Bir arkadaşımız mail atmış. Teşekkür ettim kendisine.. Evet arkadaşlar Cukurovalılar haydin birlik zamanı..
Çukurova Maden Mezunları Dİkkatine!
18 Ekim C.tesi Günü Saat 13:00'da İnisiyatif Kültür Merkezinde Buluşuyoruz!
İnisiyatif Kültür Merkezi(Taş mekan) Atatürk Caddesi Arıplex Sineması sokağında!
Üniversiteden Hocalarımızında katılacağı, Çukurova Üniversitesine gezi, Akşam hep beraber yemek ile son bulacağı günümüze tüm Çukurova Üniversitesi Maden Mühendisliği Mezunu arkadaşlarımızı davet ediyoruz!
NOT:Katılacak olan arkadaşların buradan isimlerini yazmaları aşağı yukarı bir sayı çıkartmamız için gereklidir.Buluşma Gününde yoklama alınacak, resim çekilecek ve yine bu başlıktan yayınlanacaktır.
sorularınız için irfan SAYAR 0555 289 15 50 no'lu telefondan ulaşabilirsiniz
Ayrıca cukurovamadenmezunlari@hotmail.com mail adresindende gelecek olanlar isimlerini bildirebilirler.
Sosyal Medyada Lütfen Bizi Takip Edin !!!
Youtube Kanalımız (İngilizce) : https://www.youtube.com/user/madenforum/
Youtube kanalımız (Türkçe) : https://www.youtube.com/channel/UCAt...EbGn5AoITEYhw/
Facebook Hesabımız : www.facebook.com/madenrehberi/
Twitter Hesabımız : www.twitter.com/madenciyim/
Bir arkadaşımız mail atmış. Teşekkür ettim kendisine.. Evet arkadaşlar Cukurovalılar haydin birlik zamanı..
[B][COLOR="DarkRed"]Maden Yüksek Mühendisi
Mezunlar buluşma günü için değişik fikirleri olan arkadaşlarım buradan yazarlarsa programa dahil edebiliriz.
gelenlerin isimlerinin oldugu bir arşiv oluşturabilirsiniz boylece irtibatları kaybolmuş eski arkadaşların tekrar birbiriyle iletişime geçmelerini saglayabilirsiniz.adı,soyadı,çalıştığı yer ve telefon numarası gibi.2008 de gelenler 2009 da gelenler vs.gibi.başarılar diliyorum.zor bir organizasyon.
katılım yoğunlaşıyor.yakında katılacak arkadaşların isimlerini buradan yayınlayacağım.e-posta:cukurovamadenmezunlari@hotmail.com' a mail atın arkadaşlar!
selam bende çukurova mezunu olarak gelememekle beraber o günün fotolarını sitenizde yayınlarsanız orada olmus gibi hissedeceğim.sizden istediğim o günün fotolarını sitenizde yayınlamanız.gelemememin nedenide malum özel sektörün iş temposu.
manisa soma dan ceyhan çelenli
sagolasın ceyhan bey.heryeri yazılarınla donatmışsın.sanırım hızını alamadın.ee tabi insanın şantiyede dili şişiyor nede olsafotoları buradan yayınlayacağız.arkadaşların ilgi ve alakaları çok iyi.güzel bir gün geçireceğimizi düşünüyorum.gelebilen kaçırmasın derim
![]()
KATILACAK OLAN ARKADAŞLAR:
1-İrfan Sayar
2-Şenay Kadıköylü
3-Taner Tekin
4-Ayhan Özışık
5-Ayten Miçoğulları
6-Tuncer Tekmen
7-Ferhat Kazaz
8-Mehmet Şanlı
9-Vahide Arı
10-Cuma Bal
11-Cihan Habibe Kurt
12-Aysegul Yucel
13-Gediz Emek
14-Zafer Çermik
15-Semih Serin
16-Yusuf Gümüşgerdanlı
17-Hilal Sert (Helvacıoğlu)
18-Cem Uçar
19-Güven Kıvrık
20-Serkan Özdemir
Liste hergün uzuyor arkadaşların ilgisine teşekkür ederiz.sizde katılmak istiyorsanız mutlaka isim yazdırın. sanırım ramazan şallıda bu listeye kendi listesini ekleyecek saynın en az 50 kişi olmasını düşünüyoruz üni.den katılacak olan hocalarımız la beraber baya kalabalık geçeceği düşüncesindeyiz.bu buluşmayı kaçırmayın!
21-Alper Cenk Kaya
22-Erkan Karadurmuş
23-Eyüp Cemil Karaaytuğ
24- Seyit Ahmet IRAK
25- Ramazan ŞALLI
26-Gökçe Baykal Bükbüz ve Meftun Bükbüz
27-Münür Kepir
28-Eser Elkoca
29-Esin Mavruk
30- Ayşe Tığlıoğlu
Devamı gelecek
Başka kımse varsa kendi ismini yazsın arkadaşlar
Saygılar
buluşma gününe az kaldı.katılacak arkadaşların isim yazdırmaları gerekmektedir.
Ben Yola Cıkıyorum saat 14.30 itibari ile.. Adana'da görüşürüz arkadaşlar..
Saygılar
resimleri yayınlayın biran önce yaaaaa
18 Ekim C.tesi Günü Mezunlar Buluşma Günümüze katılan arkadaşlarımızın listesini yayınlıyorum.
Buluşma gününe katılan başta sayın hocalarımıza, Ayrıca mezun arkadaşlarımıza ve organizasyonun içerisinde aktif rol alan "yardım sever" uygulamasının mimarlarından sayın arkadaşım Ramazan Şallı'ya teşekkür ederim.Çok güzel bir gün geçirdim ne zamandır böle keyifli bir sohbet ortamında bulunmamıştım.sağolun arkadaşlar.
![]()
Konu irfansayar tarafından (29-05-2009 Saat 17:38 ) değiştirilmiştir.
Biz öğrenciler olarak Cukurova Üniversitesi Mezunları bulusmasında düzenlenen organizasyona katılarak cok memnun ve mutlu ayrıldık.Hocalarımızla aynı masada yemek yeme imkanı bulduk en azındansektordeki çalışanların durumunu, tecrubelerini paylaştık bunlarda bizi daha sektöre daha girmeden kısmende olsa tanıma imkanı sağladı. İnşallah bu başlangıçla her sene geleneksel bir hal alır bulusma organizasyonumuz.
Emeği geçen başta Ramazan Şallı ve İrfan Sayar abilerime ve katılan herkese teşekkürler![]()
CUKUROVA UNİVERSİTESİ
MADEN MÜHENDİSLİĞİ
Katılan tüm arkadaşlara teşekkürler. İnşaallah birdahaki sefere daha organize olcaktır bu işler...
Saygılar