Toplam 13 sonuçtan 1 ile 13 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: Madenbis'e Girişte Problem Yaşıyorum

MeTaLiK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İndirilme
    0
    Uploads
    0

at Madenbis'e Girişte Problem Yaşıyorum

Merhaba arkadaşar başlıkta da yazdığım gibi madenbis e giriş yapamıyorum.
    kullanıcı adımı yazıyorum ardından parolamı yazıyorum kabul etmiyor 3. yazışımın sonunda aşağıdaki resimdeki gibi hata verior
    yardım ederseniz çok memnun olurum
    Teşekkürler!!!
    MUSTAFA ALGIN
    ÇANAKKALE/ÇAN

İndirilme
    0
    Uploads
    0

aynı hatayı bende birçok arkadaşımda yaşadı acaba bizde mi hata? bu konuda yardımcı olursanız seviniriz

İndirilme
    1
    Uploads
    0

Hiç kullanmadığım için az önce denedim. Herhangi bir sorun yok giriş yapabiliyorum. Verilen hata mesajı da zaten sizin kullanıcı adı ve şifrenizle alakalı bir sorun olduğunu gösteriyor. Kullanıcı adınız ve şifrenizi hatırlatma kısmında yararlanın. Sorun hala devam ediyorsa oda ile görüşün.
    Saygılar.

-
    İndirilme
    2
    Uploads
    0

Odamız web sayfasında madenbisle ilgili sorun yaşıyan arkadaşlar, öncelikle " madenbis üye girişi" bölümüne giriş yapmalıyız.Sonra "Erişim bilgileriniz var ise MADENBİS Üye arayüzüne ulaşmak için için tıklayınız" diyen bölümü tıklayacağız. Kullanıcı adı ve parolanızı yazacaksınız, sonra kullanıcı adı ve şifrenizi gireceksiniz ve açılması gerekiryor.Şayet gene açılmıyorsa Odayı arayıp yetkili arkadaşla konuşup sorunu çözebilirsiniz.

ihsanbjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İndirilme
    0
    Uploads
    0

arkadaşlar bende sorun yaşadım ilk önce kayıt oldum kullanıcı adı, şifre , parola yolladılar ama parola boş hiç bişey yok.. sonra ilk giriş için kullanıcı adıyla parola istiyolar ama parola bana boş geldi onu yerine şireyi denedim ama olmadı.. kullanıcı adım da üye sicil no sizinde öyldir heralde

Site Yöneticisi - Maden Mühendisi MiNeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İndirilme
    18
    Uploads
    19

Evet kullanıcı adı odadaki sicil numaranız.. Parola olmadan giriş bölümüne gelemiyorsunuz maalesef. Neden böyle birşey yaptılar bilmiyorum ama sanırım güvenlik içindir. Sadece üye adı ve şifre ilede yeterli güvenlik sağlanabilir diye düşünüyorum.. Genelde ilk kayıtta şifre ve parola aynı oluyor denemenizi tavsiye ederim. Girişten sonra zaten sizden şifrelerinizi değiştirmenizi ister..
    Sosyal Medyada Lütfen Bizi Takip Edin !!!
    Youtube Kanalımız (İngilizce) : https://www.youtube.com/user/madenforum/
    Youtube kanalımız (Türkçe) : https://www.youtube.com/channel/UCAt...EbGn5AoITEYhw/
    Facebook Hesabımız : www.facebook.com/madenrehberi/
    Twitter Hesabımız : www.twitter.com/madenciyim/

İndirilme
    0
    Uploads
    0

denedim parola yerine şifremide yazdım ama olmadı.. acaba odadan ayrı bi parola falan mı alcaz.. e-mail attım dün problemle ilgili ama cevapta alamadım, aynı olayı yaşayıp sorunu çözen arkdaş varsa cavabını bekliyorum... teşekkürler

İndirilme
    1
    Uploads
    0

parola yok boş geldi dediğiniz kısımda bir parola muhakkak olmalı. Sanırım tarayıcınız veya uygulama eksikliğinden kaynaklı görememe sorunu yaşamış olabilir misiniz? Bence başka bir bilgisayarda ve tarayıcı da deneme yapın tekrar. Aklıma gelen ilk fikir.
    (Geçen yıl oda internetten yaptığım adres güncellemesini 1 yıl gibi bir sürede gerçekleştirdi. Umarım ona benzemez cevap vermeleri)
    Saygılarımla...

Rmzn_Crm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İndirilme
    1
    Uploads
    0

Ben bu madenbis muhabbetini hiç anlamış diilim zaten. Hiçte kullanmadım gerci hiç giremedim ki kullanıyım.. Umarım daha duzgun düzenli olur..

Saygılar
    [B][COLOR="DarkRed"]Maden Yüksek Mühendisi

ametist.hgm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İndirilme
    0
    Uploads
    0

yanlış yere link eklemişim
    Konu ametist.hgm tarafından (02-10-2009 Saat 20:48 ) değiştirilmiştir.

İndirilme
    0
    Uploads
    0

Alıntı sevket_sevket Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    parola yok boş geldi dediğiniz kısımda bir parola muhakkak olmalı. Sanırım tarayıcınız veya uygulama eksikliğinden kaynaklı görememe sorunu yaşamış olabilir misiniz? Bence başka bir bilgisayarda ve tarayıcı da deneme yapın tekrar. Aklıma gelen ilk fikir.
    (Geçen yıl oda internetten yaptığım adres güncellemesini 1 yıl gibi bir sürede gerçekleştirdi. Umarım ona benzemez cevap vermeleri)
    Saygılarımla...
    malesef benden kaynaklanan bi problem değil, mozillaylada explorerla da denedim eksik bi uygulamam da yok, benim dışımda başka bi arkadaşta karşılaşmış aynı sorunla parola boş yani hiç bişey yazmıyo oda da ilgili arkadaşlar yardımcı olmuş halledilmiş sorun.. bende odaya gidip halletcem heralde maile cevap gelecek gibi değilmiş teşekkürler yinede

merve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İndirilme
    2
    Uploads
    0

evet sorun bizden kaynaklanmıyor,ben de aynı sorunla karşı karşıyayım.Odadan yardım ediyorlarmış.

İndirilme
    0
    Uploads
    0

dün halledildi problem, 2-3 gün geçte olsa yeni şifre parola yollamışlar maille saolsunlar şimdi bi sorun yok