sefim konyaya geldıgınde DSİ ye uğra görüşelim.. Bakarsın sana katacak birşeylerımız vardır.. Stajınıda bakarsın burda yaparsın.. Hadi hayırlısı..
Saygılar
** Maden Müh. okuyan arkadaşlar bilgilerini,önerilerini burada paylaşırlarsa
** sevinirim...
Ben bu sene başladım... bölümde özellikle dikkat etmem gerekenler neler?
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!! Ve bu sektörde çalışanlar bu sektörde aranan özellikler neler??? !!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sefim konyaya geldıgınde DSİ ye uğra görüşelim.. Bakarsın sana katacak birşeylerımız vardır.. Stajınıda bakarsın burda yaparsın.. Hadi hayırlısı..
Saygılar
[B][COLOR="DarkRed"]Maden Yüksek Mühendisi
Öncelikle hayırlı olsun...
Dersler konusunda öneriye gerek yok, madencilik meslek olarak emek isteyen tecrube isteyen bir meslek dalı. Sen bu meslekte ii olmak istiyorsan eğer okul sürecinde teknik gezilere katılmanı ama turist gibi değil gerçek bir madenci gibi gittiğin her işletmede bir şeyler öğrenmek için çabalamanı tavsiye ederim.
Ayrıca staj yerlerine özen göster ve stajını her işte her adım da fiili çalışmalarla bilgilerini pekiştir. Meslektaşlarım bana katılır mı bilemem ama ben şunu ısrarla söylüyorum her işletme her maden aynı dahi olsa hepsi birer tecrube her zemin farklılık gösterir bir metre ilerisi ile bir metre gerideki zemin bile farklılık gösterir onun için en önemli unsur ii bir araştırmacı, gözlemci ve inceleyici olman gerekir...
Saygılar...
bence jeolojiyi de iyi öğrenmeli..sadece bir öneri.
ingilizceyi unutmayın olmazsa olmazlar arasında
SİZİN TAŞ DEDİĞİNİZE BİZ AŞK DERİZ!!!
gocmen86 ve karnca_f kardeşim teşekkürler dediklerinize dikkat edeceğim..
marmarayda yeraltı stajı yapmak için ne yapmalı?