondaj sempozyumuda bukadar sade geçmez![]()
Anatolia Stone 2008 Uluslararası Doğal Taş ve Mermer Teknolojileri Fuarı 16-19 Ekim 2008 tarihleri arasında Antalya Expo Center'da gerçekleştirlmiştir.
Fuardaki firma sayısının 150 kadar olması ve daha çok Antalya ve çevre illerinde bulunan firmaların ağırlıklı olması fuarın geniş bir kitleye ulaşamamasının baş nedeni olarak görüyorum.
Tabikibir öğrenci olarak orada bulunarak mermer sektöründeki gelişmeler ve sektörün şu anda hangi seviyede olduğunu yetkililerle konuşarak bilgi almak benim için çok yararlı oldu.
Süleyman Demirel Üniversitesi Maden Müh. öğrencilerine bu konuda yardım eden değerli hocalarım Doç.Dr.Raşit ALTINDAĞ, Yrd.Doç.Dr.Servet DEMİRDAĞ ve Arş.Gör.Nazmi ŞENGÜN'e teşekkürlerimi borç bilirim.
Fuardan izlenimler;
![]()
![]()
GENÇ MADENCİ
DPÜ olarak fuarın 3. günü bizde oradaydık fazla katılımcının ve ilginin olmadığı kanısındayım. inşallah izmirdeki sondaj sempozyumuda bukadar sade geçmez![]()
SİZİN TAŞ DEDİĞİNİZE BİZ AŞK DERİZ!!!
Bu sene Hakan Hoca sponsordu ama biraz yanlış fuara sponsor oldu sanırım Antalya zaten her sene vasat geçen bir fuardırİstanbul fuarı bile Antalya'dan daha parlak geçer önümüzdeki ay oraya bir gezi düzenlense daha iyi olurdu.
Sosyal Medyada Lütfen Bizi Takip Edin !!!
Youtube Kanalımız (İngilizce) : https://www.youtube.com/user/madenforum/
Youtube kanalımız (Türkçe) : https://www.youtube.com/channel/UCAt...EbGn5AoITEYhw/
Facebook Hesabımız : www.facebook.com/madenrehberi/
Twitter Hesabımız : www.twitter.com/madenciyim/
O gezi de düzenlenir. Sen kafanı takma müdürüm....Madencilik Klubü çalışıyor....![]()
Ben pek çalıştığını görmedim aslında klüp sadece müh. gecesi düzenliyor bide turnuvaları. Hamdi hoca gelmedi busefer Hakan hoca, şahin hoca ''artık mermer mülakatlarına bakıyor'' ve sunay hoca goturduler. Sponsor olan firma son anda çeklince yol parası vermek zorunda kaldık gerçi cüzzi bi ücretti.
gecen sene bu fuara gittiğimde notu vermiştim. geleceği olmaz. istanbulda var izmirde var antalya ne alaka. iyi o zaman gemlik mersin ve trabzonda da fuar yapılsın..
değerli hocalarım bende şuanda afyon/iscehisar MERMER TEKNOLOJİSİNİ okuyorum bu yer TÜRKİYENİN mermerde can damarı kısmetse sınafça izmir mermer fuarına gidecez martta
geçen sene katılamadım bu sene bende gitmek istiyorum bi aksilik çıkmazsa tabi. mayıs sonu okul bitiyor bellimi olur belki yeni mezun birine ihtiyaç duyan bir kurum bulurum.![]()